PDA

View Full Version : Akustichni bass?

HeatMan
16-08-2009, 02:01 PM
Imate li neku ideju? bilo bi najbolje da je ac/el bass.. jer bi mi bio potreban i za snimanje (volim da menjam sound iz pesme u pesmu).. znachi treba mi shto bolji zvuk, a uz to bih ga drzao kuci i vezbao na njemu...

gledao sam washburn ab40, ibanez ewb20wne i fendera kingmana.. sve na netu.. ne znam ni da li ima tih chuda kod nas.. i ne znam.. izgledaju lepo, mada se bojim da imaju mnogo jeftin zvuk..

javite shta mislite

pozdrav i hvala

Edin
24-08-2009, 06:20 PM
Skoro sam u jednoj prodavnici u Sarajevu probavao Ibaneza. Sasvim svirljiv instrument, a bronze ?ice daju onaj mekani malo prigu?eni fini akustični sound.

zlobisha
23-12-2009, 10:59 AM
Imate li neku ideju? bilo bi najbolje da je ac/el bass.. jer bi mi bio potreban i za snimanje (volim da menjam sound iz pesme u pesmu).. znachi treba mi shto bolji zvuk, a uz to bih ga drzao kuci i vezbao na njemu...

gledao sam washburn ab40, ibanez ewb20wne i fendera kingmana.. sve na netu.. ne znam ni da li ima tih chuda kod nas.. i ne znam.. izgledaju lepo, mada se bojim da imaju mnogo jeftin zvuk..

javite shta mislite

pozdrav i hvala

Jedino ?to sam u Beogradu video da valja je Fender bg32.
http://www.mitros-music.com/cat/204-Akusti%C4%8Dne_bass_gitare
Dodu?e ovaj bg29 nismo probali, jer je bio rezervisan, takođe smo u Artistu naleteli na jednu interesantnu, ali ne mogu da se setim...
Sve ostalo bilo bzvz.
Pozdrav.