View Full Version : SSL @ Taktons 2009
lunaroid
23-10-2009, 08:41 PM
Pozdrav svima :)
Koristim priliku da Vas sve pozovem na dru?enje na skorom Taktonsu.
Ovo je moj prvi post, ali ne?to mi govori da ćemo se intenzivno dru?iti :wink:.
Imamo u planu izlo?iti na?u novu konzolu, C10HD na ?tandu na?eg distributera, te omogućiti radoznalcima da je malo "osjete".
Vidimo se uskoro!
Moritz
23-10-2009, 09:57 PM
od 11 do 14 novembra u Novom Sadu, u studiju "M" ...vec je bilo reci o tome u Fairlight postu
e, jbg, opet necu doci:(....
lep vam provod svakako
Moritz
23-10-2009, 10:05 PM
Potrudi se jer ce ove godine biti najbolji ...posebno mini sajam opreme :D
pozdrav Lunaroidu i dobrodosao :)
Dexxy
23-10-2009, 10:08 PM
Hoce li biti nekog popusta za duende?
hm... mozda se nekako iskombinujem za neki od prva dva dana... bolje drugi dok se malo sve uigra?
HeatMan
23-10-2009, 11:00 PM
a chek chek.,. studio m je muzichki studio ili neki prostor? to nikako da skapiram.. meni je glupo da idem nekome na gajbu/privatni prostor, chak i uz otvorenu pozivnicu na forumu..
poz
alavuk
23-10-2009, 11:07 PM
a chek chek.,. studio m je muzichki studio ili neki prostor? to nikako da skapiram.. meni je glupo da idem nekome na gajbu/privatni prostor, chak i uz otvorenu pozivnicu na forumu..
poz
http://www.changetowin.org/connect/images/fail.jpg
alavuk
23-10-2009, 11:08 PM
http://www.kuda.org/en/node/2021
HeatMan
23-10-2009, 11:32 PM
ja bih to trebalo da znam zashto?
hvala enivej.. sad znam..
Bockie
23-10-2009, 11:52 PM
Evo,ako jos ko ne zna,vrlo malo interesantnih podataka:
STUDIO M je koncertni prostor Radija Novog Sada, javnog servisa pokrajine Vojvodine.
To je jedan od najznačajnijih koncertnih i performativnih prostora u Novom Sadu.
Svoje albume su tamo snimila najznacajnija imena Jugoslovenskog i Srpskog roka,kao sto su EKV (ljubav 1987.),Bajaga (Prodavnica tajni 87.) Balasevic (bezdan 86.) NS plus unplugged '96. (Yu grupa,Dejan Cukic,Vlada Divljan,El.Orgazam i mnogi drugi) ,El Orgazam 2000.) ,Leb I Sol (Деби албумот ЛЕБ И СОЛ го снимаат во студиото M на РТВ Нови Сад во септември 1977 година.),grupa Alisa 2000.,Kanal Tvid,Eva Braun sve,Love Hunters,Nele,Bora,Rambo...i jos 40% YU rok enciklopedije...
STUDIO M je 5 minuta hoda je udaljen od glavnog gradskog trga.
Zgrada s' leva,u velikim prozorima je, tu je ulaz u hol istog:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Radio_novi_sad.JPG
HeatMan
24-10-2009, 12:19 AM
grupa Alisa 2000.
Aiiiiiiiiiiiiiiiii... josh znam kao poznato mi od nekud..
sad znam tachno shta je hahah..
poz
lunaroid
24-10-2009, 07:43 AM
@ Dexxy, sajam je izlo?beni...dakle sumnjam da će na? distributer i?ta prodavati na samom sajmu. S druge strane, sajam je pravo mjesto i prilika za dogovore :wink:.
?tand smje?ten u predvorju sigurno nije akustički idealno mjesto da ne?to ozbiljnije mimo slu?alica sviramo, ali to i nije dio plana.
Ideja nam je demonstrirati funkcionalnost i ergonomiju nove konzole, ok.
Po?to sam nov na sajtu ( čitao sam neko vrijeme tu i tamo ), postoji li dio napravljen za predstavljanje? Mo?da bi bio red da se prvo predstavim, pa da stvari budu transparentnije...
Da li se zna neka satnica ,sta se predstavljka ,ko predstavlja kada u koliko sati,kog dana?
lunaroid
01-11-2009, 04:47 PM
Pa, za sada nema nekog rasporeda što se nas tiče.
Ideja je prezentirati mogućnosti SSL C10HD konzole na štandu, pa ste svi dobrodošli :)
Ne treba se nešto posebno najavljivati, bit će uvijek netko na raspolaganju.
( bar je takav plan :)
silicon science
01-11-2009, 10:49 PM
Evo ovako neobavezno da vam kazem da ja Taktons vrlo relax dogadjaj, satnice postoje i super uvek budu rasporedjene da nista ne propustis. Ima da se sedne, hrane ima da se kupi na minut u bilo kom pravcu da krenes, Novosadjanke su lepe i ima ih uvek pri ruci :wink::):D:da:
alavuk
01-11-2009, 10:50 PM
nista bez piva !
lunaroid
26-11-2009, 02:40 PM
Evo, nakon NAT Showa u Moskvi gdje je SSL izlagao nakon Novog Sada,
konačno da se zahvalim svima koji su nas posjetili na ?tandu na?eg distributera.
Hvala na ugodnom dru?enju i u?ivali smo u svakom detalju :)
Utisci su nam vi?e nego pozitivni, i definitivno se vidimo opet na Taktonsu.
:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.