View Full Version : Ponovo EQ!!!
peruzza
29-10-2009, 12:03 PM
Ovoga puta Trident:
http://www.uaudio.com/products/software/trident-a-range/index.html!
slowstar
29-10-2009, 11:06 PM
Pero, posto vidim da si se "prebacio" na plug-inove, volis "virtualne" stvari, sto me od tebe prilicno cudi, jesi li poceo da gledas sliku pecenja umesto da ga jedes, ili pijes vodu sa bilborda na kome je "knjaz Milos"?
Koji bre UAD trident, pa bar ti znas sta je pravo, a sta igracka za "zapustenu" decu....
Pero, posto vidim da si se "prebacio" na plug-inove, volis "virtualne" stvari, sto me od tebe prilicno cudi, jesi li poceo da gledas sliku pecenja umesto da ga jedes, ili pijes vodu sa bilborda na kome je "knjaz Milos"?
Koji bre UAD trident, pa bar ti znas sta je pravo, a sta igracka za "zapustenu" decu....
Car!:)
silicon science
30-10-2009, 07:58 AM
Ma koji bre mixer virtuelni u Logicu i 'de vec... Pa Vi znate sta je pravo, a sta igrachka za zapustenu decu. :wink:
idekius
30-10-2009, 08:49 AM
Heh... Pretera?e malo ovi iz Universal Audia sa tim EQ-ima...
Taman sam pomislio da su na pravom putu, jer je UA EMT 250 i FATSO bio pun pogodak!
Nisam probao Trident, ali verujem da to dobro radi. Njihovi EQ-i su odlični... jedino ?to ih ima previ?e :)
Imam Neve 1073, Neve 1081, Neve 88RS, Harrison 32c, Pulteci i Pultec Pro, Helios... dakle dovoljno EQ-a za tri naredna ?ivota. Ovaj verovatno neću kupiti...
Lepo bi bilo da urade jo? koji dobar reverb...
alavuk
30-10-2009, 09:09 AM
mora se od necega jesti ...
peruzza
30-10-2009, 10:50 AM
U naslovu pishe "PONOVO EQ" sa tri uzvichnika, shto si ti protumachio kao moje ushicenje novim EQ-om, a meni je malo pun Q-faktor EQ-a od UAD-a! Uostalom, namera mi je bila da ljudima dam informaciju da je izashao novi plug i nishta vishe, shto je valjda i jedna od namena ovog foruma.
Drugo, ne vidim problem u "virtuelnim" stvarima, ako ti rade pos'o! Da si na bilboard stavio neko pivo umesto "Knjaza", mozzda bih i shvatio shta mi prichash!:rolleyes:
milos
30-10-2009, 12:35 PM
Ma koji bre mixer virtuelni u Logicu i 'de vec... Pa Vi znate sta je pravo, a sta igrachka za zapustenu decu. :wink:
A jos nema ni meter kao u Cubaseu :D
milos
30-10-2009, 12:38 PM
ovo je zanimljivije http://www.softube.com/tubetech_cl1b.php
idekius
30-10-2009, 01:18 PM
ovo je zanimljivije http://www.softube.com/tubetech_cl1b.php
Ubilo se koliko je zanimljivo, pogotovu u DSP delu foruma... :nosepick:
Ta priča sa 1000 različitih EQ-a je postala krajnje dosadna.
Mo?e da bude zanimljivo kada UAD izbaci emulaciju Manley mastering EQ-a, a ovih kanalnih, vintage i bla, bla,bla... aman...
Hmm... mo?da je vreme za ne?to zaista neočekivano! Recimo emulacija EQ-a sa Behringer Ultragain Mic 2200 :idea::closedey:
UAD-u opra?tam ovaj jo? jedan!!! :uhoh: EQ zbog nedavne varijante sa EMT 250 i Fatso, ali mislim da će ovaj Trident da plane u 3 primerka :)
Jedino ko tek sada kupuje kartu, pa da eventualno ne kupi ne?to drugo, a da kupi to...
Evo kupiću ga ja, ako mi vrate novce za Helios koji sam kupio, a uključio svega par puta. Dakle, gotovo nov :)
silicon science
30-10-2009, 02:41 PM
@ Idekius-"potpis" ti je bizarno realan sa socioloske strane :rotfl::rotfl:
idekius
30-10-2009, 02:45 PM
@ Idekius-"potpis" ti je bizarno realan sa socioloske strane :rotfl::rotfl:
Brutalan, ali vrlo realan u našim krajevima :D
SandRob
01-11-2009, 08:13 AM
mene sjebe sto, kad oni izbace nesto novo, ja krenem koristit demo verziju.
za 14 dana, kad demo istekne, dodjen u dilemu: kupit ili izbacit iz svih projekata.
kako plugove kupujemo u dvojicu, obicno bude: kogajebe, idemo mi to uzet! neka se nadje. :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.