View Full Version : Nuendo problem.help
Naime, igrao sam se bio sa musical mode-om i njegovim stretchom i sad sve sto otvorim on otvara u musical mode-u...
Onda sam isao u preferences i namestio Default Track Time Type - Time Linear, ali opet otvara musical mode, i strasno me nervira, ne znam sta da radim, dal da reinstaliram Nuendo?
Rhino
10-09-2009, 02:55 PM
Samo kad udjes u wave editor (ili kako god da se zove ono kad kliknes 2 puta na wav traku) iskljucis ikonicu sa nacrtanom notom (gore, skroz desno)
Samo kad udjes u wave editor (ili kako god da se zove ono kad kliknes 2 puta na wav traku) iskljucis ikonicu sa nacrtanom notom (gore, skroz desno)
Ma uradim ja to, ali me nervira sto se po defaultu otvara u musical mode-u, i svaki put mora da klikcem na tu ikonicu...I to ga strecuje nesto bolesno tipa, sabije file jedno 5-6 puta brze, tako da kad pustis play nista se ni ne cuje...
Rhino
11-09-2009, 01:55 AM
Aha, on ti po defaultu otvara tako? Zabudal je neki onda... Nisam dobro procitao tvoj post ocigledno:ups:... U sv slucaju kad ga u preferences-u stavis na time linear ne bi to trebalo da radi valjda..
Mada mene to ne bi nerviralo nesto mnogo:)
Probaj kad otvoris preferences da stavis sve na 'default' prije nego uninstaliras nuendo, mozda pomogne.
Pozz
Aha, on ti po defaultu otvara tako? Zabudal je neki onda... Nisam dobro procitao tvoj post ocigledno:ups:... U sv slucaju kad ga u preferences-u stavis na time linear ne bi to trebalo da radi valjda..
Mada mene to ne bi nerviralo nesto mnogo:)
Probaj kad otvoris preferences da stavis sve na 'default' prije nego uninstaliras nuendo, mozda pomogne.
Pozz
sve to uradio :( vec, videcu sta cu, pocinjem da se navikavam, jedino smara sto se zakucava prilikom ocitavanja fajlova dugackih 2-3 minuta
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.