Log in

View Full Version : Volontiranje :)

Sonja
23-09-2009, 08:46 PM
Dakle ovako, čitala sam temu http://rumski.com/forum/showthread.php?t=13557&highlight=prijemni i videla da ima ljudi raspolo?enih da zainteresovane početnike prime u svoje studije, međutim problem je u tome ?to je ovo tema iz 2006. god.

Mene zanima da li sada postoji iko ko bi bilo voljan da mi ka?e i poka?e u ?ta se upu?tam ako se uhvatim produkcije zvuka. U junu zavr?avam filozofski fakultet i nameravala sam da od sledeće godine idem na AVT. Problem je u tome ?to sve u vezi s ovim radim isključivo zbog sebe jer sam napokon shvatila koliko volim muziku ali u sve ovo ulazim kao početnik. Ne ba? apsolutni, zavr?ila sam ni?u muzičku, klavir a sviruckam i gitaru. Nije problem spremiti prijemni, ni ?trebati na faxu al d?abe mi i to kad se jo? mučim sa Fruity-je i Sound Forge-om.
Dakle da citiram Kal-el-a:
"Ajde me bre neko angazuje iz Beograda da mu spremam studio, radim ko potrcko, trcim do radnje kada treba u zamenu da malo raduckam i gledam kako se radi :) :)
Uz to znam i da dobro spremam kafu ;)"
+ ja umem i da kuvam :D pa da mi neko ko zna znanje ka?e dal da nastavim ili da batalim.

Hvala svima unapred na odgovorima.