PDA

View Full Version : Srbija ima talent !! Mega!!!

DaBear
26-09-2009, 02:52 PM
http://www.youtube.com/watch?v=aOmexL1po3I&feature=related

pa sto ne pricate da kod nas ima ovakvog (sirovog) talenta !!!:shock::shock:
Prvo Travolta (KO MU JE RADIO MATRICE ZA CD???)
A posle nasa Amy Winehouse !!!!!!!!!!!!!! VRH !!!

InsaneEyes
26-09-2009, 03:07 PM
ovo nije smesno ovo je tuzno cak sta vise jezivo :shock:

evo simpaticni valjevski talenti, drugi kandidat - devojka je super :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=ljgMybVOIb0

Flamez
26-09-2009, 03:19 PM
travolta prosao?! mislim... sta da kaze covek?
srbija nesumnjivo ima talenat, ali to nije travolta. coveku podelili da. strasno. odmah potencijal da se sve pretvori u obicnu lakrdiju.

AlmaNach
26-09-2009, 03:41 PM
Hehe, ne dirajte mi Travoltu, to mi je komsha :rotfl:
Inace jako pozitivan lik, iako malo opicen (a skoro mu je cela porodica takva).
Njegov talenat je poodavno uocen, doajen naseg filma Radomir Belacevic ga je vec stavljao u klasik Decak iz Junkovca.

http://www.youtube.com/watch?v=wQI4MEZ2eVg

:grin::D:grin::rotfl:

BTW, steta sto nema Kaleta tamo, to je vec neprevazidjena legenda beogradske kaldrme.

vasko
26-09-2009, 03:59 PM
travolta je dobar u onome sto radi a to je da izaziva pozitivne emocije u ljudima!

probaj ti da upola toliko izazivas pozitivne emocije kao on pa se onda javi!! :rolleyes:

Danny Lou
26-09-2009, 04:16 PM
Jos je samo Kale falio... hahahaha :grin::grin::grin::grin:

Flamez
26-09-2009, 04:32 PM
@vasko; nadam se da je tvoj koment sala. travolta ima talenat da uveseljava narod po kraju, jel to? ajde da se ne zajebavamo i budemo ozbiljni, malo. nije ovo audicija za dobre ljude, nego za buduce, eventualne predstavnike srpske kulturne zajednice. potencijalne zvezde srpske kulturne scene, koji ce tvojoj i mojoj deci davati uvid u umetnost. travolta? travolta je bolestan covek (ne mislim ovo uvredljivo, vec medicinski) i nema sta da objasni nasoj deci. deca su surova. deca se travolti, iza ledja, smeju. veruj mi, znam sta pricam.

inace, prosla operska pevacica?! bubnjarka?! sasa popovic ima bolji filter od ovih 'uvazenih' doajena srpske umetnosti. samo to, nista vise. srbija ima talenat 2009, emisija 1 - FAIL!

btw, svaka cast cigancicima iz kneza :)

ljudi, no hard feelings, samo sam realan.

ps: @vasko verujem da ti u svom drustvu izazivas daleko KVALITETNIJE emocije, nego sto ce travolta ikad moci.

zmaj
26-09-2009, 04:40 PM
Ne dirajte mi Travoltu, to mi je omiljeni kreten!:D
Salu na stranu, lik stvarno ima talenat koji malo ko ima... jeste li videli raspomamljenu masu kada je nastupao?!?! ...a to je ipak talenat!:wink:

LACKY
26-09-2009, 04:40 PM
Izvini, ali otkada televizijse budalastine i lakrdije spadaju u kulturu. Ako ovakvo TV-stivo (bez obzira na nivo kvaliteta) treba necijoj deci da da uvid u umetnot.
Onda smo u mnogo vecim govnima nego sto mislimo!

zmaj
26-09-2009, 04:46 PM
@vasko; nadam se da je tvoj koment sala. travolta ima talenat da uveseljava narod po kraju, jel to? ajde da se ne zajebavamo i budemo ozbiljni, malo. nije ovo audicija za dobre ljude, nego za buduce, eventualne predstavnike srpske kulturne zajednice. potencijalne zvezde srpske kulturne scene, koji ce tvojoj i mojoj deci davati uvid u umetnost. travolta? travolta je bolestan covek (ne mislim ovo uvredljivo, vec medicinski) i nema sta da objasni nasoj deci. deca su surova. deca se travolti, iza ledja, smeju. veruj mi, znam sta pricam.

