Log in

View Full Version : Tra?i se puno kvalitetne glazbe raznih ?anrova!

ANITA
13-09-2009, 01:38 AM
Pozdrav!

Nedavno sam slu?beno postala Music Director (Supervizor) na serijama Sleepless on Sunset (very tasteful Romantic Drama episodic one-hour TV show (čije je snimanje) (LA) u tijeku, a aktualna je njihova promocija.
Ideja re?isera je ?to vi?e pop glazbe (vokalne). Izdavanje soundtracka je jedan od promotivnih koraka također.

Moj je cilj, sada kada za to napokon imam priliku, uključiti ?to vi?e svojih talentiranih prijatelja i kolega u projekt koji bi mogao imati veliku financijsku korist u konačnici, a ako ne financijsku, onda bar promotivnu.

Nagla?avam da u ovoj prilici računajte na tantijeme, ne na naknadu za licenciranje glazbe, s obzirom da smo glavne glazbenike već odabrali.

_________

Neki od do sada licenciranih glazbenika za SOS su:

http://www.myspace.com/lindsaykatt
http://www.bobbywatson.com/
http://amandabaker.bigcartel.com/product/superstitious-woman-album
http://www.myspace.com/anitaandreiszganec tj. ja

itd...

Ako niste na razini kvalitete navedenih, molim vas, pričekajte dok ne budete spremni. Neću vas komentirati, niti negativno, niti konstruktivno, pa u te svrhe nemojte slati.

Ono ?to smatram da je moguće plasirati na seriju, ću poslati re?iseru i njegova je odluka konačna. Unatoč kvaliteti nečije pjesme, ako produkcija nije vrhunska, na?alost, ne prolazi.

Molim vas, ?aljite do 1.10. Tada ću početi preslu?avati materijal. Link do myspace (ili sl.) sa naznakom koju pjesmu da preslu?am bi bio najjednostavnije rje?enje!

Molim vas, nemojte mi slati poruke, niti meilove. Sve ?to vas zanima, pitajte ovdje, odgovor mo?e biti od koristi i drugima.

Sretno!! :)

Obavjestiti ću sve čije sam radove proslijedila.

ANITA
13-09-2009, 01:38 AM
Tra?i se:
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAAZ%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:"Century Gothic"; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:1171141827; mso-list-template-ids:-831985166;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:36.0pt; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

Genre ? Primarily R&B, Jazz or Light Rock, some with a Latin influence. <o>></o>>
Instrumentally ? Acoustic or Soft Electric Guitar, sophisticated Drums, Piano and strings. <o>></o>>
Style ? Confident, yet challenged, leaning toward cinematic or theme song feelings. <o>></o>>
Audience ? Toward a younger audience style/groovefor some of the songs.<o>></o>>
Also ? Outright TV Theme-sounding music. <o>></o>>
Some? Not much ? Punk/Ska/Grunge/HipHop<o>></o>>
Just a Little ? Easy Listening, with influences from all the above.<o>></o>>

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAAZ%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="PlaceType"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="PlaceName"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="City"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="place"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:"Century Gothic"; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:905071778; mso-list-type:hybrid; mso-list-template-ids:734148202 67698689 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:none; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> This is LA?s story -the story Sleepless On Sunset will tell with its communities, our characters, each of their stories and their music.<o></o>
<!--[if !supportLists]-->
Ok. <link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAAZ%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:"Century Gothic"; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->Let the music begin!!

HeatMan
13-09-2009, 07:53 AM
znam da nije nit vokalno nit pop, nit neshto preterano novo, nit veselo, nit dobro :D al poslushaj pa ako se negde uglavi - uglavilo se :) malo su starije verzije, tako da su neke duze i dovrshene jednostavno, a neke su malo izmenjene...

www.myspace.com/thespeakerz

poz

ANITA
13-09-2009, 09:45 AM
znam da nije nit vokalno nit pop, nit neshto preterano novo, nit veselo, nit dobro :D al poslushaj pa ako se negde uglavi - uglavilo se :) malo su starije verzije, tako da su neke duze i dovrshene jednostavno, a neke su malo izmenjene...

www.myspace.com/thespeakerz (http://www.myspace.com/thespeakerz)

poz

Molim te, reci mi koje stvari točno da preslu?am.

Imam preko 500 pjesama za preslu?ati. Vjeruj mi, nije ovo lak posao. :D

HeatMan
13-09-2009, 10:19 AM
uhhh.. pa ne znam shta da ti kazem... sve su mi drage.. :)

favorit vecine:
rock fumes je valjda najpitkija (iako je i najmatorija) sudeci po kritikama raznovrsnih ljudi.. i ima kao neku atmosferu.. samo ovo je neka kracena verzija i ne dovrshena..

Favorit iskusnijih:
omega bi se tebi mozda chak i najvishe svidela.. ima orkestarskih deonica (ceo kraj, ako stignesh dotle), i neku mozda malo mrachniju i depresivniju atmosferu... tvrdji ritam itd..

sound revolution.. pa ne znam, mozesh i da preskochish.. semplovani govori jfk, martin luter kinga i nekih filmova iz arhiva... james brown funky drummer ritam, ali bzvz mi je pesma sada jbg.. mada nekima se i svidja.. :/

the blue planet - najteatralnija od svih nakachenih ovde.. slao sam ti davno, svidelo ti se.. rekla si da je bash kao muzika za film.. :) mada sad kad chujem neke delove kako sam odradio baca mi se pegla.. :?

