PDA

View Full Version : Logic problem

filip
18-09-2009, 08:29 AM
Sa 8mice sam presao na 9, i zbog "low memory" problema sa kojima se mnogi muce i zajedno sa njima i ja, vratio sam se u 8micu. Medjutim, sada u 8mici uopste vise u audio units manager ne vidim nista od UAD-a. Dakle, uopste ne vidi vise moju uad-1e kartu. Probao sam i da mu dam da skenira i sve to - ali nista.

Znate li kako bih ovo mogao da resim?

Hvala
Filip

quake
18-09-2009, 04:38 PM
Ja sa PPC-om i 4g rama nisam imao taj low memory problem i 9 mi sljaka sa manje bagova nego osmica.Jel si probao da deinstaliras UAD,pa onda izvadis kartu napolje,instaliras ponovo softver pa vratis kartu?

filip
19-09-2009, 11:32 AM
Poz!

Racunar bez problema vidi UAD kartu (uad control panel pokazuje da je karta tu, i da je sve ok). Samo je logic8 uopste vise ne vidi.

Ne znam kako ovo da resim bez toga da se vracam na 9tku

poz

quake
19-09-2009, 01:04 PM
Poz!

Racunar bez problema vidi UAD kartu (uad control panel pokazuje da je karta tu, i da je sve ok). Samo je logic8 uopste vise ne vidi.

Ne znam kako ovo da resim bez toga da se vracam na 9tku

poz
Driver za uad ti je znaci ok....proveri da li su ti uadovi plug inovi ok tj otidji u (pricam napamet sada,nisam pored kompa) sistemski disc,pa u audio aplications,pa u audio pa u plug ins pa u components i vidi da li tamo imas uadove plug inove.Logic ih odatle cupa kada je sve ok....ako nisu tamo probaj da uradis samo upgrade uadovog softvera,pokrenes instalaciju,ides na custom i ne cekiras driver vec samo plug inove.Pozzzz i kada sve resis i namestis sistem kako ti odgovara,nabavi super duper i obavezno napravi beck up sistema kako ne bi vise dolazio u ovakvu situaciju.