inace, prosla operska pevacica?! bubnjarka?! sasa popovic ima bolji filter od ovih 'uvazenih' doajena srpske umetnosti. samo to, nista vise. srbija ima talenat 2009, emisija 1 - FAIL!

ps: @vasko verujem da ti u svom drustvu izazivas daleko KVALITETNIJE emocije, nego sto ce travolta ikad moci.
Iz svega sto si napisao vidim samo da si ovo preozbiljno shvatio, bez namere da se dalje upustam u pricu... pa ovo je SHOW a ne audicija za operu... znaci covek koji bi umeo da zonglira sa 50 loptica u isto vreme i da dubi na trepavicama definitivno ima talenat, a naravno da nece nece i ne treba da postane "predstavnik srpske kulturne zajednice", ali ovo i nema to za cilj, vise na ovo gledaj kao na cirkus iz kog moze, a i ne mora da se izrodi nesto pametno :)

HeatMan
26-09-2009, 04:56 PM
meni je smeshniji ceo studio, ziri i cela ekipa ("masa") u pozadini od samog travolte..

kao da gledam freak show.. freak show iz devedesetih.. dok su hamere farbali i lepili kao scenografiju..

povraca mi se iskreno

Flamez
26-09-2009, 05:00 PM
@zmaj, da, kapiram da je to, zapravo, pravi pristup. jednostavno, iznerviram se kad vidim ovaj sou kod nas, a onda IDENTICAN sou u americi. znas... ne mogu da verujem da je kod nas SVE cirkus. mislim, odavde, bi trebalo da ispadne nesto gotivno, valjda... ma... nem pojma, u pravu si ti. previse sam se primio :)

(gde su moji lekovi?!)

@lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! :)

silicon science
26-09-2009, 05:03 PM
@lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! :)

A sta kao ovaj Darko Lazic i ostali roboti su kao nesto bolji od Travolte :confused::confused:(koji je btw. zanimljiv za gledati)

Flamez
26-09-2009, 05:30 PM
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi.

edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept :)

Arthur
26-09-2009, 05:50 PM
mislim da je Fipa imao nešto sa nekim pesmama za Travoltu... on će vam to već sam reći :)

silicon science
26-09-2009, 05:50 PM
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi.

edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept :)

Nemam ja predrasude o zanrovima, pogotovo o ovom novokomponovanom folku-koji je losh i jadan i svako makar i savrseno interpretiranje istog je takodje jadno i smrdi. :wink: Opet kazem, Travolta me nasmeje i razveseli (pogotovo njegov ples) a od Grandovaca mi se seli na drugi kontinent

Flamez
26-09-2009, 06:21 PM
Nemam ja predrasude o zanrovima...
...svako interpretiranje (novokomponovanog folka) smrdi...

nemas, nemas... :grin:

silicon science
26-09-2009, 06:40 PM
nemas, nemas... :grin:

Nisu to predrasude to je istina :wink::wink::wink:
Znas, postoji nesto sto se zove ESTETIKA...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Estetika

AlmaNach
26-09-2009, 06:53 PM

Mislim da si ti preozbiljno shvatio temu.:wink:

Ja coveka poznajem licno. Nikad ga nisam video da je nekoga popreko pogledao ili uvredio ili sta vec. Ako za ikoga mozete reci da se ne folira, to je bas on. Bio sam i na nekoliko zurki gde je on bio akvizicija, covek pravi sjajnu atmosferu i zezanje. Ma jednom recju legenda. To je toliko pozitivan i zabavan lik da ja nemam reci, svi ga vole u celom kraju. Tako da to da mladima ne zna da izvuce emociju, to obesi macku o rep.

muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

Muzika jeste umetnost. Al` to je nista drugo nego pravo svakog coveka da na svoj nacin iskaze emocije u prostoru i vremenu kom pripada. I Travolta na svoj nacin muziku dozivljava i taj dozivljaj prenosi drugima, sto je meni daleko originalnije od neke trash teen folk baladice, unapred oblikovane prema zahtevima "prohtevne" publike i to u izvodjenju malog debelog Guze :rotfl:

vasko
26-09-2009, 07:32 PM
postoji 9 vrsta inteligencije evo na linku

http://skyview.vansd.org/lschmidt/Projects/The%20Nine%20Types%20of%20Intelligence.htm

cini mi se da sam u buzanovoj knjizi video da postoji 11 vrsta ali ne mogu sad da kopam po pdfovima da trazim to

a evo vrste inteligencije na kojoj je travolta jak

Interpersonal intelligence is the ability to understand and interact effectively with others.