swiss knife.. zanimljiva stvar.. pochinje kao neka disco stvar, prelazi u neki kao ska ili reggae shta li je, i zavrshava se na dnb-u, ali komercijalnijem dnb-u.. pitka i vesela pre svega.. :)

the speakerz rise, hc pesma.. sa elementima breakbeata.. dosta tvrdih (hmm hard rock?) gitara sa dosta elektro tripova.. ali opet sa nekim opushtenijim i prijatnijim prelazima.. uhhh.. nemam pojma

moj favorit:
return of the speakerz - funk/rock, sa jazzy harmonijama i elektro tripovima...

wwIII preskochi, osim ako jurish hardkor dnb/breakbeat/elektro.. a to ti ne treba hahaha..

dakle, iz ovoga nishta nisi mogla zakljuchiti jel? :) ima svega, i potpuno se zanrovski (a i po emociji koju shalju) se razlikuju pesme pa i ne mogu da ti kazem tachno shta bih ja slao negde.. da je sve rock, pa da izaberem meni najbolje.. :)

uglavnom, obrati paznju na rock fumes (glas vecine), omega (atmosfera), the blue planet (tebi se svidela davno), swiss knife (vesela i pitka) i the return of the speakerz.. (i the speakerz rise ako trazish hc) :?

eto, dao sam sve od sebe i opet ti nisam odgovorio na pitanje.. :(

darkstar
13-09-2009, 10:32 AM
Cao,
Moj link je

http://www.myspace.com/mirkomoviemusic

Pesme koje bih voleo da cujes su : more than life,faster,In the game,Dream i Rhodes.

Malo myspace mp3 rusi kvalitet,ali mislim da to i sama znas !

Pozdrav ,i hvala na ovakvoj prilici.

mandrak
13-09-2009, 01:44 PM
Pozdrav, evo linka http://www.myspace.com/onlinesnimanje , mo?da se uklapaju u koncepciju:Journey,Fly,Intermezzo.... stvari su vi?e kao easy listening podloge-instrumentali.
U svakom slučaju sretno preslu?avanje.

nashwille
13-09-2009, 02:56 PM
http://www.myspace.com/nashwilleproject

obe pesme , hvala
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

ANITA
13-09-2009, 03:35 PM
Preslu?ala sam sve do sada, pa da si olak?am posao, ovdje ću napisati grubi dosada?nji odabir.
U konačnici (najranije 1.10.) ću preslu?ati ovaj grubi odabir i odabrati ?to zaista proslijeđujem.

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CAAZ%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="place"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> http://www.myspace.com/thespeakerz
Rock Fumes (mo?da će tra?iti neke izmjene)

Omega

<o:p> </o:p>
http://www.myspace.com/mirkomoviemusic
Dream
<st1:place w:st="on">Rhodes</st1:place> (mozda)
http://www.myspace.com/onlinesnimanje
Fly
<o:p>NASHWILLE - pjesme mi se sviđaju, no samplovi nisu up to date. U prvoj stvari, već sam sound klavira zvuči preplastično, a glazba je lijepa.
</o:p>
<o:p>Druga stvar bi ba? mogla ići, ali opet ulete samplovi koji su lo?i i jednostavno ... :(
<o:p>U svakom slučaju, nastavi raditi kako radi?, ali planiraj update samplova. Sretno!

ANITA
13-09-2009, 03:39 PM
Kad kopiram iz Worda, pojavi se hrpa ovih smajlića koji plazi jezik.:rolleyes:

Nije namjerno, a lijena sam sad to editirat.

Uglavnom, htjela sam reći, ako netko ima glazbu koja asocira na razne (neke od) etničke grupe, to nam treba!!!

HeatMan
13-09-2009, 07:10 PM
ok, hvala Anita! :)

javi poslednje odluke..

poz

Hepek
14-09-2009, 12:05 PM
Evo i od mene link, preporucujem 1,3 i 4 stvar.
Pozz.
http://www.myspace.com/hepee

Coolman
14-09-2009, 12:35 PM
evo i moje malenkosti. Zapravo mi se dopalo kako ti savesno preslusavas radove i imas vrlo konkretne i iskusne zakljucke. te eto i moje radinosti: http://adeusmag.hpage.com

ili direktan link:
http://adeusmag.hpage.com/get_file.php?id=278300&vnr=526700

imam ja toga dosta al da te ne zamaram sad.
sad sam bio na tvom sajtu. well u r so s.e.x.y

ANITA
14-09-2009, 08:37 PM
Moj mali zapisnik: :D

Za moje drugo slu?anje, s obzirom na moguću kompatibilnost sa slikom, ide jo?:

Hepek - what do you want from me

Coolman - ona stvar s direktnog linka bi mogla posluziti kao source music u klubovima i slično. Jo? nije ni sav materijal snimljen, pa ne znam hoće li biti potrebe za tako nečim, ali gotovo sam sigurna da hoće. U tom slučaju, super!

Coolman
14-09-2009, 08:45 PM

darkstar
14-09-2009, 11:03 PM
hvala na odabiru anita,javi ako bude nesto

Hepek
15-09-2009, 06:16 AM
Hvalaa Anita....:wink:

ANITA
15-09-2009, 09:17 AM
Hej svima,
ja sutra putujem i vidimo se najkasnije početkom Listopada (October). Vi, do tada, nastavite slati svoje linkove, ja ću ih sve pa?ljivo preslu?ati kad se vratim.

