View Full Version : 187 hip hop grupa !
ugljesa
04-12-2009, 10:51 AM
Ljudi jel se seca neko mozda onih stvari "Nikad neces znati" i "Slikaj" :) ??
Jel zna neko sta se desilo sa momcima iz te grupe ??
Kad uporedim danasnje repere sa njima pff....GOLEMA RAZLIKA :rotfl::)
Steta sto su se raspali,imali su taj neki smek a i bili su slusani.Da ne znate mozda ko im je producirao pesme slikaj i nikad neces znati ??
Pozz
vasko
04-12-2009, 12:15 PM
to su slusala deca u osnovnoj skoli
awacs
04-12-2009, 01:15 PM
Hehe, danas deca u osnovnoj ?koli slu?aju Lady Gaga, a ona će da fasuje bar nekog Grammyja od 5 za koje je nominovana :wink: Ovo ka?em tek onako, nema veze sa 187 (oni sigurno neće dobiti Grammy Award). Vi?e ima veze sa osnovnom ?kolom :D
Pozdrav,
Vasa
silicon science
04-12-2009, 01:22 PM
Hehe, danas deca u osnovnoj školi slušaju Lady Gaga, a ona će da fasuje bar nekog Grammyja od 5 za koje je nominovana :wink: Ovo kažem tek onako, nema veze sa 187 (oni sigurno neće dobiti Grammy Award). Više ima veze sa osnovnom školom :D
Pozdrav,
Vasa
Dobice Vukovu dipljomu :):)
Rhino
04-12-2009, 01:58 PM
Da ne znate mozda ko im je producirao pesme slikaj i nikad neces znati ??
Pozz
Mislim da je to radio perun sa foruma.
kejkz
04-12-2009, 02:21 PM
Dobice Vukovu dipljomu :):)
Heh, ja sam kasno postao vukovac, tek na fakultetu.
korenjak
04-12-2009, 02:23 PM
:rotfl:
ugljesa
04-12-2009, 02:49 PM
E sad dal su ih slusala deca iz osnovne skole ili ne,ja znam samo da su se po ceo dan vrteli njihovi spotovi na tv-u :-)...
perun
04-12-2009, 04:30 PM
Da ne znate mozda ko im je producirao pesme slikaj i nikad neces znati ??
Ja.
2001.
Komponovali smo ih, aranzirali i producirali.
Kao i sledeci album iz 2003. sa 1. singlom "Sex".
Ne postoje. Marku (frontmenu) radimo album vec par godina. U stvari se zajebavamo...
Slusala su ih deca u osnovnim skolama, naravno, kao i napucani likovi, njihove ribe i svi oni kojima su se tada obracali. Tacnije, slusalo ih je njih oko 60000 na prvom (2001) i oko 70000 na drugom (2003) albumu. Zvanicno. Lepo je raditi muziku za priredbe... :grin:
Lepo je i drkati kurac na forumu i tripovati se na umetnost. Koja, nazalost, uglavnom to i nije.
Srdacan pozdrav. Perun
alavuk
04-12-2009, 05:22 PM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl::rotfl:
LegeMndo !
DaBear
04-12-2009, 05:57 PM
Ja.
2001.
Ne postoje. Marku (frontmenu) radimo album vec par godina. U stvari se zajebavamo...
Slusala su ih deca u osnovnim skolama, naravno, kao i napucani likovi, njihove ribe i svi oni kojima su se tada obracali. Tacnije, slusalo ih je njih oko 60000 na prvom (2001) i oko 70000 na drugom (2003) albumu. Zvanicno. Lepo je raditi muziku za priredbe... :grin:
Lepo je i drkati kurac na forumu i tripovati se na umetnost. Koja, nazalost, uglavnom to i nije.
Srdacan pozdrav. Perun
'de si Perune !!??
Nema te , nema...ali kad se oglasis...pravo u glavu!
Ma sve je OK...sto se uzrujavas? Opusteno....
Sto rece Vasa, sve sto ljudi plate (puno!) je dobro i najvaznije...!!
poz
awacs
04-12-2009, 06:30 PM
Nema te , nema...ali kad se oglasis...pravo u glavu!
Pa Perun je... Bog, jel' da? Koliko mogu da se setim (iz osnovne škole)... Može mu se.
Pozdrav,
Vasa
perun
04-12-2009, 07:27 PM
Hahahah... Uopste se ne uzrujavam, samo bacih "na papir" realnost.
Taj proizvod je oduvek bio predmet prepucavanja likova koji "zive za hop" i likova koji "zive". Prvoj grupi nije ni bio namenjen. Dakle, posto i ovde ima takvih, da potvrdim... 187 je boyz band (od kada smo ih mi preuzeli) koji je pravio pare. Svaka dodirna tacka sa repom je namerna. Kao i svaka sa ultra komercijalom.
Dakle, glupo je dalje diskutovati o tome da li je ili nije... Cilj je postignut, skrenuli su paznju na sebe tada, bili i u samom centru par godina i vise ih nema.
Kraj price.
Pozdrav.
P.S. Perun jeste staroslovenski Bog, ali u mom slucaju je prva polovina prezimena, tj. osnova, kao i ime mog sina. A da... Uvek udaramo direktno u glavu. I u poslu i privatno. :wink:
diviner
04-12-2009, 11:35 PM
Bogami, kratko i jebitacno :).
ugljesa
05-12-2009, 11:37 AM
Hahahah... Uopste se ne uzrujavam, samo bacih "na papir" realnost.
Taj proizvod je oduvek bio predmet prepucavanja likova koji "zive za hop" i likova koji "zive". Prvoj grupi nije ni bio namenjen. Dakle, posto i ovde ima takvih, da potvrdim... 187 je boyz band (od kada smo ih mi preuzeli) koji je pravio pare. Svaka dodirna tacka sa repom je namerna. Kao i svaka sa ultra komercijalom.
