View Full Version : Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM))
csstudio
20-10-2009, 12:27 PM
Zdravo ljudi, valjda sam ovdje na pravom mjestu sa ovim pitanjem? Imam problem vec klasicni... Puno ljudi ima ovaj isti problem a niko nema odgovor. Imam M-audio Fast track pro zvučnu karticu i Pro Tools M-powered ali kad otvorim pro tools izbaci mi prozor gdje pi?e ne?t u fazonu "Fast track not located" a inace zvucna funkcioni?e super sa drugim programima. Poku?avao sam sa nekim Pro Tools updates, Driver updates i sa Windows updates al opet isti problem. Moze li mi ko pomoci oko ovog neznam vi?e ?ta da probam?
Hvala unaprijed
Inovative_kg
20-10-2009, 01:37 PM
Instaliraj neku od verzija iznad 7.4 cs3, proradice :)
Zdravo ljudi, valjda sam ovdje na pravom mjestu sa ovim pitanjem? Imam problem vec klasicni... Puno ljudi ima ovaj isti problem a niko nema odgovor. Imam M-audio Fast track pro zvučnu karticu i Pro Tools M-powered ali kad otvorim pro tools izbaci mi prozor gdje pi?e ne?t u fazonu "Fast track not located" a inace zvucna funkcioni?e super sa drugim programima. Poku?avao sam sa nekim Pro Tools updates, Driver updates i sa Windows updates al opet isti problem. Moze li mi ko pomoci oko ovog neznam vi?e ?ta da probam?
Hvala unaprijed
instalirao si driver sa m-audio sajta?
obavezno proveri da ti je svaki playback iskljucen i program za pustanje muzike i sl... pre nego sto dignes pt, onda hoce da izbaci da ne moze da nadje hardver, i obavezno xp sp3.. moze i xp sp2 ali onda ti treba i neki hotfix
pa onda javi sta se desava
pozdrav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.