Puno pozdrava svima! U?ivajte i nastavite raditi super glazbu! :wink:

ANITA
20-09-2009, 08:01 PM
?to ste utihnuli? :grin:

Jo?, jo?, jo?!

alek019
20-09-2009, 08:57 PM
Mozda si preslusala a mozda i nisi. Mozda moze da se podvede pod "Light Rock" i pod "Easy Electric guitar", zavisi od naocara i koliko se odvrne glasnoca i jakoca.

http://www.as-computer-software.com/mymusic/rememberme.mp3

http://www.as-computer-software.com/mymusic/dream.mp3

Ima ih i na http://www.myspace.com/aleksandarsasastefanovic
ali mislim da bolje zvuce sa gornjih linkova.

Sad bas sto se tice Latine influence toga moram priznati nema, bar koliko je meni poznato, no mozda ga neko i nadje, tu je negde malo levo pa odmah desno.

Pozdrav

p.s.

Nisam neozbiljan nego imam utisak da su se forumasi od ove teme malo prepali pa da unesem malo zabavnog pogleda na svet. Zaista je ovo sto radis Anita predivno, sve pohvale na ideji da pomognes muzicarima sa ovih prostora, no ipak stvarno milsim da su se prepali pa ih izgleda moras malo vise zaintrigirati za njihovo dobro. Nadam se da ces i u tome uspeti.

lesha
20-09-2009, 09:04 PM
ja bih se javio, ali se nikako ne uklapam u profil :D

Flamez
24-09-2009, 11:43 AM
Track: Sleepless But Dreaming
http://www.reverbnation.com/flamezshop

satara
29-09-2009, 11:25 PM
Pozdrav, evo jedna pjesmica nasa,spot je stari imamo vec gotov i novi ali ga cuvam za promociju na TV-u.
http://www.youtube.com/watch?v=MAimH6_KZMU

Maiv
30-09-2009, 08:20 AM
ja bih se javio, ali se nikako ne uklapam u profil :D

to je i meni problem...

http://virb.com/maiv

mozda Size ili Study 1a

nije bas easy listening :)

Flamez
30-09-2009, 04:22 PM
^ ljudi, muzika vam j.e.b.e. k.e.v.u.! samo malo lakse na reverb i bice vrh. bas ste me odusevili, dugo nisam cuo da se neko nas ovako lepo iscimao. cista petica! :grin:

ps: dakle, kontrolisite reverb. baca preveliku dubinu. manji reverb! manji reverb! manji reverb! nije pitanje ukusa, vec kompatibilnosti... manjii reverb!

edit: naravno, ne svuda, znate tacno gde :)

MUzzY
30-09-2009, 07:41 PM
www.myspace.com/jarremusic

"goin' away" i "stay for sunrise"

Ovo je prijateljev myspace.

poz.

Mariokbee
01-10-2009, 01:29 PM
Evo tek ugledao ovaj thread pa da se i ja priključim, 1.10. je danas (taman)
Evo moj instrumental, vidim da se uklapa u kriterije pa poslušajte.
http://www.youtube.com/watch?v=SCx5PI0Odpc

P.S. Za download kvalitetnije snimke imate link na youtube-u

ANITA
01-10-2009, 05:59 PM
Hej!

Slobodno ?aljite i dalje. Jo? nisam stigla poslu?ati posljednje prijave, budem uskoro.

Hvala.

Anita

satara
01-10-2009, 08:52 PM
www.myspace.com/the8bit
evo jos dvije pjesmice

paris.rukiz
02-10-2009, 12:14 PM
http://soundcloud.com/paris-rukiz

quantum pie
chocolate dust

paris.rukiz
03-10-2009, 02:53 PM
http://www.myspace.com/pornoisse

alek019
03-10-2009, 07:48 PM
Latin influence (56.73%) ostalo sa ove strane zemaljske kugle

http://www.as-computer-software.com/mymusic/latinmemories.mp3

udruga
06-10-2009, 05:01 PM
pozdrav, prošao je 1.10. ali svejedno da pokušam. mi trenutno imamo jedan bend s kojim radimo, nije latino...www.myspace.com/theorangestrips

MasterOfDisaster
08-10-2009, 01:05 PM
(Ne bas standardne) etno teme:
http://www.xtruist.com/video-games-music-/pyroblazer
Pesme:
9 i 10 (Another past i Blue Amulet)

Rado bih napisao nesto, ako se zna precizan zanr.

Cheers...

Mirko AKA MOD AKA Xtruist

zoolander
13-10-2009, 06:15 PM
?aljem radove svojeg kolege iz Koprivnice, kantautora Milivoja ?tefanca.
Radi se o instrumentalnim skladbama s njegovog novog albuma 3 x 3.
Ime albuma govori sve, jedna tema i tri odlične verzije...

Klasična verzija
http://www.box.net/shared/5f2y1i69er

Jazz verzija
http://www.box.net/shared/3qy3iij9tk

Simfonijska verzija
http://www.box.net/shared/lo08qn5a5q

satara
14-10-2009, 08:02 PM
ma nista od ovoga:confused:

Mariokbee
14-10-2009, 08:41 PM
ma nista od ovoga:confused:
+1

DaBear
15-10-2009, 08:53 AM
+1

Pa momci,, vidi se da nemate iskustva u radu sa muzikom za TV...tu je glavni element - cekanje! Treba preslusati gomile muzike (i ostati objektivan).

pa kad prodje prvi krug, onda ide drugi krug...za koji se ceka jos malo vise.
Pa i kad je nesto "rezervisano" (posto nije glavna muzika) uvek moze da se desi da se u zadnjem momentu zameni sa necim drugim !!

Pa i ako se pojavi neko parce muzike u pozadini tv epizode (pricamo o max 20-40 sekundi, uglavnom), nemojte ocekivati Oscare za muziku i milionske cifre na racunu!