Dakle, glupo je dalje diskutovati o tome da li je ili nije... Cilj je postignut, skrenuli su paznju na sebe tada, bili i u samom centru par godina i vise ih nema.
Kraj price.
Pozdrav.
P.S. Perun jeste staroslovenski Bog, ali u mom slucaju je prva polovina prezimena, tj. osnova, kao i ime mog sina. A da... Uvek udaramo direktno u glavu. I u poslu i privatno. :wink:
Bilo kako bilo ,da oni danas postoje i da imaju hitove kao sto su imali napunili bi Arenu provereno !!!! Dobro ne bas celu ali vecim delom :):)
DJeneral
12-02-2010, 03:31 PM
Kada su nestali Karici nestali su i oni...
sta znam meni je onaj sto je pevao imao dobar glas onako energican, a i znao je da skine neke fazone tipicne za tu muziku, kasnije mislim da je radio i narodnjake, a onaj plavi je DJ, valjda radi u Plasticu, a treci se dobro udao (salim se)...
ugljesa
15-02-2010, 01:44 AM
Znaci ja i dalje tvrdim da su oni imali potencijala kao niko do SADA !!!Dal su oni bili klasicni Boy Band ili ne,hard core reperi (haha to svakako nisu :) ) ili nesto sasvim peto,imali su taj neki smek i wibe koji se razlikovao od naseg i parirao je EVROPSKIM reperima.
Znam kad su izbacivali neku novu pesmu da je to bilo kao kad sad izbaci neka GRAND zvezda,a sada reperi kad izbacuju ALBUM a kamoli pesme to jedva da sazna i 15 procenata slusalaca !! :rotfl::rotfl::rotfl:
Steta sto su se raspali.Jao da se okupe i da samo izbace jednu pesmu da pokazu reperima kako se to radi i naravno pod dirigentskom palicom Peruna (tj segacenje i zajebavanje u studiju)
On mi je barem koliko se secam pricao da su se oni zajebavali i usput radili . .
google
15-02-2010, 08:52 AM
Ja nikad nisam cuo za njih. Koja im je najpoznatija pesma?
Verovatno su u pitanju bogata deca ili od bitnih drugova, kojima su drugi uradili sve, a oni su bili dovoljno pametni da rade sve sto im se kaze. Cim su "stekli slavu", vise nisu hteli da slusaju.
I to je bio nihov kraj. Iznenadicu se ako je bilo drugacije.
perun
15-02-2010, 09:17 AM
Ja nikad nisam cuo za njih. Koja im je najpoznatija pesma?
Kad nisi do sad, ne moras ni sad, pod "stare dane".
Verovatno su u pitanju bogata deca ili od bitnih drugova, kojima su drugi uradili sve, a oni su bili dovoljno pametni da rade sve sto im se kaze. Cim su "stekli slavu", vise nisu hteli da slusaju.
Nisu. A slavu, tj. popularnost jesu imali... I zaradjivalo se i dosta para.
I to je bio nihov kraj. Iznenadicu se ako je bilo drugacije.
Raspad se dogodio zbog stotih stvari. Nisu bitne za ovu diskusiju, kao sto je nebitno i to da li si ti cuo za njih ili ne.
Pozdrav!
P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
Ajd...
google
15-02-2010, 11:52 AM
Kad nisi do sad, ne moras ni sad, pod "stare dane".
U pravu si.
Nisu. A slavu, tj. popularnost jesu imali... I zaradjivalo se i dosta para.Poznata mi je ta prica. Moguce da su bili slavni. To je rastegljiv pojam.
Raspad se dogodio zbog stotih stvari. Nisu bitne za ovu diskusiju, kao sto je nebitno i to da li si ti cuo za njih ili ne.Sve to nebitno, a i oni su nebitni.
P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.Svejedno mi je i da jesu i da nisu. Ne znam ni sta jesu ni sta nisu, niti me interesuje.
Kad sam procitao naslov mislio sam da je to 187 po redu grupa, u smislu, koliko ih ima mnogo... pa evo jos jedna dolazi da prosipa mudrost i buni se protiv sistema koji im je, uzgred budi receno i platio sve to...
KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.Rep, hip hop, komercijalno... meni je sve to isto, ne cujem nikavu bitnu razliku. U stvari, ne cujem nista. Neko nesto pripoveda, besedi, ili mrnjauce... I lozi se preterano na nesto, a niko ne zna na sta.
Sto da ne? Ajd' u zdravlje! :wink:
ugljesa
15-02-2010, 04:40 PM
P.S. Vec sam zamolio (u ovom ili nekom drugom threadu) da se ne siri prazna prica oko toga "jesu li ili nisu", sta bi bilo kad bi bilo itd. Ponovicu, 187 je u momentu kada smo ih mi "preuzeli" postao znacajna KOMERCIJALNA, a ne HIP HOP grupa. Svaka dodirna tacka i sa prvim i drugim je namerna. To vec rekoh.
Ajd...
Srry skroz sam zab.Anyway rado ih se secam . . ostavise trag u tome sto su radili . ..
Dean Milenkovic
26-07-2010, 08:47 PM
Ja.
2001.
Srdacan pozdrav. Perun
Perune, ako se radilo o zajebanciji u vezi Markovog albuma, sto ste uopste isli u ameriku na master, i objavljivali vesti na sajtu kad od toga nista nece biti?
Plus, i sami ste rekli da vam je to bila licna karta u prvim godinama rada. Ali reci mi da se vise ponosis "Odjavi se sa ceta, skini se sa fejsa" nego sa tim izdanjima i onda cu da se verem na vrbu. :banghead:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.