PDA

View Full Version : Kakvo preterivanje !!???

DaBear
14-10-2009, 01:26 PM
Jos samo da ubacis malu klavijaturu i nakacis par pravih zvucnika (ima 5,1 sa sub-om vec ugradjen!) i da ne ustajes odatle...mislim da se radi muzika ..a ne igra kao sto su oni zamislili..

http://www.youtube.com/watch?v=_FVuYTnry5E

awacs
14-10-2009, 02:00 PM
Jos samo da ubacis malu klavijaturu i nakacis par pravih zvucnika (ima 5,1 sa sub-om vec ugradjen!) i da ne ustajes odatle...mislim da se radi muzika ..a ne igra kao sto su oni zamislili..

http://www.youtube.com/watch?v=_FVuYTnry5E

$40K :rotfl:Biće skoro propast sveta (nek propadne, nije ?teta)

silicon science
14-10-2009, 03:05 PM
$40K :rotfl:Biće skoro propast sveta (nek propadne, nije šteta)

Lep koncept ali eeejj, koja lova...
Kad bi vec isao u tom pravcu, uzmes ovakvo "kanabe" :), 1 ili 2 RuDaw-a prenapucana do maximale, 2 ili 3 monitora, Euphonix kotroler, malo se zavari par lepih shipki i napravis ram za monitore, sintove... i na 5 soma evrosa se uklopis. :wink: I opet ti je sva lova u mashinama, a ne u "dizajnu", koji im je btw. super, al za 6 puta manje love

silicon science
14-10-2009, 03:09 PM
Mada ima dobrih stvari, za izlezavanje, samo ne mogu cenu da nadjem

sRce
14-10-2009, 04:04 PM
Teske gluposti... sta tu moze da kosta 40.000$

vasko
14-10-2009, 04:07 PM
bolje da sednes na kej ko covek

awacs
14-10-2009, 04:56 PM
Sad me sramota što sam se u prethodnom postu smejao. A nije smešno. Razmišljam o ljudima koji će ovo da kupe. A biće ih. To verovatno nisu smešni ljudi. Meni su onako... strašni.

Vasa

spidermusic
14-10-2009, 05:15 PM
I vise nego strasni. Zastrasujuce je saznanje da takvi ljudi postoje.

silicon science
15-10-2009, 03:15 PM
Sta, strasno je da neko ima 16 miliona dolara i da mu je ovo za kupit smesno jeftino... A voli zaigrat God of war 3 :wink::)
A sta reci onda o ljudima koji kupuju Bang & Olufsen :confused::confused: Jer su i oni strasni.. Pre bih rekao da bi se vrlo rado menjali sa njima...
Treba maaalkice biti svestan sveta oko sebe :wink::wink:
40 kila dolara je budalasto previse.. Ali ne tipuju oni na nas kao kupce.. vec...

DaBear
15-10-2009, 03:43 PM
jbga..neki ljudi imaju puno para i tu je tacka !!
Neko zaradio, neko nasledio, neko se razveo, (neko pokrao...)
Ja nemogu da se nacudim ljudima kojima instaliram kucni audio video...

90% njih plate debele pare za sistem koji im na kraju svira mp3! (odlican mp3 - ali ipak je mp3!!). Najveca fora je da mogu da zabodu iPod u sistem i slusaju svoje playliste po sobama.!?

A najveci fazon je sto vise od pola njih ima preko 50 godina i treba im dve godine da skapiraju (ultra jednostavni ) remote interface!!

Ali - hoce da imaju !! I mogu da plate....! I nece sami da vare i krpe...hoce da im izgleda lepo !! Da je sve neko lepo namestio, povezao i izprogramirao za njih....

Treba se pomiriti sa cinjenicom da ima PUNO ljudi koji imaju mnogo para...nije ni to neki greh! Svi oni na neki nacin pomazu ljudima sa manje para...zaposljavajuci ih, kupujuci stvari od njih, njihove usluge itd itd...a da ne pricam koliko restorani, hoteli, soferi, sobarice, bastovani itd itd..zavise od njih...nije sve tako strasno.

