View Full Version : Automatizacija efekata u Nuendu/Cubase-u
Inovative_kg
10-08-2009, 04:30 PM
Je l' moguce ovo ? Negde sam procitao da jeste, pa rekoh da priupitam kako se radi, posto bi mi to mnogo olaksalo posao :)
shashko
10-08-2009, 05:06 PM
moze sve i svasta, a sta bi ti konkretno?
zeleno R i crveno W dugme cuda prave
Treger
11-08-2009, 01:42 PM
Pogledaj u helpu imas sve napisano...
Inovative_kg
18-08-2009, 10:57 AM
Hm, snasao sam se, imao sam vremena na pretek ovih dana posto sam bio u selu i cackao malo po automatizaciji :D ... Hteo sam nesto na foru EQ-a sa telefonskim efektom, pa lagani fade-out istog efekta :)
A postoji li neka funkcija koja bi mi omogucila da kada olovkom popravljam automatizaciju, da ne ode cela linija gore ili dole... tacnije, nesto sto ce zakljucati nacrtanu vrednost, a omoguciti mi da docrtam tacke van linije i da ih, naravno, spojim sa linijom i uticem na parametre
.
milanCHE
19-08-2009, 12:43 AM
.....
Hteo sam nesto na foru EQ-a sa telefonskim efektom, pa lagani fade-out istog efekta :)
uzmi npr. onaj stari PSP Master Q (mislim da mu je to ime),nadji mu preset " phone line",po potrebi mu jos malo podesi zeljene parametre na EQ,i onda mu snimaj automatizaciju (upali na njemu ono crveno R u gornjem cosku) dok pomeras onaj "wet/dry" knob iz polozaja skroz " wet" prema polozaju skroz " dry " , tako ces dobiti taj lagani fade-out....samo jedan od nacina...relativno brz....igraj se...
poz
SumAnuT
19-08-2009, 02:02 PM
A postoji li neka funkcija koja bi mi omogucila da kada olovkom popravljam automatizaciju, da ne ode cela linija gore ili dole... tacnije, nesto sto ce zakljucati nacrtanu vrednost, a omoguciti mi da docrtam tacke van linije i da ih, naravno, spojim sa linijom i uticem na parametre
.
Koliko se secam ima, pogledaj help za automatizaciju, malo sam zarđao ne znam koja je tačno komanda.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.