PDA

View Full Version : Novooo..

Hepek
27-08-2009, 06:51 AM
Evo ljudi uradio se neku novu stvar pa bih volio da cijem komentare bilo kakve.

Pozz.

http://www.box.net/shared/ynhelm33cc

MUzzY
27-08-2009, 05:06 PM
Ne svidja mi se izbor reverba. Glas je totalno iza svega a bubnjevi "in your face". I kick se ne cuje (bar ga ja ne cujem :) )
Pesma ima dobar refren. Malo mi je samo nelogicana i konfuzna onolika rupa izmedju 2 refrena.
Uglavnom mi smetaju reverbi... nekako su nekompatibilni.

Hepek
28-08-2009, 06:27 AM
Slazem se s tim da su reverbi bzze, planiram ponovo snimati vokal, ovo snimljeno na majk koji ne vrijedi ni 10 eura, moram posuditi mik pa cu ponovo mixati..:shock: i ako cujes jos nesto sto para usi slobodno kazi, tako da mogu obratiti pazbju na to:wink:

Pozz.

InsaneEyes
28-08-2009, 07:01 AM
zvuci kao kjubejz ali srce i dusa su tu!

sto skoro nisam cuo od nasih kontributora, realno...

kao demo ludilo mi se svidja harmonija, skroz je drim, nosi negde u studio moze biti hit

iskreno svidja mi se ludachki

InsaneEyes
28-08-2009, 07:04 AM
ovi dronovi su ti ludilo, sve ostalo - pravac studio :mase:

Hepek
28-08-2009, 07:26 AM
ovi dronovi su ti ludilo, sve ostalo - pravac studio :mase:

Hehe, a sta su ti dronovi:D i hvala za pohvale..:wink:

InsaneEyes
28-08-2009, 07:45 AM
Hehe, a sta su ti dronovi:D

pa ovi fejzeri, horusi, lesliji i stagod, sto si stavljao na sve zivo i nezivo :)

InsaneEyes
28-08-2009, 07:49 AM
ovo brate negde da se strucno isproducira i svetska je stvar! jel tvoja stvar il si radio nekome?

Hepek
28-08-2009, 08:02 AM
ovo brate negde da se strucno isproducira i svetska je stvar! jel tvoja stvar il si radio nekome?

Da da moje, to je prvi put da sam se odlucio da ja pjevam na nekoj svojoj pjesmi, i sve sam radim od sviranja instrumenata pisanja i snimanja.

Al problem je sto imam samo hrpu softvera i monitore, tako da ne mogu to usnimiti i uraditi kako treba.
Al ako cujem jos komentara da odem negdje u studio mozda i odem:D