PDA

View Full Version : psihologia placebo paranoja vasa iskustva

InsaneEyes
01-09-2009, 06:28 PM
iskustvo. pre neki dan grmelo sevalo izuvalo iz gatca opaljivalo, kao bole me uvo, ali samo mi proslo kroz glavu sta ako su mi munje ostetile zvucni sistem i mehaniku?

od tada nonstop cujem kako mi levi monitor zvuci par % glasnije nego desni, koje god sluske da stavim imaju mi mnogo vise visokih nego pre.

jos mi monitori nisu upareni, razlika u serijskom broju je par primeraka.

iako imam 5-6 surge protektora i znam da sam umislio ja ove stvari realno cujem.

zvuchi kao imbecilija, i know, but mozak choveka = Wut??? O.o

awacs
01-09-2009, 06:55 PM
iskustvo. pre neki dan grmelo sevalo izuvalo iz gatca opaljivalo, kao bole me uvo, ali samo mi proslo kroz glavu sta ako su mi munje ostetile zvucni sistem i mehaniku?

od tada nonstop cujem kako mi levi monitor zvuci par % glasnije nego desni, koje god sluske da stavim imaju mi mnogo vise visokih nego pre.

Hehe, posmatraj stvari sa pozitivne strane - možda te grmljavina prodžarala pa sad čuješ stvari koje ranije nisi čuo :)

Pozdrav,

Vasa

HeatMan
01-09-2009, 07:02 PM
apsolutno.. meni se desi da ponekad neko preuzme "bridge" i odvrne monitring nenormalno..

odmah skochim da stisham, i rasteram bagru odatle.. chim sednem tripujem da sve zvuchi drugachije..

da li je placebo ili mi se ushi polako vracaju u normalu posle tolike buke, ne znam.. znam da svaki put pobesnim, i malo mi fali da napravim scenu.. kad se smirim sve je normalno

ali da, mozak previshe utiche na to shto chujemo

InsaneEyes
06-09-2009, 04:23 PM
pomerio sam taj desni monitor sto mi je zvucao budjavije iz coska u koji sam ga bijo nabijo i gle cuda, sad radi fantasicno :D

da iskoristim priliku da se po'falim novom fensi atmosferom i novim rasporedom

http://i230.photobucket.com/albums/ee57/loyalhearts/ajz.jpg

silicon science
06-09-2009, 04:26 PM
Pusti barem malo dnevnog svetla :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Pod uslovom da je bio dan kad si fotkao (14:08)

InsaneEyes
06-09-2009, 04:29 PM
neskodi nekad malo darkeraja darkegaja i darkevlaja :rolleyes:

awacs
07-09-2009, 10:59 AM
Pusti barem malo dnevnog svetla :rolleyes::rolleyes:

E, to kad bude počeo da svira akustičnu gitaru :wink: Vi'š bre da je sav na struju. Kompatibilnost.

@InsaneEyes: Lepo ti ja rekoh da te je grom naterao da čuješ ono šta je oduvek postojalo (ama nisi hajao).

Pozdrav,

Vasa

P.S. A ono Yamahe MSP5? Jbg, kad Honda još uvek pravi samo zvučnike za auto:wink:

InsaneEyes
08-09-2009, 07:44 AM
dada, to su monitorzi sa dushom :)

honda monitorzi to bi bilo ludzilo :rotfl: