View Full Version : KonaČno!
Arthur
24-11-2009, 12:33 AM
Konačno prvi oficijelni spot za "FC Apatride UTD" ikad - Nah with 'em, sa njihovog trećeg albuma "Fireing the truth", koji uskoro izlazi za U.K i U.S.A tr?i?te.
recorded & mixed by ja :)
btw, ima tu po youtube puno nekih pesama njihovih bez oficijelnih spotova
HeatMan
24-11-2009, 03:21 AM
a da okachish spot? :)
Arthur
24-11-2009, 09:40 AM
e vidiš! http://www.youtube.com/watch?v=eWYgWlwh8kw
Bockie
24-11-2009, 09:52 AM
Vrlo!
Veoma!
redwater
24-11-2009, 10:22 AM
super.....samo se ne secjam....koji je na kraju snare sniman?firchie ili mapex?
HeatMan
24-11-2009, 03:12 PM
tvoj deo posla - super. kudos :)
a sad njihov.
pevach mi se nikako ne svidja, dosadan je i nije nikakav pevach koliko primecujem.
onaj "solo" im nije trebao uopshte.
upad u pesmu je malo chudan.
ali opet, sa tvoje strane.. odlichno
korenjak
24-11-2009, 09:07 PM
Dobar bend ...dobra pesma...
Arture na jutjubetu je bas malo stidljiv ....tih je
Kod regeta treba da bije....
Jasan je ali stidljiv...
Sve ostalo je strava ..djitre su super...
pozz
awacs
24-11-2009, 11:14 PM
recorded & mixed by ja :)
Produced by who?
Niko se nije setio da bi pesma "progledala" kada bi makar melodijska linija refrena bila podignuta za tercu? Ono - bend svira e-mol, a pevač peva in G. Kao npr. Black Uhuru u Youth of Eglington (izvinjavam se ako je to way-out-of-date).
Onda bi i miks mogao da bude dobar, ovako su to na?alost samo "dobre boje instrumenata u zadatim okvirima".
Pozdrav,
Vasa
P.S. Voleo bih da sviram u tom bendu, ali em sam mator, em su im sva mesta popunjena. A imaju dobre pesme. Dodu?e, trapavo i ofrlje producirane.
InsaneEyes
25-11-2009, 05:32 AM
Black Uhuru u Youth of Eglington (izvinjavam se ako je to way-out-of-date).
waaaay-oout-of-date ali jos uvek nedostizno, nazovite me snobom
Arthur
25-11-2009, 07:28 AM
@redwater
i?ao je mapex na kraju
@Heatman
meni se taj solo zapravo sviđa :) a on je takav kakav je, meni se sviđa boja njegovog glasa, a intonacijski nikad nije bio preterano precizan. Plus ?to ne dozvoljava pitch correction :da:
@Korenjak
Hm, moguće da je do tubeta, bass definitivno nije stidljiv, uglavnom proveramo u malom klubu akademije gde bassista benda utorkom pu?ta regge, i u kontekstu ?anra se dosta trudimo oko njega.
@Awacs
Produced by lead singer, Abelraheem. Dečko ima veoma precizne i meni neretko čudne ideje ?ta i kako ?eli, iako je povremeno spreman na sugestije :) A sa druge strane uvek dr?i stvari nekako na okupu. A ti se prijavi za bend, ko će ga znati :)
Inače ovo im je već treći album na inostranom tr?i?tu, i prva dva su digla poprilično veliku buku u regge vodama i van Evrope. Ispostavilo se da je ovo zapravo negde sve? i veoma drugačiji pristup ?anru nego većina u zadnjih 15 godina.
alavuk
25-11-2009, 07:37 AM
i jedan od retkih bendova iz evrope koji su non stop u plej listi sky roots fm radija
Arthur
25-11-2009, 09:14 AM
ma javljaju im neke ekipe iz Japana i Novog Zelanda da im vrte ploče bar jednom dnevno ceo album. Meni ništa nije bilo jasno, al tako ispade, te poštujem.
Mislim, svakako je drugačije, i svakako imaju itekako šta da kažu i ne libe se da kažu. Posle njih mi je većina ovih JahRastafaraji njakanja i naricanja postala totalni bullshit.
korenjak
25-11-2009, 09:30 AM
Stvarno super bend kupili me na prvu
pogotovo onaj prelaz na bubnju koji onako upadne :)
alavuk
25-11-2009, 09:47 AM
@ Arthur
ma ok to ... ako udjes u sky roots fm , onda stvarno vredis ... iako pustaju svasta , retko sta od toga ide na repeat a njih puste barem 2 3 puta nedeljno , toliko ne pustaju ni bob marlija i ostale velicine , a slusam ga skoro 24h vec 5 godina unazad ...
awacs
25-11-2009, 02:58 PM
A ti se prijavi za bend, ko će ga znati :)
Koji ću im moj, dobri su i bez mene. Ja to onako figurativno - obično to kažem da bih objasnio da mi se nešto BAŠ sviđa :-)
Mnogo dobro - rudimentarna svirka i dobre pesme. A još su i antiamerički orijentisani. Dakle, sve što ja volim :-) Jbš tercu.
Pozdrav,
Vasa
P.S. Umalo da zaboravim - sviđa mi se solo. Stvar ukusa.
Bockie
25-11-2009, 03:52 PM
A jo? su i antiamerički orijentisani. Dakle, sve ?to ja volim
De me nadje...!:D
awacs
25-11-2009, 04:08 PM
nazovite me snobom
Aj' kad baš hoćeš:
SNOBE :-)
... ali za uzvrat da mi objasniš zašto :confused:
Pozdrav,
Vasa
InsaneEyes
25-11-2009, 06:44 PM
Aj' kad ba? hoće?:
SNOBE :-)
... ali za uzvrat da mi objasni? za?to :confused:
pa zato jer od regeta slusam i svrshavam jedino & iskljucivo na black uhuru, dunno why:ninja:
branoy
02-12-2009, 10:15 PM
arthur svidja mi se sve! ima energije skroz!!! .. snimak je ok nema sta! sad svako ima svoj ukus u frekvencijama tako o tome necu .. a spot je cool!
patnja je ljudi snimanje, mixanje i to sve.. postujem svacij radi.. !!! ma kakav god da je zato sto svi trosimo sate i sate na njeg..a kakav je aranzman i sta ce narod prifatiti to je na njemu..
ovako kad pustim pesmu ili mi se svidja ili ne.. ovo DA!
Arthur
02-12-2009, 10:44 PM
eto, hvala :D
korenjak
02-12-2009, 10:58 PM
Arthure jesi ti snimao i prva dva albuma
skidoh s neta odlicnisu
sed song je vrh
text dlican
a i serbia 99
''mama make mi cherry pie food full vitamins from roots like west never test.....''
ili tako nesto
vrhh
:wink:
Everbeatz
03-12-2009, 12:43 AM
Pohvale i s moje strane!!
Sounds like a record - sto je retkost na ovim prostorima, dobar rad Arthure
poz
Arthur
03-12-2009, 10:04 AM
jesam, sve što su oni ikad snimili sam ja radio (osim nekih demosa od pre 10 godina, na srpskom još). Serbia 99 je opaka, malo mi se stegne u grlu svaki put. Nađi singlove koje su prošle godine izdavali, ima opasna pesma "Lovin' ", ta mi je lično najomiljenija. Mada ima na ovom novom albumu stvarno nekoliko jakih koje još nisam svario.
korenjak
08-10-2010, 02:50 PM
Pa gde da nabavim Firing the Truth Artureee....??
Bas bi ga cujem
postao sam fan
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.