Log in

View Full Version : Nuendo problem.help

Jan
09-09-2009, 06:39 PM
Naime, igrao sam se bio sa musical mode-om i njegovim stretchom i sad sve sto otvorim on otvara u musical mode-u...
Onda sam isao u preferences i namestio Default Track Time Type - Time Linear, ali opet otvara musical mode, i strasno me nervira, ne znam sta da radim, dal da reinstaliram Nuendo?

Rhino
10-09-2009, 02:55 PM
Samo kad udjes u wave editor (ili kako god da se zove ono kad kliknes 2 puta na wav traku) iskljucis ikonicu sa nacrtanom notom (gore, skroz desno)

Jan
10-09-2009, 11:55 PM
Samo kad udjes u wave editor (ili kako god da se zove ono kad kliknes 2 puta na wav traku) iskljucis ikonicu sa nacrtanom notom (gore, skroz desno)

Ma uradim ja to, ali me nervira sto se po defaultu otvara u musical mode-u, i svaki put mora da klikcem na tu ikonicu...I to ga strecuje nesto bolesno tipa, sabije file jedno 5-6 puta brze, tako da kad pustis play nista se ni ne cuje...

Rhino
11-09-2009, 01:55 AM
Aha, on ti po defaultu otvara tako? Zabudal je neki onda... Nisam dobro procitao tvoj post ocigledno:ups:... U sv slucaju kad ga u preferences-u stavis na time linear ne bi to trebalo da radi valjda..

Mada mene to ne bi nerviralo nesto mnogo:)

Probaj kad otvoris preferences da stavis sve na 'default' prije nego uninstaliras nuendo, mozda pomogne.

Pozz

Jan
12-09-2009, 12:43 AM
Aha, on ti po defaultu otvara tako? Zabudal je neki onda... Nisam dobro procitao tvoj post ocigledno:ups:... U sv slucaju kad ga u preferences-u stavis na time linear ne bi to trebalo da radi valjda..

Mada mene to ne bi nerviralo nesto mnogo:)

Probaj kad otvoris preferences da stavis sve na 'default' prije nego uninstaliras nuendo, mozda pomogne.

Pozz

sve to uradio :( vec, videcu sta cu, pocinjem da se navikavam, jedino smara sto se zakucava prilikom ocitavanja fajlova dugackih 2-3 minuta