View Full Version : Cubase 5
Hepek
13-10-2009, 01:31 PM
Ako moze neko da mi odgovori bio bi mu zahvalan,
1. Da li cubase 5 (original) moze da se sa instalaciskog cd-a instalira na 2 razlicita kompjutera i da se koristi isti usb kljuc, ne mislim da se u isto vrijeme koriste programi vec da se nakon sto se zavrsi rad na jednom kompu predje u drugi objekat i da samo poneses kljuc i radis na drugom kompu?
2. I da li na original cubasu 5 mogu da rade virtual gitar i virtual bass koji nisu original, hoce li dolaziti do neke blokade i sl...??
hvala unaprijed, pozz svima:wink:
Hepek
13-10-2009, 01:43 PM
Odgovor mi je hitan pa ako neko moze da odgovori i nije mu muka, da napise nesto..
pozz.
awacs
13-10-2009, 01:52 PM
Ako moze neko da mi odgovori bio bi mu zahvalan,
1. Da li cubase 5 (original) moze da se sa instalaciskog cd-a instalira na 2 razlicita kompjutera i da se koristi isti usb kljuc, ne mislim da se u isto vrijeme koriste programi vec da se nakon sto se zavrsi rad na jednom kompu predje u drugi objekat i da samo poneses kljuc i radis na drugom kompu?
2. I da li na original cubasu 5 mogu da rade virtual gitar i virtual bass koji nisu original, hoce li dolaziti do neke blokade i sl...??
hvala unaprijed, pozz svima:wink:
Na prvo pitanje je odgovor jednostavno: DA. Radiće na koliko god hoćeš računara (i više od dva).
Što se tiče "narodnih" Steinberg pluginova, mislim da oni u sebi sadrže virtualni dongle, pa se ovaj pravi dongle od Cubasea ljuti na njih.
Pozdrav,
Vasa
Hepek
13-10-2009, 01:58 PM
Znaci da zaboravim na Stainbergove narodne pluginove:(
awacs
13-10-2009, 02:19 PM
Znaci da zaboravim na Stainbergove narodne pluginove:(
Tako ka?u. Tra?io si hitan odgovor, mo?da se javi neko sa iskustvom iz prve ruke. Ali ?to se tiče instaliranja na vi?e računara - tu SIGURNO nema? frke.
Pozdrav,
Vasa
Hepek
13-10-2009, 02:26 PM
Hvala punoo:wink:
Dexxy
13-10-2009, 02:37 PM
Radi skoro sve od narodnih...(osim haliona provereno).
pozz
HeatMan
13-10-2009, 03:04 PM
i hypersonica.. jbg..
Hepek
14-10-2009, 06:21 AM
Evo ja sam juce posudio Cubase 5 od druga instalirao i nesto malo sam radio, radili su mi virtual git, hypersonik.... ali to je bilo samo nabrzaka, i problem je sto mi je poceo komp sa nekim erorima...:banghead:
HeatMan
14-10-2009, 07:09 AM
a uskoro ce da pochne da ti pricha kako imash josh toliko i toliko sati u trial verziji hipersonica i ostalog..
don corleone
14-10-2009, 10:35 PM
Aaa, samo jedno pitanje. Jel ne mogu oni da provale ako koristite "narnodne" steinberg plug-in-ove i da li time moze da se ponisti licenca za Cubase 5 ?
Bockie
14-10-2009, 10:43 PM
Sve i da mogu, niko normalan ne drzi masinu za rad nakacenu na net...
Moritz
14-10-2009, 11:27 PM
Aaa, samo jedno pitanje. Jel ne mogu oni da provale ako koristite "narnodne" steinberg plug-in-ove i da li time moze da se ponisti licenca za Cubase 5 ?
Ne
don corleone
15-10-2009, 12:28 AM
To sam pitao iz razloga zato sto je neko drugi u nekoj drugoj temi rekao da cim se pojavi plavi dongl u donjem desnom uglu, ponistava si licenca. :)
Dexxy
15-10-2009, 01:08 AM
Ne ponistava se.
lesha
15-10-2009, 04:52 AM
Sve i da mogu, niko normalan ne drzi masinu za rad nakacenu na net...
javlja se jedan nenormalan, verujem da ima dosta njih koji ne mogu sebi da priuste luksuz od 2 i vise kompjutera..
Moritz
15-10-2009, 08:55 AM
To sam pitao iz razloga zato sto je neko drugi u nekoj drugoj temi rekao da cim se pojavi plavi dongl u donjem desnom uglu, ponistava si licenca. :)
Licenca se ne ponistava samo softverska dongla onemogucuje pravu donglu da radi kako treba i onda cesto ne mozes da pokrene original soft ( tacnije ne mozes uopste-licno sam probao)
Bockie
15-10-2009, 10:43 AM
javlja se jedan nenormalan, verujem da ima dosta njih koji ne mogu sebi da priuste luksuz od 2 i vise kompjutera..
da, siroma, ima para za cubase 5, a nema 50e za neku kanturinu za surf,nego izla?e sve projekte netu... ...mada,znam svi nesto zicaju.....hebi ga....
Ali,uostalom, Lesho, mislio sam na ljude koji nesto stvarno rade...:D:rotfl:
lesha
15-10-2009, 12:57 PM
da, siroma, ima para za cubase 5, a nema 50e za neku kanturinu za surf,nego izlaže sve projekte netu... ...mada,znam svi nesto zicaju.....hebi ga....
Ali,uostalom, Lesho, mislio sam na ljude koji nesto stvarno rade...:D:rotfl:
znaci ovo je bilo nisko, znas da sam alergican na cubase.
tebi svaka cast, treba ti odati priznanje kao najvrednijem radniku koji napravi odlican snimak benda, ali se nakon snimanja taj bend obavezno raspadne :D
Bockie
15-10-2009, 01:11 PM
znaci ovo je bilo nisko, znas da sam alergican na cubase.
Pa da, kazem, oni koji stvarno rade, a ne ti....:rotfl:
tebi svaka cast, treba ti odati priznanje kao najvrednijem radniku koji napravi odlican snimak benda, ali se nakon snimanja taj bend obavezno raspadne :D
Da, to moram da objasnim u cenovniku, vidis to je ona zvezdica na reklamama,sto je jako sitno objasnjenje na ekranu,da se ne vidi...!
Znas ono, krema protiv starenja itd,pa zvezdica,i onda dole objasnjenje:
Odnosi se samo na 2 posto tibetanki,mladjih od 22 godine u februaru na temperaturi od 24 stepena u ne polodnim danima....
:rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.