Flamez
26-09-2009, 10:10 PM
Znas, postoji nesto sto se zove ESTETIKA...

evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?

i NARAVNO da ne pricam o celoj grand sceni.

a sto se travolte tice, u pravu ste. coveka ne poznajem licno i, zapravao, nema sta ni da pricam o njemu. koliko sam neupucen, covek je mozda i genije. nije na meni da sudim o njemu, tako da se izvinjavam svima. ali ono sto sam hteo da kazem i iza cega stojim je sama sustina, a to je da mu nije mesto u ovom programu.

silicon science
26-09-2009, 10:27 PM
evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?

Ne, nisam sposoban da vidim kvalitet u tome. I drago mi je zbog toga...

Flamez
26-09-2009, 10:33 PM
ti, onda, nisi muzicar. ni producent. ti si metalac, tehnas, reper...

silicon science
26-09-2009, 10:36 PM

Bolje i to nego da sam Grandovac :wink:

zmaj
26-09-2009, 10:48 PM
Uh... sto vas volim tako iskljucive:D
@ Silicon
Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema:mad:

Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav...

"7"
26-09-2009, 11:10 PM
ja nikako ne volim Grand i sl. i vrlo je tesko prepoznati neki kvalitet kad kukaju kao da ih boli nesto ali ruku na srce ima i gore od toga (IMO)... recimo onaj hard core noise, ona besciljna sustanja i prdenja kao i one "pesme" koje traju po sat vremena a ide jedan ritam sve vreme i ponekad nabodu po neki zvuk iz sinta, pritom prvih 10min ide bas pa se misteriozno pojavi kontra cinela, pa posle 20min krene malo i dobos, neki sint, cisto da najave dobro zezanje, a posle pola sata kad krene da udara bas bubanj nastane potpuno ludilo... mislim :banghead:... opet kazem imo... nekome se i to svidja naravno jer u suprotnom ne bi ni postojala... taj neko da se ne ljuti... samo caskamo onako, uz picence :wink::)

... a sto se tice talenata, uvek ce biti vise nekih smesnih likova u pokusaju nego stvarno talentovanih... to je show i sluzi za zezanje (naroda:wink:) i za zgrtanje love (organizatoru), boli njih uvo za bilo sta drugo...

Pozz

Flamez
26-09-2009, 11:25 PM
@7, paj sad: nije to samo pitanje ukusa. ta scena je vrlo precizna. cak matematicki. ta muzika ima jedan vrlo jasan cilj i postize ga iz sve snage. daleko je to od besciljnog sustanja. iako nema konkretnih kompozitorskih poteza, produkcija u tim numerama je pravi sound inzinjering. cak, vrlo cesto, uvertira novim momentima u produkciji mainstreama. opet, napominjem, ne govorim o SVIM izvodjacima EDMa. tome i sluze superstar djevi. da nam donesu sam vrh studijskog stvaralastva.

hocu da kazem da mi, kao muzicari i producenti, moramo biti otvoreni. u svakom zanru muzike postoji nesto sto moze da oplemeni nas rad, podstakne nas razvoj, ponekad potpuno neocekivano. jedno je da ti volis da SLUSAS dzez, chill, kantri.. ali moras biti sposoban da CUJES sve ostalo.

silicon science
27-09-2009, 12:00 AM
Uh... sto vas volim tako iskljucive:D
@ Silicon
Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema:mad:

Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav...

Ochito da nisam pravilno shvacen. Nisam pljuvao po narodnoj muzici vec po Zvezdama Granda i celoj toj newwavekwazyfenCYcyberfolkmashinerijitabloidnih kiborga,,.,. Da se razjumemo, Radeta Jorovica npr. neizmerno poshtujem (bez\ zezanja). Stavi njega pored Darka lazica i videces o chemu pricham :wink:

Stvari ne treba generalizovati, a ako cemo ipak i biti generalni, budala ima svugde, u muzici pogotovo, i ne treba to povezivati sa gandzom ili drogama (điđan je điđan i na ekseru i bez njega)...

