Log in

View Full Version : FearOfaPony jam session

paris.rukiz
20-08-2009, 06:57 PM
slučajno sam iskopao ovaj "stari snimak" ( kraj 2006) pa reko da ne čami sam, neslu?an...snimano mini DV kamerom...poslije wavelab

http://soundcloud.com/paris-rukiz/fear-of-a-pony-jam-session

zoolander
21-08-2009, 03:29 AM
Fora, ali nemam vi?e snage za bilo kakav oblik jazza, pa ni acid.
Pomalo je demode taj ?anr.
Dobri ste glazbenici, maknul bi ovu lo?u snimku iz opticaja...

paris.rukiz
21-08-2009, 12:17 PM
...nađemo se svakih par mjeseci i lijepo se ispucamo (čitaj zabavimo), ne?to kao kad se curke nađu na kavi nakon ?to se dugo nisu vidjele i onda se napričaju do mile volje :banghead:( ovo je isto samo mi poslije smrdimo, opako:rotfl:)

ovo nije band nego ekipa "glazbenika" koja se dobro zabavlja ( na?alost, prerijetko)

?to se tiče "demode", mo?e biti...mada mislim da se takva glazba mora "njegovati" pod svaku cijenu, s obzirom ?ta se slu?a danas

eto
tnx na replay-u

shashko
31-08-2009, 04:27 PM
Fora, ali nemam vi?e snage za bilo kakav oblik jazza, pa ni acid.
Pomalo je demode taj ?anr.
Dobri ste glazbenici, maknul bi ovu lo?u snimku iz opticaja...

muzika bi trebalo da je dobra i losa a ne moderna i demodirana......

:da:

paris.rukiz
31-08-2009, 05:17 PM
... maknul bi ovu lo?u snimku iz opticaja...

začudio bi se koliko ljudi voli čuti dry snimak sessiona/probe (ilitiga kako ti to zove? "lo?a snimka") ba? zbog toga da čuje ?to i kako se uistino odsviralo/čulo, a ne overdub-ano/ispeglano...

zoolander
31-08-2009, 06:53 PM
začudio bi se koliko ljudi voli čuti dry snimak sessiona/probe (ilitiga kako ti to zove? "lo?a snimka") ba? zbog toga da čuje ?to i kako se uistino odsviralo/čulo, a ne overdub-ano/ispeglano...

Ja ti to gledam da ako je ne?to ispeglano, dotjerano, da je neko proveo sate i sate sjedeći i radeći, stoga je takva snimka za mene jedina prava, daleko od toga da dry snimak nema svrhu, ali mo?da ne javnu.
Ogradil bi se od generaliziranja "moderno" , "nemoderno", to je moj osobni stav prema jazzu trenutno.

paris.rukiz
31-08-2009, 07:00 PM
da je neko proveo sate i sate sjedeći i radeći

...pa dosta sati, mjeseci, godina sjedenja, stajanja, gigova,muziciranja, sviranja sa 10-inama drugih glazbenika bilo je potrebno da bi mogli izvoditi ovakvu glazbu...u?ivo&spontano...ovo je suma sumarum bez nekih ego tripova

ako zbrojim sve članove i njihov glazbeni sta? dolazim do brojke od skoro stoljeće:banghead:, e sad sam se malo zbedirao...stari smo...he he

bzzz
f