View Full Version : Prati li neko OBN?
LACKY
12-10-2009, 07:34 PM
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xsZuv5VW2qQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xsZuv5VW2qQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Mlade snage!
awacs
12-10-2009, 07:41 PM
Jebote... (kad moram da psujem).
Everbeatz
12-10-2009, 09:07 PM
Svaka cas'!!
silicon science
12-10-2009, 09:43 PM
Aaaaauuu... Bravisimo :)
Zeroo
12-10-2009, 10:08 PM
Ovo je snimak od prosle nedelje a nocas su svirali i bili su extra.Vecina bendova koja se takmici svira odlicno.Nocas je bilo na OBN do 4 ujutru.Ako neko zna kad je sledeca emisija nek javi
zlobisha
13-10-2009, 07:17 AM
Klinci su do jaja! Svirali smo zajedno na Battle of the bands, mnogo dobri dečaci.
Mali basista je genijalan. :)
Deca kidaju!
Mogu da se kladim da su im chalci ocvali rokeri i da su tako deca pokupilia pelcer :wink:
Da je vise dobrog uticaja iz kuce,verovatno bi ovakvih prijatnih incidenata bilo vise...
Hepek
13-10-2009, 11:25 AM
Ovo je snimak od prosle nedelje a nocas su svirali i bili su extra.Vecina bendova koja se takmici svira odlicno.Nocas je bilo na OBN do 4 ujutru.Ako neko zna kad je sledeca emisija nek javi
Imas emisiju svake nedjelje u 20 sati...na OBN tv:wink:
disco violence
13-10-2009, 12:46 PM
Gledao sam ovo direkt i odusevio se,emisija je odlicna,nesto cega odavno nema i sta fali.Najvise mi se svidja sto svi sviraju uzivo,nema lazi nema prevare,jedino mi se ne svidja sto neki bendovi sviraju svoje stvari,a neki obrade sto nije isto.Interesantno je da je svaki drugi bend iz Srbije,ovo samo govori koliko su ljudi sa nasih televizija zaostali,kada nam je najzabavnija pop rock emisija na bingo show.Mada hajde sada je krenuo Jelen pivo top lista,mada su svi bendovi u njoj na isti fazon,alternativa i samo alternativa,kao da ni jedan drugi pravac ne postoji.
Ovi klinci izuvaju, ali bukvalno!!! ostatak bendova u ovoj emisiji mi je bas dno, ali valjda to tako treba, da se izredja milion kretena da bi se pojavio i neko ovakav...
Rhino
13-10-2009, 07:14 PM
Aooooough, DAMN!!! Respect za klince:mase:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.