Cela ideja je da se ovako "na mala vrata" dobije neki credit da je "taj i taj" imao muziku u "toj i toj" seriji u belome svetu.

Pa kad tako naslazes 4 - 5 credits, pa onda nesto kod nas...ONDA tek pocinje pravi posao i MALO BOLJE PARE od svega toga.

To je kao kad muva leti iznad okeana i trazi neki list koji pluta po vodi da malo sleti...dok se ne pojavi veliki brod !!

strpljenja samo.....

PS ---I NEMOJTE SVI DA MISLITE DA JE VASA MUZIKA NAJBOLJA !!!!

pecass
15-10-2009, 01:23 PM
Pa momci,, vidi se da nemate iskustva u radu sa muzikom za TV...tu je glavni element - cekanje! Treba preslusati gomile muzike (i ostati objektivan).

pa kad prodje prvi krug, onda ide drugi krug...za koji se ceka jos malo vise.
Pa i kad je nesto "rezervisano" (posto nije glavna muzika) uvek moze da se desi da se u zadnjem momentu zameni sa necim drugim !!

Pa i ako se pojavi neko parce muzike u pozadini tv epizode (pricamo o max 20-40 sekundi, uglavnom), nemojte ocekivati Oscare za muziku i milionske cifre na racunu!

Cela ideja je da se ovako "na mala vrata" dobije neki credit da je "taj i taj" imao muziku u "toj i toj" seriji u belome svetu.

Pa kad tako naslazes 4 - 5 credits, pa onda nesto kod nas...ONDA tek pocinje pravi posao i MALO BOLJE PARE od svega toga.

To je kao kad muva leti iznad okeana i trazi neki list koji pluta po vodi da malo sleti...dok se ne pojavi veliki brod !!

strpljenja samo.....

PS ---I NEMOJTE SVI DA MISLITE DA JE VASA MUZIKA NAJBOLJA !!!!

PRAVO U PLEKSUS:gaah:

lesha
15-10-2009, 01:24 PM
dabear, verovatno prvi put se slazem sa tobom 100% :D

Mariokbee
15-10-2009, 05:52 PM
U pravu si DaBear! Ja sam stavio taj +1 samo iz razloga što se Anita ne javlja s nekom obavijesti tipa da je krenula preslušavati, da je istekao rok za prijavu ili tako nešto. Al definitivno si u pravu :wink:

Mario Krišto

satara
15-10-2009, 09:23 PM
U pravu si DaBear! Ja sam stavio taj +1 samo iz razloga ?to se Anita ne javlja s nekom obavijesti tipa da je krenula preslu?avati, da je istekao rok za prijavu ili tako ne?to. Al definitivno si u pravu :wink:

Mario Kri?to

pa da, nesto bar, ako nista barem "grozni ste":rotfl:

ANITA
15-10-2009, 10:07 PM
Hej!

Da Bear, hvala ti na postu s kojim si rekao SVE!! Baš svaka, svaka rečenica ti je na mjestu!!

No, da vas utješim, u ovom konkretno projektu je sve još u začetku i tek radimo na promo materijalu, serija će biti 13 (!!x1h) komada i jako puno posla, tako da je ovo manje/više stalna potražnja i nije neki strašan deadline. Zato sam si uzela mali odmor od preslušavanja jer sam, iskreno, toliko toga preslušala (izvan foruma) da je došlo do ozbiljnog zasićenja. Sve mi je bilo loše i nezanimljivo. (mozda stvarno i je bilo ne znam.. :D)

Budite strpljivi i nemojte očekivati ništa. Neka to budu ugodna iznenađenja, sve te male prilike, svaki taj mali list na koji muha sleti. :D

Moje je da ono što je dobro proslijedim, a konačna odluka je odluka režisera, bez obzira na snagu mog utjecaja na njega.

Do kraja mjeseca ću vas sigurno preslušati sve.

ANITA
15-10-2009, 10:16 PM
I još nešto.

Nije loša stvar uploadati svoje stvari na http://www.youlicense.com/newartist.aspx

Ja sam već u 2 tjedna nakon uploada dobila dvije ponude. Najčešće i nije neka lova, ali s obzirom da zadržavate sva prava, nije loše za boostat CV plus đeparac.

http://www.pumpaudio.com/ Ovo je jos jedan takav site, ali ovdje morate prvo zadovoljiti njihove kriterije sa 2 primjera, pa onda šaljete glazbu koju na kraju uvrste ili ne u svoj katalog.
A tu je lova već ozbiljnija (1000$-10000$ po licenciranoj pjesmi). :wink:

HeatMan
15-10-2009, 10:47 PM
I jo? ne?to.

Nije lo?a stvar uploadati svoje stvari na http://www.youlicense.com/newartist.aspx

Ja sam već u 2 tjedna nakon uploada dobila dvije ponude. Najče?će i nije neka lova, ali s obzirom da zadr?avate sva prava, nije lo?e za boostat CV plus đeparac.

http://www.pumpaudio.com/ Ovo je jos jedan takav site, ali ovdje morate prvo zadovoljiti njihove kriterije sa 2 primjera, pa onda ?aljete glazbu koju na kraju uvrste ili ne u svoj katalog.
A tu je lova već ozbiljnija (1000$-10000$ po licenciranoj pjesmi). :wink:

samo je pitanje da li to isto vazi i za srbiju.. :/

ANITA
16-10-2009, 07:42 PM
Zasto ne bi? Biraju tvoju glazbu i ?alju ti ček.

Problem mo?e biti sa you-licence i pay-palom, ali pump audio ide na ček. :wink:

sRce
16-10-2009, 07:55 PM
samo je pitanje da li to isto vazi i za srbiju.. :/

Nema Srbije u spisku... :shock:

DaBear
16-10-2009, 08:00 PM
gledam ove "pump" people...ima ih gomila sto rade tamo...?
Treba to sve platiti...pitam se kako?
Kad ono - oni uzimaju 65% od licensing fee !!!! Malo su skrti!!

Sve preko 50% je malo nevaljalo....

@ Heatman - vidis traze hip hop instrumentale sve vreme !!! Salji....

alek019
16-10-2009, 08:04 PM
Pa znaju oni odakle ko dolazi ali nekad malo gledaju kroz prste ako se može otvoriti PayPal account iz Srbija (napišite samo da ste iz Slovenije i sve funkcioniše bez problema) valjda možete i ovamo proći, ako kasnije dodjete do brda i dolina, kažite da ste se preselili.

HeatMan
16-10-2009, 11:21 PM
gledam ove "pump" people...ima ih gomila sto rade tamo...?
Treba to sve platiti...pitam se kako?
Kad ono - oni uzimaju 65% od licensing fee !!!! Malo su skrti!!

Sve preko 50% je malo nevaljalo....

@ Heatman - vidis traze hip hop instrumentale sve vreme !!! Salji....

pa ja bih, ali koja je poenta kada nema srbije na spisku jbg.. a rado bih slao.. :(

edit:

hahahahha koji carevi:

A Few Reasons Your Submission May Be Rejected by Pump Audio:

* Poor production quality and/or recording techniques
* Unbalanced mixes
* Too much reverb/effects/compression
* Unintended distortion - clipping - mix is too hot
* Poor musicianship/performances
* Singing out of tune/playing out of tune
* Unlicensed samples
* Blatant copyright infringement, or anything considered "too close"
* Anything racist or otherwise bigoted or offensive
* Noisy or hissy elements within the mix
* Poor signal to noise ratio
* Sounds like stock music
* Synthesized/programmed drum sounds on otherwise acoustic songs
* Dated sounds
* Poor synth/electronic sounds/textures
* Poor composition, whether intended or not
* Using or even thinking about using the chorus effect
* Use of lo-fi/compressed drum breaks in Country songs
* One word: keytar
* Touching the whammy bar in a weird and inappropriate manner

Of course there's a subjective element to music, but being guilty of any of the above musical infractions will almost certainly cause Pump to reject your submission. We hope that you continue to submit your music to Pump, and as always, we wish you all the best in your musical endeavors.

Cheers,

The Pump Audio Team

edit2: inache, ne kapiram.. evo sad cu da probam da poshaljem najbolje radove.. ali ne znam ako ih neko uzme, da li ja mogu i dalje da ih koristim? poshto vecinu stvari u poslednje vreme i radim po narudzbini (nazalost)..

edit3: nece nishta da uploaduje.. :/

alek019
17-10-2009, 07:56 AM
Nemam ambicija po ovim pitanjima ali proverio sam, UPLOAD ide bez problema. Malo ubrzajte kumunikaciju sa internetom (povećajte protok na dvojku), ko ima adsl kod pošte može da aktivira "ubrzanje" u trajanju od 3 sata (kosta 50 din) jer ako ste "spori" otkačiće Vas njihov server. Budite i malo strpljivi, za upload izmedju 15 i 20MB trebaće vam 10-15 minuta.

DaBear
17-10-2009, 08:32 AM
pa ja bih, ali koja je poenta kada nema srbije na spisku jbg.. a rado bih slao.. :(

edit:

hahahahha koji carevi:

edit2: inache, ne kapiram.. evo sad cu da probam da poshaljem najbolje radove.. ali ne znam ako ih neko uzme, da li ja mogu i dalje da ih koristim? poshto vecinu stvari u poslednje vreme i radim po narudzbini (nazalost)..

edit3: nece nishta da uploaduje.. :/

pa pise ti da TI ZADRZAVAS SVA PRAVA - pesme ostaju tvoje za dalju upotrebu. To je valjda "non exclusive deal"....

HeatMan
17-10-2009, 05:13 PM
Nemam ambicija po ovim pitanjima ali proverio sam, UPLOAD ide bez problema. Malo ubrzajte kumunikaciju sa internetom (povećajte protok na dvojku), ko ima adsl kod po?te mo?e da aktivira "ubrzanje" u trajanju od 3 sata (kosta 50 din) jer ako ste "spori" otkačiće Vas njihov server. Budite i malo strpljivi, za upload izmedju 15 i 20MB trebaće vam 10-15 minuta.

jbg imam 1024..

pa pise ti da TI ZADRZAVAS SVA PRAVA - pesme ostaju tvoje za dalju upotrebu. To je valjda "non exclusive deal"....

e pa to pitam.. mada, chitao sam.. kaze da postoji vremenski rok kada tvoja muzika ne sme nigde da se pojavljuje i to kupac odluchuje. ovisno o tome da li je u reklamne svrhe itd..

vasko
17-10-2009, 05:45 PM
A Few Reasons Your Submission May Be Rejected by Pump Audio:

* Poor production quality and/or recording techniques
* Unbalanced mixes
* Too much reverb/effects/compression
* Unintended distortion - clipping - mix is too hot
* Poor musicianship/performances
* Singing out of tune/playing out of tune
* Unlicensed samples
* Blatant copyright infringement, or anything considered "too close"
* Anything racist or otherwise bigoted or offensive
* Noisy or hissy elements within the mix
* Poor signal to noise ratio
* Sounds like stock music
* Synthesized/programmed drum sounds on otherwise acoustic songs
* Dated sounds
* Poor synth/electronic sounds/textures
* Poor composition, whether intended or not
* Using or even thinking about using the chorus effect
* Use of lo-fi/compressed drum breaks in Country songs
* One word: keytar
* Touching the whammy bar in a weird and inappropriate manner

Of course there's a subjective element to music, but being guilty of any of the above musical infractions will almost certainly cause Pump to reject your submission. We hope that you continue to submit your music to Pump, and as always, we wish you all the best in your musical endeavors.

Cheers,

The Pump Audio Team

pola ovih zahteva ne bi prosli ni cobain i howeltt

silicon science
17-10-2009, 06:28 PM
pola ovih zahteva ne bi prosli ni cobain i howeltt

Sto... Pa realno ljudi traze... Da znas svirat i producirat... Samo sto su napisali onako, za budale... Posto verujem da se naslusaju svakakvih bljuvotina... Al sto chorus efekat nece... PA to mi je omiljeni fx:rotfl::rotfl:8-)

ANITA
25-10-2009, 04:36 PM
http://soundcloud.com/paris-rukiz

quantum pie
chocolate dust
http://www.myspace.com/pornoisse

Dvije stvari s prve stranice su jako ok.
Mogle bi biti odgovarajuće stvari i sa myspace, no upitnija je produkcija.

Ali sviđa mi se sve ovo, tako da ću zamoliti re?isera da sam poslu?a sve tvoje stvari (kad to dođe na red, za cca mjesec dana)....

ANITA
25-10-2009, 04:43 PM
...www.myspace.com/theorangestrips
Phone Cardiff, Northern Lights - odlicna atmosfera. Vidjet cemo sto kaze reziser u vezi dikcije.
Jako mi se sviđa što radite. Čak je i moj sin plesao dok sam vas slušala. :D

ANITA
25-10-2009, 04:47 PM
(Ne bas standardne) etno teme:
http://www.xtruist.com/video-games-music-/pyroblazer
Pesme:
9 i 10 (Another past i Blue Amulet)

Rado bih napisao nesto, ako se zna precizan zanr.

Cheers...

Mirko AKA MOD AKA Xtruist
Zanimljivo je, stoga te nisam htjela samo preskočiti da ni?ta ne kazem, no nije za ove serije.

ANITA
25-10-2009, 04:52 PM
Šaljem radove svojeg kolege iz Koprivnice, kantautora Milivoja Štefanca.
Radi se o instrumentalnim skladbama s njegovog novog albuma 3 x 3.
Ime albuma govori sve, jedna tema i tri odlične verzije...

Klasična verzija
http://www.box.net/shared/5f2y1i69er

Jazz verzija
http://www.box.net/shared/3qy3iij9tk

Simfonijska verzija
http://www.box.net/shared/lo08qn5a5q

Lijepa mu je ta tema, no produkcijski i sto se tiče kvalitete samplova (u simfonijskoj je vazno da zvuči kao pravi orkestar, da harfa zvuči kao harfa, a ne zvuči...) je vrlo dobra jedino jazz verzija. Nemam jos ideju gdje bi se moglo uklopiti, pa cu na holdu drzati.

Bilo bi stvarno prelijepo da je bolji midi mockup, sto se tiče simfonijske. (ne za ovaj projekt, nego općenito, vrijedilo bi to srediti).

zoolander
25-10-2009, 05:34 PM
Fala na slu?anju, budem prenio kolegi sugestije.

ANITA
22-11-2009, 06:31 PM
Evo i linka na facebooku u vezi serija.... cast&crew i sve to...
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/pages/Sleepless-On-Sunset/121291064477?ref=mf

Ako netko ima izvrsnu glazbu, neka ?alje linkove i dalje. :)

dzabar
08-12-2009, 11:23 PM
Zdravo,
instrumentali:
elementaro, ?il vern, ki?obran .. mo?e i... kino
http://soundcloud.com/dzabar-jaby

ANITA
09-12-2009, 08:04 PM
Sviđa mi se "kino". Kasnije ću poslu?ati bolje, ovako na laptopu mi zvuči malo zbrčkano tu i tamo.

dzabar
10-12-2009, 01:16 AM
Predpostavljam da ti je sve zbr?kano.. produkcija mi je slaba ta?ka, ali "kinu" smetaju ove pijane trube, ?to se da popraviti boljim izborom modula i pa?ljivijom produkcijom.

ANITA
11-12-2009, 03:09 PM
Predpostavljam da ti je sve zbr?kano.. produkcija mi je slaba ta?ka, ali "kinu" smetaju ove pijane trube, ?to se da popraviti boljim izborom modula i pa?ljivijom produkcijom.

Sad je nezgodno ?to ti ja ni?ta konkretno ne mogu obećati, a opet ne mogu ni producentu proslijediti ne?to ?to nije gotov produkt spreman za kori?tenje SAD! Pat pozicija. :wink:

dzabar
11-12-2009, 08:56 PM
Bar si me naterala da je malo (z)utegnem i ubrzam za 10%.... :D, ali posle 5 sati sa slu?alicama, vi?e ne razlikujem udaraljke od trube... :shock:
http://www.myspace.com/dzabarjaby

mada.. ?ini mi se da trube komplet treba pomeriti za nekoliko delova sekunde jer taj konvertovani signal kasni...

darkstar
12-12-2009, 02:38 AM
Ja probah da posaljem private,medjutim ne moze...jel se dogadja nesto anita?

Pozdrav

ANITA
12-12-2009, 07:32 PM
Ja probah da posaljem private,medjutim ne moze...jel se dogadja nesto anita?

