PDA

View Full Version : fast track ultra 8r pomagajteee!!!!

bihorace
31-08-2009, 05:23 PM
Pozdrav svima i molba za pomoc

od nedavno imam uredjaj iz naslova i poceli su ogromni problemi. da skratim: imam tri otvorena ulazna signala: kurzweil na prva dva ; mic na trecem. imam midi kanal bubnjeva koji svira latigo plug. imam midi basa koji svira kurz i na kraju kad pokusam snimiti mic svakih nekoliko sekundi nicim izazvani svi ulazi odu do clipa, sto na traci koju snimam pravi pravi show. sve sto znam sam probao. pa i sto znaju ljudi oko mene, medjutim:). ako neko ima iskustva.... molim i zahvaljujem unaprijed!

Inovative_kg
01-09-2009, 01:43 AM
Koji sekvencer ?

Bockie
01-09-2009, 04:08 PM
Mozda si ovo sve uradio,al eto,da kazem sta je redovna procedura ako "upu'stvo" ne pomaze...

1. proveri da li je veza na USB 2.0 ili je pak 1 ,sto nije ok...

2.Otkaci sve drugo sa USB-a,ostali uredjaji tipa stampac,mis,tastature i sl,sve prebaci na druge vrste portova (ps2,serial,e.t.c.),rastereti totalno USB...

3. Proveri sa ozbiljnim napajanjem na ploci,jeftina napajanja,losa struja na USB i pored toga da li sprava ima ispravljac ili ne...

4. posalji mail na m-audio sajt...

5. Obrati se distributeru od kojeg si legalno nabavio uredjaj! Duzan je da ti pomogne...!

6. Ako ti ga je doneo "striko iz Njemacku"... ...lepo ce da izgleda u racku-u....:D

bihorace
04-09-2009, 11:51 PM
Hvala puno! rijeseno! vise cinioca prdstavljaju big problem: struja, virusi sumljivi plugini!!!!
u svakom slucaju rijeseno.
sekvencer je nuendo.