Stavite se i u poziciju ljudi koji su napravili ovu stolicu na primer...

awacs
15-10-2009, 04:01 PM
Sta, strasno je da neko ima 16 miliona dolara i da mu je ovo za kupit smesno jeftino... A voli zaigrat God of war 3 :wink::)
A sta reci onda o ljudima koji kupuju Bang & Olufsen :confused::confused: Jer su i oni strasni.. Pre bih rekao da bi se vrlo rado menjali sa njima...
Treba maaalkice biti svestan sveta oko sebe :wink::wink:
40 kila dolara je budalasto previse.. Ali ne tipuju oni na nas kao kupce.. vec...

Dobro, priznajem, meni je gamerska kultura prilično strana. Strana mi je i ideja da računari namenjeni gamerima ko?taju jedno dva-tri puta vi?e od nekog računara na kom mo?e? recimo da izmontira? film.

Jbg sad... Bang & Olufsen... tu si me na?ao :wink: I to ko?ta vi?e nego ?to vredi, ali onako kao matorac se mislim - čuje? neku muziku na dobrim zvučnicima pa ti se ona ure?e u sećanje, pa ti nekako svira u glavi celog ?ivota. A gaming... kapiram da oslobađa od stresa u datom trenutku, ali... bolje da ne palamudim kad ne kapiram. Ali aj' da neko objasni. A ko zna, mo?da oni zvučnici u ?korpionovom repu i JESU B&O?

Pozdrav,

Vasa

P.S. Jo? se mislim - za $40k bih očekivao malo vi?e od tri spojena monitora - mo?da neku inovaciju sa zakrivljenim widescreenom u nenormalno visokoj rezoluciji, tako ?togod. Biće i to... dogodine, valjda. Pa će isti koji kupe spravu da ulo?e jo? malo novaca u upgrade.

P.P.S. Namerno ne pote?em pitanje farmaceutske industrije, skupoće licenci za lekove i takve stvari. Ovo je ipak audio forum. Ali i kroz audio (i video) industriju se da zaključiti pone?to o civilizaciji kojoj pripadamo.

vasko
15-10-2009, 05:38 PM
Treba se pomiriti sa cinjenicom da ima PUNO ljudi koji imaju mnogo para...nije ni to neki greh! Svi oni na neki nacin pomazu ljudima sa manje para...zaposljavajuci ih, kupujuci stvari od njih, njihove usluge itd itd...a da ne pricam koliko restorani, hoteli, soferi, sobarice, bastovani itd itd..zavise od njih...nije sve tako strasno.

ovo je teorija karl marxa okrenuta naglavacke :shock:

silicon science
15-10-2009, 07:24 PM
P.S. Jo? se mislim - za $40k bih očekivao malo vi?e od tri spojena monitora - mo?da neku inovaciju sa zakrivljenim widescreenom u nenormalno visokoj rezoluciji, tako ?togod. Biće i to... dogodine, valjda. Pa će isti koji kupe spravu da ulo?e jo? malo novaca u upgrade.

To svakako.. Moglo je tu svasta pride za tu lovu...:wink::wink::banghead:

alavuk
18-10-2009, 11:33 AM
ovo me podseca na one kabine za arkadne igre simulatore formule i aviona po luna parkovima ili "buvarama" kad sam bio mali ...

InsaneEyes
18-10-2009, 01:06 PM
ovo me podseca na one kabine za arkadne igre simulatore formule i aviona po luna parkovima ili "buvarama" kad sam bio mali ...

kod nas je bio samo blue thunder sa hidraulikom, a video sam G-LOC u nemackoj, najskuplja arkada ikada rotirala se u sve tri ose i verovatno je kostala ko S.P.Kajgana!

<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/eSJG5e0s43c&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

meni je ovo san, soma i po al vredi s'obzirom da je stolica maltene deo tela modernog coveka

http://www.amazon.com/gp/product/B002OG8TBU