Flamez
27-09-2009, 12:06 AM
^ brate, ja vidim da taj darko lazic tebi duguje neke pare! :D

zmaj
27-09-2009, 01:13 AM
@ Silikon
Ma kapiramo se... :grin: Kreten je kreten... :D

derossi
27-09-2009, 01:41 AM
Ne, nisam sposoban da vidim kvalitet u tome. I drago mi je zbog toga...

ostatak sveta wins

branoy
27-09-2009, 01:43 AM
Darko Lazic peva do jaja! Ovde izgleda svega ima samo sluha nema.. kakav kvalitet? Grand samo kvare textovi, to pokvari omladinu a muzika ko muzika cak sta vise super, a naravno fura se uzmi pare i to je to, ko ne radi za pare??? ... evo ja mu odmah saljem nekog da mu snimi CD dzaba da cujem tu umetnost!
A ove talente nemam sta komentarisati ovo je vise reality show nego nekakvo ozbiljno takmicenje kad ovako sve prolazi sa DA!

LACKY
27-09-2009, 02:08 AM
Ochito da nisam pravilno shvacen. Nisam pljuvao po narodnoj muzici vec po Zvezdama Granda i celoj toj newwavekwazyfenCYcyberfolkmashinerijitabloidnih kiborga,,.,. Da se razjumemo, Radeta Jorovica npr. neizmerno poshtujem (bez\ zezanja). Stavi njega pored Darka lazica i videces o chemu pricham :wink:

Stvari ne treba generalizovati, a ako cemo ipak i biti generalni, budala ima svugde, u muzici pogotovo, i ne treba to povezivati sa gandzom ili drogama (điđan je điđan i na ekseru i bez njega)...
Pa pazi, iskren da budem. Ovaj decko je u jednoj stvari upravu. Ti grandovci su bolji, a da nekazem koliko uspesniji od onog Emotin-vog pokusaja Operacije Strumf!
A ovde se o Strumfovima mlatila slama mesecima, a kada se spomene Grand ide pljuvanje. U operaciji Strumf pobednik pokazuje cinjenice. Jedino sto on u grandu nebi prosao, jer su njihovi bolji.
U stvari, ovde se stalno vode polemike (koje ujedno pokazuju kako i politika kod nas funkcionise) o apriori stavu da je nesto smece.
Kod nas je jos uvek jako ispoljena komunisticka lobotomija. Da je nesto apriori sramota.
Osvrnimo se malo na nacionalne (zemlja koja ima svoj jezik i kulturu) zemlje u Evropi.
Pa ce te videti da je jako slicna situacija kao i kod nas. Domaca muzika koju slusaju siroke narodne mase je mnogo popularnija nego ona koja dolazi sa internacionl scene ili je domaca kopija toga.
Jedino sto se "urbanija populacija" ove zemlje mnogo vise stidi svog prosecnog coveka od ostalih.
Probajte da iscackate na netu sta slusa prosecan svapski seljak u spilhoznama pa ce vam sve biti jasno.

Flamez
27-09-2009, 02:26 AM
Grand samo kvare textovi, to pokvari omladinu a muzika ko muzika cak sta vise super

uf, ne bih isao bas TOLIKO daleko :grin:

lesha
27-09-2009, 05:03 AM
ostatak sveta wins

i meni je drago sto pripadam manjini

"7"
27-09-2009, 07:03 AM
hehe... ovo ide malo ozbiljno pa malo zezanje... pa opet... ja nisam nikad bio iskljuciv jer u svakoj muzici ima nesto sto mi se dopadne, a i u muzici koju slusam ima shit-a koliko volis i onda, sve spadne na goli licni ukus, o kojem se ne raspravlja... jel'... medjutim ti Grandovci stvarno imaju talenat da zaje*u stvar jer imaju pristup sirokim narodnim masama, pogotovo deci, i onda ih svesno truju svakakvim bljuvotinama koje realno mogu imati posledice jer se deca poistovecuju sa tim gromozornim likovima i njihovim "porukama" u pesmama, a niko ziv ne reaguje... naravno kao i svuda, i tu ima poneki izuzetak ali je to neki bas mali procenat...

Pozz

DADDY Z
27-09-2009, 08:11 AM
nisam siguran da li sam dobro shvatio,ali ovo su po meni isto predrasude,zar ne?

DaBear
27-09-2009, 08:42 AM
diskusija se bas lepo rasplamsala....

Lacky - mudro zboris !!

a najvaznije je da se na thread odazvalo i nekoliko clanova koji nisu skoro "postovali"...znaci druzimo se ! super..

Salu na stranu - i ovde ima takvih kretena, da te sramota sto gledas TV !!
A kakvog glupog i prostog naroda takodje ima (tzv."socijalci" - jer ceo zivot zive na socijalnom!) da ne pricam !!!!

