View Full Version : Jedan moj rad!
AlmaNach
31-08-2009, 12:57 PM
U pitanju je progresivni trens. Kombinacija Leon Bolier, Tempo Giusto, Vibrasphere stila.
Miksano na Senheisser HD 650 i Audophile 2496 kartici, tako da nemojte previse zameriti na nekom kvalitetu :banghead: (monitori ce stici do kraja godine :grin:), trudio sam se da bude maksilmalno slusljivo s obzirom na situaciju. Zanima me vise kako vam se svidja aranzman i ideja. Tako da ko ima vremena i strpljenja da preslusa i baci neki koment, bicu mu izuzetno zahvalan.
Link : http://www.speedyshare.com/215470897.html
Pozdrav!
StevanKaranac
02-09-2009, 05:19 AM
like :)
jako su ti izrazheni visoki a basa nema uopshte shto je verovatno do toga na chemu si mixao, ali jedna stvar koju bih ti posavetovao jeste da kad birash zvukove malo bolje izbalansirash po visini. recimo sve perkusije koje imash (osim kika) su ili u visokim ili u vishem delu srednjeg spektra. najjednostavnije reshenje za ovo su ti tomovi, a ima josh i djumle drugih perkusija koje se mogu metnuti u vishi deo basa ili nizhi srednjih pa da se ne kolju nisachim - a da lepo ispune pesmu.
osim toga sve je super
AlmaNach
02-09-2009, 12:07 PM
Hvala na komentarima.
Pozdrav!
DaBear
02-09-2009, 12:28 PM
za sad je samo ideja....
ritam / bubnjevi se raspadaju/nerade svi zajedno kako treba..nema groova
zvukovi su malo naivni..
nije sve povezano jedno sa drugim - i zvucno (bubanj jak) a muzika odvojena negde iza..
i nije povezano u smislu kako jedna deo prelazi u drugi...
nemas glavnu teamu..sve je ovo"ono sto radi ispod"..
nisam cuo ni za jednog od tih artista (ali sam brzo na youtubetu overio ko kako zvuci..)..jos si daleko..ima tu da se radi...
..ali samo napred !
PSnisam se obazirao na to bas / visoki / kompresori itd..jer je u ovom slucaju totalno nebitno !
AlmaNach
02-09-2009, 02:05 PM
Hvala Vrace na izdvojenom vremenu i komentaru.
Ma znam da je zvuk kesa :rotfl:. Sve zamerke stoje. Trudim se da sam programiram svoj beat, kao i vecinu zvukova.
Elem, bice do kraja godine ozbiljne investicije, u prvom redu zamena zvucne + monitori. Sledece verovatno neka kupovina hardvera, neki sint kojim bi zadovoljio potrebe za 80 odsto zvukova, u prvi pik mi je Virus Ti Desktop (dosta je rasiren medju trens/progressive artistima, skoro pa neki standard : - )). Zelja mi je Andromeda ili Nord Lead 2x zbog po meni dosta lepse simulacije analognih zvukova, ali to mi je malo veci izdatak. Ali otom potom, para se ima, ali malo po malo.
BTW, Tempo Giusto je Finac koji zivi i radi u Londonu, pa rekoh da ga mozda i ne znate :D
Pozdrav!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.