View Full Version : Tim Commerford -basista audioslave/ratm - a -oprema
supersonic
02-10-2009, 12:13 AM
S obzirom da mi se njegov ton izuzetno dopada, odlučim ja malko da proguglam da vidim šta on to ima iza sebe- osim osam desetki :D
kad ja tamo, kad ono međuim ! :shock::shock::shock: Pao sam na dupe kad sam vidio ovu kombinaciju.Znači perverzija totalna !
http://i12.photobucket.com/albums/a215/petary791gear/Guitar%20Geek%20Rigs/sgrocker_timmyc02.jpg
I sve to isključivo sa jazz bass-ovima.
Evo, samo sam htio da ovo podijelim s vama ...
Čista erotika
dvuckovic
02-10-2009, 03:01 AM
Milinica!
silicon science
02-10-2009, 06:39 PM
Eh, setih se prvog albuma Rage aginst... Kako dobro produciran bubanj, mozda mi chak i naj omiljeniji zvuk snimljenog bubnja ikad :) Bass takodje, i gitara... i vokal. i...
Rhino
02-10-2009, 06:49 PM
Vala jes... Meni je taj album bash, bash drag:)
darkstar
02-10-2009, 08:38 PM
...a kad cujes audioslave killing in the name of...place ti se kako ga upropastise....jutjubujte...
rage,jedan od retkih bendova koje jebeno obozavam...i jedan od retkih bendova koji su uspeli da snime TU MAGIJU na disk ...
jezivo ..
Everbeatz
02-10-2009, 09:16 PM
i dodao bih, jedan od retkih mixing majstera koji su u stanju to da odrade - Andy Wallace:)
Arthur
03-10-2009, 04:42 AM
eh malo je ljudi poput andya
HeatMan
03-10-2009, 12:21 PM
...a kad cujes audioslave killing in the name of...place ti se kako ga upropastise....jutjubujte...
rage,jedan od retkih bendova koje jebeno obozavam...i jedan od retkih bendova koji su uspeli da snime TU MAGIJU na disk ...
jezivo ..
to su svirali na koncertima..
poslushaj ti sve audioslave albume. od produkcije do svirke, pa i samog kornela (koji je sad odlepio).. sve na mestu.
supersonic
04-10-2009, 12:54 AM
to su svirali na koncertima..
poslushaj ti sve audioslave albume. od produkcije do svirke, pa i samog kornela (koji je sad odlepio).. sve na mestu.
potpisujem
darkstar
04-10-2009, 03:42 AM
Ne mogu matori ... jebiga,prosto ne mogu.Tom je meni rage,i ubi me,ne mogu da slusam audioslave...a pokusao i probao .
disco violence
05-10-2009, 11:32 AM
Ne mogu matori ... jebiga,prosto ne mogu.Tom je meni rage,i ubi me,ne mogu da slusam audioslave...a pokusao i probao .
I ja sam bio u tom fazonu,nisam imao uopste zelju da slusam Audioslave, ukljucio sam se na drugom albumu i odlepio.Rage je super,ali je vremenom poceo da se ponavlja,Audioslave je samo nastavak price,doduse dosta melodicnije.I taman kada sam odlepio za Audioslaveom i oni se raspadose.Sada ima neki novi Street Sweeper Social Club nastavak Rage price,ali mi nije nista posebno.
HeatMan
05-10-2009, 12:45 PM
I ja sam bio u tom fazonu,nisam imao uopste zelju da slusam Audioslave, ukljucio sam se na drugom albumu i odlepio.Rage je super,ali je vremenom poceo da se ponavlja,Audioslave je samo nastavak price,doduse dosta melodicnije.I taman kada sam odlepio za Audioslaveom i oni se raspadose.Sada ima neki novi Street Sweeper Social Club nastavak Rage price,ali mi nije nista posebno.
upravo tako.. samo pratio sam ih od prvog albuma.. i odlichni su.. sanjao sam njihov koncert kod nas.. :/
supersonic
05-10-2009, 07:55 PM
E stvarno, šta bi sa tim bendom ? Ono, ne sviraju više zajedno ? Jbt, nije mi to jasno nikako ...
darkstar
06-10-2009, 12:58 PM
mora da tom morelo smrdi kao zver,svaki mu se bend raspade.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.