Log in

View Full Version : Broken rhythm - Dora (Experimental/Electronica/Psychedelic/Alternative)

brokenrhythm
20-08-2009, 04:34 PM
Hei! Završih pesmu. Pa bih želeo da je poslušate i napišete sta mislite o njoj. Evo linka gde je možete skinuti:

http://www.sendspace.com/file/ru1xpp

a mozete je poslušati i na mom myspace profilu:

myspace.com/hatzygonal

Ovo je ujedno i moj poslednji rad. Nije više to taj osećaj kakav je bio pre par meseci, a i skontah da nisam ja za ovo. Tako da cu iskoristiti priliku da vam se zahvalim na svemu i poželim svima sve najbolje u buducem stvaralaštvu. Ovo je odličan forum i mnogo toga ovde naučih vezano za produkciju a i skontah da sa druge strane ima bar još 20 puta više stvari koje ne znam.

Odo ja u biologe...
Pozdrav! (:

DaBear
20-08-2009, 04:57 PM
Hei! Zavr?ih pesmu. Pa bih ?eleo da je poslu?ate i napi?ete sta mislite o njoj. Evo linka gde je mo?ete skinuti:

http://www.sendspace.com/file/ru1xpp

a mozete je poslu?ati i na mom myspace profilu:

myspace.com/hatzygonal

Ovo je ujedno i moj poslednji rad. Nije vi?e to taj osećaj kakav je bio pre par meseci, a i skontah da nisam ja za ovo. Tako da cu iskoristiti priliku da vam se zahvalim na svemu i po?elim svima sve najbolje u buducem stvarala?tvu. Ovo je odličan forum i mnogo toga ovde naučih vezano za produkciju a i skontah da sa druge strane ima bar jo? 20 puta vi?e stvari koje ne znam.

Odo ja u biologe...
Pozdrav! (:

dobru si odluku doneo!
Drzi se ti samo skole i biologije i bice mnogo bolje!

Od muzike se nije mnogo njih ovajdilo....treba mnogo vremena da se sve skapira i nauci i nemoze svako bude dobar u tome.

dobro je sto si provalio sta treba da se radi posle par meseci, a ne posle par godina i vise (kao sto se desi mnogima - a posle kasno !!)

pozz

brokenrhythm
21-08-2009, 10:18 PM
dobru si odluku doneo!
Drzi se ti samo skole i biologije i bice mnogo bolje!

Od muzike se nije mnogo njih ovajdilo....treba mnogo vremena da se sve skapira i nauci i nemoze svako bude dobar u tome.

pozz

E druze, hvala na podrsci. Ali tu stvar koju si mi predocio mozes ocekivati skoro svugde.

poz