View Full Version : Adam S3X-H
lesha
18-09-2009, 01:06 PM
preuzeto iz audio media casopisa..
Audio Media_S3X-H_0909.pdf - 0.26MB (http://www.zshare.net/download/65745641b920e84f/)
STUDIOTON
19-09-2009, 09:46 AM
kako god da sviraju .. preterali su sa cenom
lesha
19-09-2009, 09:50 AM
kako god da sviraju .. preterali su sa cenom
prodali smo jedan par s4x-h i od kupca cujem da brutalno rade..
STUDIOTON
19-09-2009, 09:55 AM
i ne sumnjam . i ocekujem da brutalno rade . 4500-5000 eur za par .. je ipak jako puno novca .. fakat
Bockie
19-09-2009, 11:27 AM
Za nekoga je i Berindzer skup...
A ko da 5 soma, normalno da ce da prica da mu rade savrseno... Barem dok ih ne isplati... :)
DaBear
19-09-2009, 09:51 PM
i ne sumnjam . i ocekujem da brutalno rade . 4500-5000 eur za par .. je ipak jako puno novca .. fakat
za dobar zvucnik - nikad nije puno para!
A ako je ovaj Adam ovako dobar, onda vredi svaku paru...?4.000 sa VAT-om je ok (kad vrate VAT izadje ?3,600)..pogotovo sto je aktivni..
Jedan dobar posao u studiju i isplatili su se !! Ne pricamo o €10 ili 20 'iljdada...
Probacu da ga dobijem na slusanje, pa cu da javim utiske....
Ja, na pr. kad bi morao da svedem studio na minimum - nikad ne bi prodao velike zvucnike (Dynaudio M2 & Chord amp). bez dobrog slusanja nema leba!
shigumicu
19-09-2009, 10:43 PM
[QUOTE=bez dobrog slusanja nema leba![/QUOTE]
Znaci motika vise nije u modi :D.
gregor z
21-09-2009, 01:49 PM
za
Ja, na pr. kad bi morao da svedem studio na minimum - nikad ne bi prodao velike zvucnike (Dynaudio M2 & Chord amp). bez dobrog slusanja nema leba!
:rotfl:...kod mene isto......mogao bih bez svega osim mojih ATC-ja, Avoceta i naravno Logic-a.....po meni mora? potro?iti za zvučnike ili bolje rečeno sistem za slu?anje + akustika barem toliko koliko si spreman potro?iti za svoj auto...
Tiki the Boyler
21-09-2009, 10:28 PM
:rotfl:...kod mene isto......mogao bih bez svega osim mojih ATC-ja, Avoceta i naravno Logic-a.....po meni moraš potrošiti za zvučnike ili bolje rečeno sistem za slušanje + akustika barem toliko koliko si spreman potrošiti za svoj auto...
Onda sam ja stvarno Pro!
Meni monitori skuplji od auta! :rotfl: :rotfl:
Braca
22-09-2009, 12:26 AM
Moja malenkost je imala pre par dana priliku da poslusa te kutije u Berlinu, kao i velike Adame S6, S6 me je potpuno odusevio ( jer ja naravno obozavam kutije), ali ovaj manji S3x je jako ozbiljna kutija i to bi bio moj izbor u neko buduce vreme, po meni vrede svaku paru. Ono sto je posebno interesntno je da imaju jako dobar bas, ni manjeg zvucnika ni boljeg basa.
pecass
22-09-2009, 04:02 PM
?When comparing the new S3Xs to the
S3As, the first thing that jumps to mind
is how they make the S3As sound
boxy. This must be very surprising to
anyone that knows the S3A, as they
weren?t known for this. The new model
has taken what the S3A delivered so
well and opened it up further.?
Samo tolko - na temu S3A
RetroMan
24-09-2009, 09:25 PM
Onda sam ja stvarno Pro!
Meni monitori skuplji od auta!
A sta tek ja da kazem, ja ni nemam auto. :da:
RM
Komplex
06-10-2009, 09:56 PM
^^ uradis odlican posao sa monitorima i eto ti i auta :rotfl:
ja Imam u studiju Adam P33A i zaista, zaista...meni ovo odlicno zvuci. Nesto sam se razmisljao...da'l nije mozda bilo bolje sacekati jos mesec dana pa uzeti A.D.A.M. S2X (http://jackpoint.ch/index.php?main=details&artNr=4620)?? Ko ce ga znati. Kad naucim da radim na ovima i isplatim ih mogu da razmisljam o drugim monitorima a do tada.... :D
ps: slusao sam s3x-h i ko god ima para da kupi te monitore.. ili s2x itd ... samo napred, nece se sigurno pokajati
lesha
19-11-2009, 09:45 AM
Moja malenkost je imala pre par dana priliku da poslusa te kutije u Berlinu, kao i velike Adame S6, S6 me je potpuno odusevio ( jer ja naravno obozavam kutije), ali ovaj manji S3x je jako ozbiljna kutija i to bi bio moj izbor u neko buduce vreme, po meni vrede svaku paru. Ono sto je posebno interesntno je da imaju jako dobar bas, ni manjeg zvucnika ni boljeg basa.
mogu i ja da potvrdim sto se tice basa, odusevile su me..
uskoro cu okaciti i slike sa taktonsa.
evo i par recenzija iz SOS i MIX magazina..
http://www.zshare.net/download/68675285d0347348/
http://www.zshare.net/download/68675321ddd460ca/
ukoliko vas mrzi da skidate, evo ukratko citata iz oba..
We are pleased to confirm that two more SX-reviews have been published these days; both for the two different models of S3X.
The first one is for ADAM Audio?s S3X-V, published in the December issue of Sound On Sound. Paul White is the editor; he did many reviews for ADAM speakers in the past and although all his reviews were excellent he is saying that those ?are the best sounding ADAM monitors I have reviewed so far, particularly because of that open and detailed midrange.? Sound On Sound?s editor found out that ?the stereo imaging is excellent, and the mid range drivers definitely enhance the mid range clarity, making vocals really precise and improving the separation between instruments.?
In the same month, in the December issue of the US American Mix magazine the editor George Peterson reviewed ADAM Audio?s S3X-H. He is also very familiar with the ADAM brand name and our range. For his review he was using the S3X-H?s as midfields on stands. He states that ?the top end was open, with the S3X-H?s creating the effect of a coherent, almost single-point source. The imaging was razor-sharp, creating a well-defined center and a nice sense of front-to-back soundstage.?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.