Pozdrav
Sve je ok. Ali isključih privatno slanje, jer ne mogu pratiti sa toliko strana sve.

Prva serija se editira. Glazba se grčevito tra?i i dalje. Smi?ljamo sad najpogodnije ugovore za sve dosada odabrane glazbenike i otvaramo publishing company za izdavanje soundtracka. Puuuno posla i legal stuff stvarčica... (kojih ba? i nisam fan, ali učim).

ANITA
12-12-2009, 07:35 PM
A ?to se vas tiče, čekam sliku da lak?e odlučim koga trebamo.

dzabar
14-12-2009, 01:29 AM
Da ne budem malo dosadan... ali, moram.
"Kino" je doteran, trube su ispeglane, pomaknute za neku stotinku, bass je malo korigovan,
cela stvar ubrzana za 9% (onako se mnogo mu?ila za takav ritam) i propu?ten deley kroz ceo levi kanal da bolje "zvoni"...
Ako valja, valja.. ako ne, valja?e ne?to drugo, neki drugi put.. :)
evo linka, ova bolja verzija je na my space:
http://www.myspace.com/dzabarjaby

darkstar
14-12-2009, 02:08 AM
hvala anita,ja reko da vidim sta se dogadja,ima li kakvih vesti ...
pozdrav.

ANITA
14-12-2009, 06:10 PM
Ne brini, javit ću sve ?to je va?no.
Ovo mi je najmanje plaćen projekt trenutno (a radim na jos dva), pa sam sklona malo zanemariti ga.
Ali bez brige. :D

Elf
21-12-2009, 11:13 AM
Pozdrav Anita!

alek019 me uputio na tvoj topic.

Evo ovde mozesh da poslushash neke radove(ima ih 4 :-) ) pa ako ti se neshto dopada i odgovara ili ako treba neshto novo da se napravi,dogovoricjemo se.

http://www.myspace.com/reworkers

Pozdrav,

Nemanja

InsaneEyes
22-12-2009, 05:34 PM
^^^

ahaaahhhahhhah, Melodramatic Popular Song :rotfl::rotfl::rotfl:

ovo je odlicno - za seriju bilo kog karaktera! :da::)

Elf
22-12-2009, 05:48 PM
Pa zar nije melodmraeiltappl...shta god! :rotfl:

Btw,hvala na komentu,samo da se josh javi Anita.

awacs
22-12-2009, 05:53 PM
samo da se josh javi Anita.

Pa sad, i da se Anita ne javi, stekao si jo? jednog fana (tj. mene). Već dvojica, za par minuta :wink:

Pozdrav,

Vasa

Elf
22-12-2009, 05:58 PM
Hvala ljudi,drago mi je da nailazimo na jako pozitivan odziv!Cela pricha je josh uvek u povoju,a planiramo i da ukljuchimo josh neke muzichare u celu prichu...Btw,da ne gushim topic,ovo moze i u "The Reworkers" thread ako moderatorima nije teshko. :)

ANITA
22-12-2009, 10:29 PM
Ba? me zanima. :) Poslu?at ću ovih dana.

Elf
22-12-2009, 10:32 PM
Super! :)

RadoslavZ
25-12-2009, 02:54 PM
Ne mogu da kazem za svoju muziku da je kvalitetna, samo
hocu da pokusam :wink:

Anita, preslusaj Water na mom Reverbnation profilu
ako budes imala vremena
http://www.reverbnation.com/mattekudasai

DaBear
25-12-2009, 03:38 PM
Pozdrav Anita!

alek019 me uputio na tvoj topic.

Evo ovde mozesh da poslushash neke radove(ima ih 4 :-) ) pa ako ti se neshto dopada i odgovara ili ako treba neshto novo da se napravi,dogovoricjemo se.

http://www.myspace.com/reworkers

Pozdrav,

Nemanja

odlicno !

mozda nije bas za ovo sto Anita trazi, ali budi strpljiv, nesto ce da naleti !!

ANITA
25-12-2009, 04:57 PM
Slu?am Reworkers-e i stvarno je dobro! Svakako ću uputiti re?isera do stranice, pa nek vidi sam da li bi se negdje mogli uklopiti. Ja mogu tu muziku "vidjeti", bar neke djelove 100% (rework 2 i 3, - rework 1 i 3 (dark theme) nas vodi u Indiju, a moramo ostati u LA.u. :D).

Jel mogu negdje downloadati (?), ja bi plesala uz to (i uvijek sam u potrazi za glazbom koja me pokreće)! :)

alek019
25-12-2009, 06:52 PM
Mo?da znate a mo?da i ne ali sada vam je novogodi?nji popust pa mo?ete za $20 dolara kupiti programče i snimiti sa interneta ?ta vam volja. Ja kupio odavno, sve radi OK . Nisu neke parice a zavr?ava posao.

http://www.download-streaming-video.com/streaming-audio-recorder/

Elf
25-12-2009, 09:51 PM
Hehe,pa prvo,hvala svima na komplimentima,znachi puno shto dolaze od ljudi poput vas. :D
Te stvari koje su malo orijentalnije su mali "izlet", jer ce album u principu biti vishe orijentisan ka zvuku slichnom Reworku 2 i nekom elektronskom popu,lounge-u...
Anita,nije problem za muziku,mozemo se dogovoriti za neki promo,a taj programchic...pa nije nepoznanica i ona stara fora sa nekom integrisanom i "record what you hear" forama... :p Mada,to su sve neki sakati 96kbps...xixixi.

p.s. Anita,mogu ti uploadovati trake na 128kbps,samo mi poshalji mail na koji da ti poshaljem link.

