View Full Version : Sledeci budjav lebac?
disco violence
24-08-2009, 01:30 PM
Ja sam danas ovo cuo i odusevio sam se,mozda je vec stara fora.Zasto kazem da je ovo sledeci budjav lebac,isto se vrti preko mobilnih,ima da se prosiri k'o pozar.
http://www.learnhomebusiness.com/autoresponders/autoresponder-videos/video/-1vuYFozQrE
voomighty
25-08-2009, 06:25 PM
nadam se da nisi u pravu.....
DaBear
25-08-2009, 06:51 PM
dobra ideja...odlicna ideja...pocetak obecava puno..ali onda sve ode qura** !
steta! to je kad se ne potrosi dovoljno vremena i ne uradi se sve kako treba...moglo je stvarno da bude letnji hit!
na youtubetu ima vec 6 + 'iljada views i svima radi...ali nazalost......lose realizovan (gol!)..he,he
LACKY
25-08-2009, 08:11 PM
Nije to ni blizu Budjav-og Laba!
disco violence
26-08-2009, 01:53 PM
Naravno da nije isto kao budjav lebac,ali je ok fora,a zasto kazem da je slicno, zato sto sam i ''budjav lebac'' prvi put cuo sa mobilnog telefona od coveka koji nema preterane veze sa muzikom kao i u ovom slucaju.
Ziv mi Oliver Dragojevic... al' te zezno drugar.
LACKY
26-08-2009, 07:27 PM
?. Ovo na moj racun mu ga dodje, zato sto mi se ovo ne dopada?
fosnex
27-08-2009, 12:38 AM
[quote=LACKY;254108]?. Ovo na moj racun mu ga dodje, zato sto mi se ovo ne dopada?[/qu
Stvarno... sarani covjeka!!!!! Sram te bilo! Namjerno si to napisao!!!!
LACKY
28-08-2009, 01:54 AM
Ja sam stvarno to napisao namjerno, ali je bilo sasvim slucajno!
dobra ideja...odlicna ideja...pocetak obecava puno..ali onda sve ode qura** !
steta! to je kad se ne potrosi dovoljno vremena i ne uradi se sve kako treba...moglo je stvarno da bude letnji hit!
na youtubetu ima vec 6 + 'iljada views i svima radi...ali nazalost......lose realizovan (gol!)..he,he
ova ideja je odavno prodata jos pre 15 godina kod nas sa "slobodan milosevic rmx" uradjen u octamedu ili vec kom trekeru...
a slobin remixovan govor ide: niti ce se srbija smrzavati niti ce gladovati, a niti ce dozvoliti da svoje drzavne i nacionalne interese na bilo koji nacin dovede u pitanje... pa onda "djubre matoro" iz maratonaca itd...
i zao mi je sto to vise nemam pa ako neko slucajno iskopa neka posalje :)
disco violence
02-09-2009, 09:09 AM
ova ideja je odavno prodata jos pre 15 godina kod nas sa "slobodan milosevic rmx" uradjen u octamedu ili vec kom trekeru...
a slobin remixovan govor ide: niti ce se srbija smrzavati niti ce gladovati, a niti ce dozvoliti da svoje drzavne i nacionalne interese na bilo koji nacin dovede u pitanje... pa onda "djubre matoro" iz maratonaca itd...
i zao mi je sto to vise nemam pa ako neko slucajno iskopa neka posalje :)
Niko ne kaze da ovo nije radjeno i pre ,ali ovo nije sloba nego Limeni iz Ratkova u tome je fora.Inace slobini mixevi nisu ni blizu onom titovom ''Nema razlike u oblacenju ovde i gde sam bio''.Vise se ne secam ko je to radio... mozda Niose Destruction, jel zna neko? Voleo bi to opet da cujem.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.