PDA

View Full Version : Cubase LE! Pomoc!

ferucci
21-09-2009, 04:57 PM
E zdrawo swima,nedawno sam kupio nowu zwucnu karticu i uz nju sam dobio instalacioni disk Cubase LE.Posto pocinjem da se bavim produkcijom i jos ucim neke stwari pomocu tutoriala i raznih foruma bilo bi super da mi neko pojasni sta mi nudi owaj program u odnosu na Cubase SX 3,4.
Cubase SX je jednostawno preskup i nemam toliko finansija i prihoda da bih ga priustio,htjeo bih da pitam dal je moguce raditi wecinu stwari u LE-u.

Hwala puno! =)

Tribal_kg
21-09-2009, 05:17 PM
Naravno da moze da se radi ali ces biti poprilicno ogranicen. Cini mi se da mozes insertovati samo dva VST instrumenta, isto toliko efekata u mixeru po kanalu, itd. U poredjenju sa novom peticom, malo toga moze da ti ponudi. :)

DaBear
21-09-2009, 08:44 PM
E zdrawo swima,nedawno sam kupio nowu zwucnu karticu i uz nju sam dobio instalacioni disk Cubase LE.Posto pocinjem da se bavim produkcijom i jos ucim neke stwari pomocu tutoriala i raznih foruma bilo bi super da mi neko pojasni sta mi nudi owaj program u odnosu na Cubase SX 3,4.
Cubase SX je jednostawno preskup i nemam toliko finansija i prihoda da bih ga priustio,htjeo bih da pitam dal je moguce raditi wecinu stwari u LE-u.

Hwala puno! =)

.

sve moze i za pocetak ti je vise nego dovoljno! Kad si siguran za VST instrumente, prebaci ih u audio, pa stavi nova dva..itd..isto i sa efektima..
Taman dok naucis lepo sve sto LE nudi, pojavice ti se neka prilika za SX..
Moze tu sve da se uradi....samo napred!

Tribal_kg
21-09-2009, 10:44 PM
+ legalan si ako neko pita. :wink:

ferucci
22-09-2009, 08:18 AM
Hwala puno ljudi! :)