View Full Version : Analogni sintovi
darkstar
15-12-2009, 01:15 PM
Dejo ... ! :)
Iako znam da nije tvoje specificno polje,na temu analognih sintova,sta bi mogao da kazes,da li ti je neki bas privukao paznju ? Da li znas neki koji ne bi preporucio,koji se dosta kvario,imao problema? Da li si snimao neki koji ti je bas legao u dosta situacija ?
Hvala,
Pozdrav
dvuckovic
15-12-2009, 01:19 PM
Oberheim Matrix 12 je OPASNA sprava, jedini problem sa njim je sto ispaljuje zvuk koji je OGROMAN, pa mora nekako da se osmisli i ostatak muzike :)
Svidja mi se i MKS80, odlicni basovi, naravno kad neko umije da ga svira, sto nisam ja, ja samo mogu da povezem kablove i da uzivam :)
Generalno, problem kod analognih sintova mi je uvijek bilo stimovanje i editovanje, cesto se desi da prodje inspiracija dok sve proradi, a ako je vec tako, daj da uhvatimo ideju, pa cemo se poslije bavit sa LFO :)
darkstar
15-12-2009, 01:30 PM
A kazi mi,kako snimas rhodes ,koji mikrofoni,koje postavke ?
Hvala na odgovorima !
dvuckovic
15-12-2009, 01:33 PM
Super kombinacije za Rhodes su stara Fender pojacala (moze i 2 komada, ako ima) ili JC120, mada on umije da bude gadan na 2K. Jos ako ima neki Line 6 zeleni ili ljubicasti...
Sto se mica tice, daj sta das, sto ima. Ako ima U67, super, on lijepo smiri agresivnost.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.