View Full Version : Ooops! (there goes the gravity...) :)
MUzzY
05-12-2009, 09:47 AM
A sad nesto sto nikad nisam radio - instrumental i to gitarski :D
Sve je jedan take, sve se desilo u momentu... i ne znam, meni je simpa :)
Naime, zavrsavam ja trening juce, kad mi se odjednom sjuri krv u mozak nakon cega usledi fina vrtoglavica. U tom momentu mi sine kakav bi trip bio da odjednom nestane gravitacije i da svi pocnemo da lebdimo :D Nakon toga mi se javila tema u glavi dok sam se vracao kuci a sad mozete da cujete rezultat jednog od mojih dnevnih tripova :)
http://www.sendspace.com/file/bi2k82
ovaj plugin StudioDevil VGA me sve vise i vise odusevljava. Kako fenomenalno reaguje na dinamiku sviranja i potove ... milina.
Bockie
05-12-2009, 10:11 AM
Bas fino!
Brawo cika Muzzy...!
Poz'...
MUzzY
05-12-2009, 10:14 AM
Hvala cika Bockie :)
(imam ja da guram do tog "ciko" :) )
alek019
05-12-2009, 01:17 PM
Lepo i simpaticno prijatelju.
Pozdrav
zlobisha
05-12-2009, 04:45 PM
Ne mogu da je skinem... Ka?e da im je pun... kapacitet. :)
MUzzY
05-12-2009, 05:09 PM
Probaj malo kasnije :(
MUzzY
06-12-2009, 05:42 PM
http://www.box.net/shared/ilif6h9pcq
Alternativi lik i verzija sa "intro-om" :D
poz!
zlobisha
07-12-2009, 04:47 AM
Andy, ha? :)
Nice... Very nice.
Možda je bit malo napadan za moj ukus, ali kapiram da je work in progress.
Koji je lanac, ako ne pitam mnogo?
MUzzY
07-12-2009, 09:58 AM
Andy, da! Kralj! Covek svira bas po mom ukusu.
bit heh... nisam bubnjar pa se uzdam u addictive loopove :D Par stvari tu treba sprediti istina.
Lanac? Gitare mislis? Peavey exp -} boss pw10 wah (crko mi je digitech efx factory :( :( :( ) -} motu 8pre -} logic -} studio devil VGA pro (izuzetan plug, probaj ga) -} Big Box impulsi (za 60$ dobijes preko 4000 impulsa, snimljeni u gomili kombinacija mikrofona i pozicija, bez ovoga nista...) i guitar rig za delay (mnogo mi se svidja memory man).
Za zvuk u temi sam koristio logicov pedalboard zbog fuzz-a koji je fenomenalan.
I Tracks vintage EQ da malo zasladim ton... Jedino mi nije jasno otkud svi oni reverbi na gitarama u prvoj verziji?? Cini mi se da ih vise nema u ovoj verziji koju sam okacio na box.net?
POz!
LAMPASH
07-01-2010, 05:36 AM
Andy, da! Kralj! Covek svira bas po mom ukusu.
bit heh... nisam bubnjar pa se uzdam u addictive loopove :D Par stvari tu treba sprediti istina.
Lanac? Gitare mislis? Peavey exp -} boss pw10 wah (crko mi je digitech efx factory :( :( :( ) -} motu 8pre -} logic -} studio devil VGA pro (izuzetan plug, probaj ga) -} Big Box impulsi (za 60$ dobijes preko 4000 impulsa, snimljeni u gomili kombinacija mikrofona i pozicija, bez ovoga nista...) i guitar rig za delay (mnogo mi se svidja memory man).
Za zvuk u temi sam koristio logicov pedalboard zbog fuzz-a koji je fenomenalan.
I Tracks vintage EQ da malo zasladim ton... Jedino mi nije jasno otkud svi oni reverbi na gitarama u prvoj verziji?? Cini mi se da ih vise nema u ovoj verziji koju sam okacio na box.net?
POz!
Lepo druze,lepo:wink:Eto,nasao si rupu u zakonu gravitacije:)
Sta,nisi znao da box.net procesuira snimke koji se kace na njega:grin:,sad ozbiljno,sve mi je ok sem tog reverba na gitarama,suvise mi je wet.Eto,jedino na to imam primedbu.Sta bese imas od pickupa na peaveyu?Behu neki paf-ovi?
Pozdrav!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.