PDA

View Full Version : Susan Boyle zaradila ?5m za dve nedelje !!!

DaBear
07-12-2009, 08:33 PM
izuvanje!!!! baba je razvalila po svetu sa albumom (izasao pre dve nedelje !!) koji se vec prodao preko 3,5 miliona:shock::shock::shock:

? SINGING sensation Susan Boyle has made as much money in TWO WEEKS as fellow Britain's Got Talent star Paul Potts earned in TWO YEARS. SuBo's debut album I Dreamed A Dream has clocked up worldwide sales of around 3.3 million since its release a fortnight ago. And that's netted the 48-year- old Scot ?5MILLION as she pockets 15 per cent royalties.

disco violence
08-12-2009, 08:43 AM
A bila je ocajna domacica.Dabogda nemala pa imala.Dobro ako uz sve to dodamo nervni slom koji je pazarila kada je postala popularna na pozitivnoj nuli je.
Nego nismo nesto na forumu komentarisali Našeg domaćeg ''Ja imam talenat''.Evo baš juče je bilo drugo polufinalno veče,ja sam zapnajen koliko kod nas ima talentovanih ljudi.Ne znam da li smo komentarisali po forumu,ali vredi pogledati.
P.S. I ja sam razmišljao da se prijavim,ali u onaj drugi šou ''Ja sam imao talenat''.

korenjak
08-12-2009, 12:50 PM
http://www.youtube.com/watch?v=lMv7qX9IXB4&feature=related

meni zao sto je ziri izbacio ovo dete sa andjelskim glasom...a pustio onu zenu sa operskim glasom a nije bila nesto...cak i falsh

:(

Lag
08-12-2009, 04:01 PM
meni je zhao shto se tolika frka digla oko te babe, sa sve "jao eto kakvi su ljudi mislish debil a ono andjeo" spikom

vasko
08-12-2009, 04:14 PM
otkad je novac merilo uspeha u muzici? :banghead:

i brena je zaradila je zaradila vise od EKV-a

DaBear
08-12-2009, 04:25 PM
otkad je novac merilo uspeha u muzici? :banghead:

i brena je zaradila je zaradila vise od EKV-a

Novac nije merilo uspeha...o tome smo vec pricali.
U celom svetu je merilo uspeha - broj prodatih ploca...u ovom slucaju 3,500.000 komada !!
Uspeh je kad prodas toliko ploca A DA TE NE PREVARE !!
BTW, sve su obrade i gnusham se takve muzike i babe itd...

Ko je da je - postavila je SVETSKI rekord - najbrze prodavaniji debut album za zenskog artistu u celom svetu - ikada!!

dvuckovic
09-12-2009, 06:10 AM
Hmmmm, mozda bi ona imala 300e da mi pozajmi?

LACKY
09-12-2009, 06:15 AM
Divna je stvar kada dobijes 7-icu na LOTO-u!
Ali je jako glupa stvar ako posle toga ides i tvrdis da znas da igras LOTO.

DaBear
09-12-2009, 06:31 AM

ha ha ha..ova ti je dobra!
ma ovde nije ni vazno kako dobro ona peva ili sta vec...!
ljudi vole kad neko ko je totalni outsider (u ovom slucaju - brkata baba) po necemu iskoci, prica kao iz knjige... i NAJVISE - onda vole da se poistovecuju !! i tu onda masa cini svoje...

dvuckovic
09-12-2009, 07:50 AM
Susan Boil.

korenjak
09-12-2009, 08:12 AM
I ja se pitam dal neka super zvezda oce da pomogne ubogom muzicaru sa jedno 500 eurica?

p.s.E al kad im se pishe na mejl pa taj mejl otvori neki izfeminizirani menadzer.....pa on izdejstvuje da npr. Bjork meni da 500 evrica...al onda on te evrice zguzva i metne u dzep....a meni napishe da Bjork nema da mi da...

joj al mashtam....jos malo pa cu film da napravim

DaBear
09-12-2009, 09:30 AM
Susan Boil.

A moze i Susan Boli... (mnogo boli !!)

spidermusic
09-12-2009, 10:12 AM
Da, da mnogo je Boli za uboge muzicare. :cry:

66musicman
10-12-2009, 01:23 AM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl:
LACKY care, komentar ti je vrh ! ! !

Danny Lou
10-12-2009, 01:50 AM
ah cuj, znaci od tog projekta se izrodilo nesto. rekord je postavljen. sad treba izmisliti nesto novo sto ce da obori taj rekord.

any ideas?

HeatMan
10-12-2009, 03:11 AM
ah cuj, znaci od tog projekta se izrodilo nesto. rekord je postavljen. sad treba izmisliti nesto novo sto ce da obori taj rekord.

any ideas?

da se udruze svi rumljani i snime travolti iz borche dupli album od 10 pesama.

InsaneEyes
10-12-2009, 04:33 AM
pa neka je, valjda se usretcila i uzdravlju ih potroshila, al ne bi se ja menjao sa njom, od vishka para moze i da se poludi :D