U svemu tome je najvaznije da se puno gleda TV i da se reklamni prostor u emisijama sto skuplje naplacuje (da bi od tih para ta ista TV stanica ili producentska kuca, napravila jos vise novih i poucnih TV emisija i takmicenja...) Jasno ko pasulj!
A uz to - poneka seoska budala dobije svojih 5 minuta "slave" !!:)

Flamez
27-09-2009, 11:48 AM
nisam siguran da li sam dobro shvatio,ali ovo su po meni isto predrasude,zar ne?
ne.

balthazaar
27-09-2009, 12:56 PM
ljudti - svhatite više šta je zabava...showbizz...entertainment...

Ovakve stvari funkcionišu po starom američkom showbizz moto-u..."Treba da bude dovoljno loše ili dovoljno dobro da bi bilo zanimljivo"...u tome je poenta..nikako samo kod nas...ovakve šoue podjednako drže Suzane Bojl kao i frikovi ko Travolta...u tome je cijela priča...jedino prosječnost ne prolazi...only good enough and wack enough...i to je sve...uopšte muzika ovdje nije poenta...koliko god to paradoksalno zvučalo...vjerujte mi da ove predstave ne bi imale deseti dio svjetske popularnosti da su filtirani samo odlični pjevači...ovo su čiste namještaljke po američkom receptu....a, ovo je kopija toga...čitava ta gluma kao da je žiri iznenađen koliko je neko loš ili dobar...sve sama štela...oni dobro znaju sve.

E, sa druge strane...što se tiče zvezda granda...tu je ipak maalčice akcenat više na muzici...doduše i oni puštaju one frikove sa audicija, ali se u suštini svodi na to da izaberu nekoliko ljudi koji vrhunski pjevaju i onda ide beskonačno takmičenje...samo što tu ljudi odlično pjevaju i ti glasaš i sve super...raji zabava, organizatorima lova...to je to...u čemu je problem sa zvezdama granda?

balthazaar
27-09-2009, 01:22 PM

poenta je u tome da muzika uopšte nije nešto u čemu ima bilo kome da se pripada ili većini ili manjini...bilo kom taboru, sekti, ili muzičkoj crkvi...samo čovjek treba da se oslobodi predrasuda i da pristupa kao jedinstvenoj muzici...sve je pitanje ličnog senzibiliteta - ali treba pustiti da do njega dođe - da predrasude ne staju na put i da se nešto odbacuje apriori...uživajte ljudi u bilo kojoj muzici koja vam na bilo koji način prija i u kojoj nalazite nešto...

Danny Lou
27-09-2009, 03:11 PM
ljudi sta je sa vama? tacno vam je opao kriterijum a kako i ne bi kada nas konstantno bombarduju raznim dilejama (zmaj od shipova, kale, jajan, dj krmak, kursadzije, ove i one stanice, vikomice, mara i derventske lole, travolta... - podugacka je lista) da smo skoro oguglali na njih. "travolta" se fura da je zabavljach a nema veze sa mozgom i totalna je kontra svega onoga sto zabavljach treba da ima.
masa (nacija) je ta sto voli da gleda budale kako od sebe prave kretene vjerovatno zbog nekih svojih kompleksa. ali da se razumijemo ovo je vjerovatno licenciran show te on ima svoja pravila, bitno je da se masa zabavlja pa ce ipak na kraju da pobijedi onaj koji najbolje pjeva a jadni "travolta" je dobio tracak nade da ce nakon 30 godina (!!!!!) postati zabavljach... Boze dragi sacuvaj i sakloni!

silicon science
27-09-2009, 03:34 PM
@LOU-Kad vec spomenu choveka daj da se malo "podsetimo"... :rotfl::rotfl::rotfl:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DVPzYPt3tqc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DVPzYPt3tqc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Danny Lou
27-09-2009, 07:54 PM
http://www.mediabistro.com/fishbowlDC/original/circus%20freaks.bmp

ovo je nas meanstream... kucajte u google "circus freaks" i mozda naletite na nekoga sa nase estrade...

awacs
27-09-2009, 08:37 PM

Meni je pak drago ?to ne pripadam ni manjini ni većini. Al' ko mi je kriv.

Pozdrav,

Vasa

LACKY
15-10-2009, 05:16 PM
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ueQmWeCxhtU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ueQmWeCxhtU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Evo i jedan tandem!

LACKY
15-10-2009, 05:21 PM
Ovo je vec ozbiljan rad.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3T7nU5MtziU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3T7nU5MtziU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>