View Full Version : Sonic Core (Creamware) A16 XLR
Zeroo
14-09-2009, 02:10 PM
Dali neko ima iskustva sa Sonic Core (Creamware) A16 XLR ADDA.S obzirom da ima 16in16out audio kanala vrlo mi je interesantan a cena mu je prihvatljiva u odnosu na druge da kazem ozbiljne proizvodjace(Cena: 953,00 u Artistu).Mogu li se dobiti dobri rezultati sa pomenuti konvertorom.Pozdrav
Zeroo
14-09-2009, 08:19 PM
Zar niko nema ovu sparvu????A toliko njih sam video da koriste Sonic Core kartice!!!
Tiki the Boyler
15-09-2009, 07:23 AM
Dosta ljudi je napravilo finog posla sa tom spravom. Naravno da nije za poređenje sa nekim Apogee ili Mytek spravama, ali... za te pare (naročito ako uzme? u obzir tu special cijenu) mislim da ne mo?e? dobiti ni?ta ni blizu tome!
FrankoPanko
15-09-2009, 07:31 AM
Imam tu spravu vec godinu dana i odlicno me sluzi :).
lesha
15-09-2009, 09:14 AM
i plus je odlicna cena, pogledaj koliko je na thomannu..
http://www.thomann.de/de/sonic_core_a16_ultra_xlr.htm
Zeroo
15-09-2009, 12:25 PM
Franko da li mozes da uporedis spravu sa nekom drugom u istom rangu ili da das malo opsirnije misljenje o istoj.Hvala unapred
Bockie
15-09-2009, 12:53 PM
Lepotica...
http://www.sonic-core.net/images/a16-xlr.jpg
http://www.sonic-core.net/images/a16-xlr-back.jpg
Na njihovom sajtu je 1440...Toman nesto manje...
To je opasno dobra cena sto si dobio...!:shock:
.
Ne znam koliko se ova novija XLR verzija razlikuje od onih A16 Ultra. Ima biti da su identicne sto se tice elektronike unutra. Ako je to istina, onda znaj da se radi o srednjoj klasi konvertera. Dobijes puno kanala ali se oni ne mogu mjeriti sa nekim jacim brandovima. Ja imam dva komada A16 Ultra i drzim ih samo zato sto nemam novaca da odem na neki visi nivo. Sve to lijepo svira ali sto duze na njima radim imam osjecaj da su tak-tak. U usporedbi sa nekim (isto prastarim) Swissonic konverterima koje isto imam, ovima fali malo definicije u donjim frekvencijama. Clock koji imaju cini mi se dobar. Bizarno je to sto me razvalio Behringer kada sam ga stavio na Creamwareov clock. Ispao je vise punchy konverter od Creamwarea (i to samo na outputu, al kad je na svom clocku onda je uzasan u oba smjera!)
Sve u svemu - najbolji su u svojoj (cijenovnoj) klasi. Za 30 dolara po kanalu je to dobar zvuk. Al ako zakoracis u malo skuplje kategorije, neki jaci konverter ga pomete.
Na second-hand trzistu vani se ovi stari A16 Ultra sad krecu oko 600 eura. Pa ti racunaj jos shipping... znaci da se cak isplati uzeti ovaj novi s XLR konektorima!
FrankoPanko
16-09-2009, 02:13 PM
Jbga, tek sad vidim da je ovaj XLR:banghead:. Ja imam isti kao Shot (samo Sonic core a ne Creamware) i vjerojatno je ista stvar osim sto ovaj ima kenone, a nas ima balansirane jackove. Kod Thomann-a je A-16 (kao moj) ispod 1000 eura, pa sad ne vidim cemu bih placao 450 eura vise da imam kenone umjesto jackova (a oba modela su balansirana) i sto bi mi zauzelo dve rekovske visine.
Zeroo
16-09-2009, 02:57 PM
U Artistu je 953eura sto je super cena u odnosu na Thomanna!Da li po vasem misljenju vredi dati novac za ovu spravu.Koristio bi ga sa Lynx L22 karticom.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.