PDA

View Full Version : moj novi video na YouTube-u - PsyTrance

djnick
03-10-2009, 05:51 PM
Pozz svima,

Upravo sam zavrsio jos jedan, nadam se zanimljiv muzicki video gde sam koristio snimke sa svih partija na kojim sam bio u proteklih par godina i koje sam snimao mobilnim telefonom [N70 & N95]. Zato je slika malo losija ali ima dosta [meni makar] lepih & dragih uspomena :) Muzika je [standardno za mene] radjena u Renoise trekeru, semplovao sam Ecstasy Rising emisiju i svirao VST instrumentima manje vise...

Komentari?

Evo ga link & text na engleskom:

djnick deetronic - xtc (2009)

http://www.youtube.com/watch?v=3SHacx8LPko

Style: PsyTrance. Composed in Renoise tracker. Taken from the latest album in preparation: "Psy Xperience"

I've sampled Peter Jennings Reporting: "Ecstasy Rising" tv show and created a music video using only video clips from various parties I have been on and recorded using phone camera:

- Trance Party on Ada / Belgrade, 2006
- May the 1st techno party - Gradac, Valjevo, 2007
- Infected Mushroom in Belgrade, Kalemegdan Fortress afterparty, 01.06.2007
- Exit, Novi Sad, 2009
- Beerfest, Belgrade 2009
- several private videos with some of my very good friends [greets goes to: Joe, Julienn, Kriss, Max, Natalia, Didi, Jub-Jub, Mefisto, NightKnight, Vezza, Tripo...]

Kao sto rekoh, svi komentari su dobro dosli :)

silicon science
03-10-2009, 06:20 PM
hej, super je stvar, a i od tebe smo navikli na dobre stvari... Svaka chast...
Kad se setim "sta je to u tvojim venama"... Pre neki dan mi je Mika Tehnika pushtao, odusevio sam se... Respect :):):wink:

meka
03-10-2009, 08:07 PM
Očekivao sam nekog dugokosog koji se puza po travi ... jeli kad be?e taj spot snimljen? Ima li mu 15 godina? :D Svaka čast, muzika je super, a spot ... ne smem gledati kad je devojka u stanu. :D

InsaneEyes
03-10-2009, 09:46 PM
ahhahah, svi smo tu!

ludo i BRZO!

djnick
04-10-2009, 04:13 PM
hej, super je stvar, a i od tebe smo navikli na dobre stvari... Svaka chast...
Kad se setim "sta je to u tvojim venama"... Pre neki dan mi je Mika Tehnika pushtao, odusevio sam se... Respect :):):wink:

hehe daa, to je bilo vreme puno dobre energije ali i propasti pod sankcijama :) moralo se to nekako kompenzovati :)

djnick
04-10-2009, 04:14 PM
Očekivao sam nekog dugokosog koji se puza po travi ... jeli kad beše taj spot snimljen? Ima li mu 15 godina? :D Svaka čast, muzika je super, a spot ... ne smem gledati kad je devojka u stanu. :D

:D da, beshe nekad duga kosa... do vojske :D a puzanje se desavalo negde pocetkom 1996... tnx for your comments :)

djnick
04-10-2009, 04:17 PM
ahhahah, svi smo tu!

ludo i BRZO!

drago mi je da sam sveobuhvatio dosta ljudi :) :) :)
[p.s. djoe ne dodje po bajs...]

InsaneEyes
05-10-2009, 03:59 AM
drago mi je da sam sveobuhvatio dosta ljudi :) :) :)

al nema djure to je greota

[p.s. djoe ne dodje po bajs...]

jbg, kad sam konj :banghead:nisam stig'o jbg a pravo da ti kazhem i zaboravio sam , kako je bilo na krstarenju? chuo sam da su cak i depche mode nesto dr*ali u Renojzu na zadnjem albumu, odlican prog jos da ubace sequncer i looduilo

noonchaka
05-10-2009, 12:51 PM
Super a moze i profi i tema i sound....klap...klap

djnick
05-10-2009, 11:32 PM
al nema djure to je greota

jbg, kad sam konj :banghead:nisam stig'o jbg a pravo da ti kazhem i zaboravio sam , kako je bilo na krstarenju? chuo sam da su cak i depche mode nesto dr*ali u Renojzu na zadnjem albumu, odlican prog jos da ubace sequncer i looduilo

ima, ima Djure, nisi dobro video :P
onaj deo... "дрога је нула, живот је један" :) to je Djurina majica, hehe...

a na krsstarenju - do pejdzera :) videces snimke... mozda izmontiram jos 1 video!