RadoslavZ
26-12-2009, 08:22 AM
Samo sto sam uploadovao svoju novu stvar na Reverbnation.
Zove se Dafalgan Blues (inspirisala me prehlada) i mislim da bi
vise odgovarala od one prethodne koju sam postavio. :)

http://www.reverbnation.com/mattekudasai

ANITA
26-12-2009, 11:16 AM
p.s. Anita,mogu ti uploadovati trake na 128kbps,samo mi poshalji mail na koji da ti poshaljem link.
Daj pliz bar 160 kbs. 128 je neslu?ljivo, zvuči kao da su mi se u?i malo začepile. :grin:

anita@anitaandreis.com

Elf
27-12-2009, 01:46 PM
Ok,poslacu ti u toku dana link.

Elf
28-12-2009, 12:47 PM
Poslao sam ti link,izvini na kashnjenju,juche me ceo dan zezao forum,nije radio... :s

ANITA
28-12-2009, 01:42 PM
Poslao sam ti link,izvini na kashnjenju,juche me ceo dan zezao forum,nije radio... :s

Odlično, puno ti hvala!

I savr?en tajming... taman se vratim iz teretane i spremam za plesanje i evo tvoje mjuze. Odlično! :D

RokStudio
30-12-2009, 02:18 PM
http://www.myspace.com/hipnagogaslike

Ovi momci sviraju instrumentalni rock, dobro za neku pozadinu :) Ako ne možeš da stigneš sve, preslušaj Oprugu i Jedrenjak.

Elf
31-12-2009, 09:09 AM
Odlično, puno ti hvala!

I savr?en tajming... taman se vratim iz teretane i spremam za plesanje i evo tvoje mjuze. Odlično! :D

Meni je to vishe za odmor! :D

Usput,ima li nekih vesti mozhda? :)

Pozdrav

alek019
31-12-2009, 03:48 PM
Srećna Nova Godina i da svorite puno kvalitetne glazbe raznih ?anrova.

Pozdrav i sve najbolje

divinesound
06-01-2010, 12:16 AM
Ne znam da li je ova tema još uvek aktivna.
Ja imam dosta etno i ambijentalne muzike.

http://www.myspace.com/brankoisakovichdivinesound

http://en.wikipedia.org/wiki/Branko_Isakovi%C4%87

Veliki pozdrav

ANITA
25-01-2010, 10:21 PM
Slijedeći tjedan se javim sa popisom onih koji mi trebaju poslati mp3-ce na meil da proslijedim redatelju.

Prije toga ću jo? poslu?ati ostatak i ponovno sve ?to sam već odabrala pro?li put i napraviti selekciju novu.

Hvala svima!

Elf
25-01-2010, 11:19 PM
Hvala tebi na zainteresovanosti! :-)

Btw,dodao sam josh jednu novu na profil! :D :banghead:

alek019
31-01-2010, 09:56 AM
Ovo je vi?e za Aniticu nego za amere, sada je zvuk OK.

http://www.as-computer-software.com/mymusic/NiceAndEasy.mp3

Elf
17-02-2010, 09:16 PM
Any news? :D

ANITA
22-02-2010, 07:35 PM
Any news? :D

Trenutni fokus je na glavnoj pjesmi za serije, tako da ga trenutno ni?ta drugo ne zanima. TRENUTNO. Kad zavr?imo s tim, idemo dalje.

Sporo i naporno je sve ovo.

Elf
23-02-2010, 11:33 AM
Ok,kapiram.Srecno u pronalazenju! :)

balthazaar
25-05-2010, 07:21 PM
Mo?da bi ovo moglo da legne za neke prizore iz L.A....Neka scena vo?nje kolima kroz grad ili ne?to slično :)

http://dl.dropbox.com/u/538090/sunny%20smile.mp3

InsaneEyes
25-05-2010, 11:22 PM
od svega sto sam cuo na ovom tredu, ovo iznad mene je IMO jedino 100% full stvoreno za neku seriju, ima taj mood... just my IMO :D

Mandragora58
09-10-2010, 02:01 PM
Anita dobar ti dan.
?aljem jedan link pa poslu?aj.

www.myspace.com/mandragora58 (http://www.myspace.com/mandragora58)

1. Mandragora(preslu?aj je čitavu)
2. Apatheid
3. Izvor ljubavi(mo?e biti i instrumentalna verzija)

A ima i ovo ?to sam nastupio na festivalu MIK(Melodije Istre i Kvarnera), na italianskom jeziku, jedna veselica.

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]-->http://www.youtube.com/watch?v=hzQsLWg5p5U

Pozdrav

Mario

marcos
18-10-2010, 10:05 PM
http://www.indabamusic.com/#!/people/647550633

evo, ja i kolega krenuli pravit kratke zabavne instrumentale raznih atmosfera i stilova. Za sada ovi...bit će jo?

saleizkraja
18-10-2010, 11:09 PM
ja bih izabrao mrzovljno oko, decko stvarno radi kako treba. .cak sta vise trebali bi da ga uzmete za muzickog ekzekjutiva. .

ANITA
19-10-2010, 08:57 AM
Hvala svima, ali vi?e nije potrebno.

Producent je tra?io da izaberem bendove isključivo iz LA :( koji su u mogućnosti raditi promo videa za njegovu seriju i u?ivo svirati i tako... tako da za sada nema potrebe za daljnjom potragom. Kasnije će vjerojatno biti, pa u tom slučaju javim.

Hvala svima za dobru muziku!