Log in

View Full Version : X centar-kandza

noonchaka
18-09-2009, 12:15 PM
ULTRA NABOD!!!!!!!!!
http://www.box.net/shared/dbprpraool

grada27
18-09-2009, 10:27 PM
Svidja mi se atmosfera,odlicno, ne bih sad nesto da pametujem oko arazmana,kao da je ostao ne dovrsen,samo malo fali,eto ne znam sta mozda ti prekidi da su bolje uradjeni mada i ovako rade inace sve pohvale!I eto ako bas hocu da cepidlacim da ste malo prisli tekstu ozbiljnije bilo bi jos bolje,pogotovu kraj da je efektnije uradjen ono NAS,VAS,da se ne ponavlja toliko moze da smeta,sve u svemu svaka cast!!!

pozz!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

vasko
19-09-2009, 03:02 PM
svidja mi se sto je agresivno,kroz sta je isla gitara?

ne svidja mi se sto je ideja malo tanka i gitara ima reverb ko iz bureta

nastavi da rokas :)

noonchaka
21-09-2009, 01:07 PM
hvala drugari....mozda ovoj pesmi i nije mesto ovde posto nam je to pesma sa albuma RESTAT iz 2003 god. tako da nije bas licni pecat ni u smislu aranzmana, produkcije..........gitara je isla kroz line 6.................jedino se ne slazem da text koji je bas slikovit nije direktan direktan a nije ni palamudjenje......pozz:))

Tribal_kg
21-09-2009, 02:31 PM
Noonchaka, sta se danas desava sa X-Centrom? :)

noonchaka
21-09-2009, 03:06 PM
Noonchaka, sta se danas desava sa X-Centrom? :)
imamo rifove za novi album koji stoji skoro tri god. al zakucali se kod textova i od tad nista...sad smo se nesto okupilia da vidimo sta i kako....da li imamo snage i volje za dalje........steta za rifove....pusticu ovde neke ideje very soon...pozz:))