PDA

View Full Version : Vasil Hadzimanov band tri promo pesme

Max
16-11-2009, 11:34 PM
... ili , koliko smem da okacim na net ....

http://soundcloud.com/maxproducent/martina-misterija-promo

http://soundcloud.com/maxproducent/salt-rock-city-promo

http://soundcloud.com/maxproducent/es-train-for-wayne-promo

Pozdrav

Bitch
16-11-2009, 11:44 PM
nice job :)
korg m3 se poliva :D a i ludwigara sljakenzi brutales
malo su sad VHB-ovci stilski oshli ka amerikama, ovo je skroz LA trip, ko da slusam Dave Grusina, Laboriela, i ekipu... nice.

...nego jel to Mishel Kurina na cimbalu (salt lake... ThermalTake) ? :)

imal razlika u setupu od proslog albuma (workflow i to)...?

nema te nesto zeljko na forumskim kilobajtima, el si ziv?

pozZ

Max
16-11-2009, 11:55 PM
nice job :)

Hvala , drago mi je da ti se dopada , s' obzirom na tvoje veliko poznavanje dotichne muzike

korg m3 se poliva :D a i ludwigara sljakenzi brutales
malo su sad VHB-ovci stilski oshli ka amerikama, ovo je skroz LA trip, ko da slusam Dave Grusina, Laboriela, i ekipu... nice.

Ha ha ha ha ... pa i ne poliva toliko , koliko bi trebalo s' obzirom na endorsment :) .... a Ludwig je ludwig :) ..... Pricali smo puno o stilu ... doduse , ovo sam izvukao .... ali ima mnogo toga razlicitog na albumu ... islo se da mogu da slusaju i Jazzeri i " obicni " ljudi .... a ima i " starog " VHB zvuka .....

...nego jel to Mishel Kurina na cimbalu (salt lake... ThermalTake) ? :)

Kurina , Kurina ... nego sta :) .... malo se nasao u nebranom grozdju ... ali izvuche se nekako :)

imal razlika u setupu od proslog albuma (workflow i to)...?

Isti studio ( doduse donesoh svoje Great rivere i Api je :) ) ali smo mnogo pametnije prishli albumu , uceci se na greskama proslog , i pazljivije se radilo na aranzmanima .... sustinski jedan od retkih albuma sa kojim sam zaista zadovoljan .....

nema te nesto zeljko na forumskim kilobajtima, el si ziv?

pozZ

Ziv i zdrav :) .... izbegavam forum zbog nekih ljudi sa zaista negativnom energijom koja me smara ... ali sve drugari su ili na FB ...ili se cujemo preko telefona .

Pozdrav

redwater
20-11-2009, 03:06 PM
super je shto je malo vishe melodichno nego ritmichno u odnosu na pre....lepi zvukovi....:grin:

DaBear
20-11-2009, 03:11 PM
gde si Max ??!!
dobrodosao nazad,,vec smo se zabrinuli...

kakva losa energija..? Pa ja da sam tako osetljiv...rasprsnuo bi se do sad!

VAzno je zezanje....i ko zna- zna!

Ko ne zna - neka ga duva..!!

STUDIOTON
20-11-2009, 09:44 PM
Kao sto ti vec rekoh .. bravo

p.s. Zepi se ne skida sa fb-a :)

milanCHE
20-11-2009, 10:35 PM
bravo,"chika" Max:D.....svirka,zvuk...sve mi svežije zvuči (i "durskije":rolleyes:)
od prošlog albuma........to je sigurno zbog kompa8-)!!!'si vid'o kakvi mixevi ispadnu kad ti "majstor" milanCHE nabudži makinu,pa umesto da je overklokuje-on je još preventivno "kastrira" za 330 tak MHz. :shock:..za naredni album pakujemo onu Kovinićevu sabirnicu u preostali Pci-x slot da još malo "zaprljaš" master šinu :)......
POZZZZZZZZ.....

lesha
21-11-2009, 07:30 PM
lepo :)

Max
22-11-2009, 03:45 PM
Hvala drugari ... drago mi je da vam se dopada ....

@ Vrach .... ma kad mi neko ide na k(*%c onda se sklonim da se ne nerviram bez veze ..... a i ovde kad neko pita gde da stisne dugme onda ima 50 odgovora ili napusavanja .... i 4000 gledanja ... a ako se neko pokaci onda ima 50 000 gledanja .... jebes ti to ....

Evo Sloba se javlja svaki put oko nekih gluposti ili suma koje ni sam ne cuje , umesto da poslusa ono sto ljudi rade i da da neke savete oko onoga sto ZAISTA ZNA ... verujem da bi svima vise koristile njegove kritike u vezi aranzmana , obrta ili progresija , nego da prica o necemu o cemu zaista nema pojma .

O nekim drugim ljudima mi se i ne prica .....

@ MilanCHE ,,,, he he he .... sklopili smo ludu machinu ... radi ko sat i pada samo kad ga gurnes sa stola :)

A to sto smo mi sklopili za 800 e , ljudi ovde prodaju za 1200 :) ....svaka cast i jos jednom hvala MilanCHE :)

fipke
23-11-2009, 06:41 PM
da da, amerika....me likey!

fino i organski. :)

Max
14-12-2009, 05:52 AM
xxx