Log in

View Full Version : yamaha motif xs6 VS roland fantom g6

robertos
19-11-2009, 11:36 AM
Pozdrav svima........
Ovako,imam obje navedene sprave,i odlučio sam prodati jednu,
ali nemogu se odlučiti.cijene su im podjednake,imam dobro slo?ene setove i na jednoj i na drugoj,pa bi molio vas iskusne znalce da mi pomognete ?ta ostaviti a ?ta prodati,va?e mi?ljenje,radi čega??

hvala.:rotfl:

darkstar
19-11-2009, 12:27 PM
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

A sad - SORKA :) :) :)

slowstar
25-11-2009, 12:26 AM
Mislim da je to toliko logicno, da nema mesta nizakakvu sorku.
Cak necu ni da kazem nista, toliko je jasno. Ko zeli, neka isproba klavir i gudace na obe sprave, da ne pominjem acc guitare, "nafrljene" gitare, bubnjeve, padove i rhodese, i biće jasno da je Gdin Kakehashi pobedio za mnooooogo dužina....
E sad, KO JE Gdin KAKEHASHI?
Dugo je bio na čelu jedne firme, učestvovao u realizacije najčuvenije i najzloupotrebljavanije (auh, duga reč) ritam mašine svih vremena, napravio proboj u tehnologiji napravivši pod njegovim vođstvom sint koji je nazvan po najvećoj planeti sunčevog sistema, i sa 8 i sa 6 glasova, njegova firma je takođe bila među pionirima modularnih sintova, i to sa 2 sistema, od kojih je jedan bio sistem 700, a sint ciji je broj posle 2 slova za samo jedan bio veći od 100, postao je i danas tražena i imitirana legenda, a da ne pominjemo preteče današnjih DAW-ova u liku mašina sa početnim slovima MC (50, 500 itd)
Dosta od mene, nisam bio pristrasan, jel'da?

Bockie
25-11-2009, 09:43 AM
Znaci Jamana...?!

:rotfl:

zmaj
25-11-2009, 10:52 AM
Au... slatke muke:rolleyes: