PDA

View Full Version : Online prodaja semplova

darkstar
04-08-2009, 04:12 PM
Da li neko zna fintu kako namestiti placanje na sajtu?

Naprimer :

imam 50 semplova necega,koje prodajem.I na sajtu zelim da neko moze da pusti sempl,da ga cuje,a onda klikom na dugme da ga kupi (da na explorer odvede na stranu gde ce da kreditnom karticom plati).

On dobija link za download,a ja dobijam njegov novac na svom racunu.Prosto.
Paypal ne radi u srbiji
moneybookers mi se nesto ne cini kao jednostavna opcija.

Pitao sam domace banke i dobio odgovor...verovali ili ne...NE ZNAMO ! ! !

Hajde ako neko zna kako da namesti to placanje neka mi se javi na privatni ...

silicon science
05-08-2009, 11:47 AM
Neka napise ovde, nije hrdjavo imati tu informaciju :wink::wink::)
Verujem da i ostale zanima

darkstar
05-08-2009, 08:23 PM
niti privatne poruke,niti ovde iko odgovori ...

Braca
05-08-2009, 10:05 PM
Pa ne moze u Srbiji, prosto. Cuo sam da nekako iz Srbije otvaraju paypal racune, ima neka finta onda bi mogao!

lesha
05-08-2009, 10:28 PM
moci ce od sledece godine

darkstar
06-08-2009, 12:23 AM
Ja se plasim da nece to tako lako ici. Naime,paypal je bio tu pre odredjenog vremena,medjutim odustali su.Sledece godine ulazimo u RAZMATRANJE,a svi znate da to nece tako jednostavno biti da udjemo u sistem ... ne bih ja to ocekivao pre (u najbolju ruku) kraja sledece godine...

Ima neko neko drugo resenje? Kako recimo neke knjizare rade online po principu korpe?

RetroMan
09-08-2009, 10:02 PM
Ima neko neko drugo resenje?
Zavisi koliko pare hoces da u to ulozis, teorijski mozes da primas kreditne kartice, ali ti za to treba merchant account - znaci da imas firmu (napolju), a ako za to sve nemas para, najbolje da to radis preko nekoga ko ima tu mogucnost, ali onda ces morati da mu das neku proviziju.

RM

alavuk
27-08-2009, 12:28 PM
za prodaju semplova nadji nekog distributera , za paypal otvori e bay nalog napravi da si iz slovenije i da imas vazecu kraditnu karticu preko koje mozes da kupujes i primas pare iz instorastva tj preko neta

i to ti je to ...

LACKY
28-08-2009, 01:47 AM
Znaci za prodaju moje dve noge na internetu moram naci distributera!
Dali mi posle pordaje noga treba firma napolju da prodam i cipele?

DaBear
28-08-2009, 02:00 PM
Znaci za prodaju moje dve noge na internetu moram naci distributera!
Dali mi posle pordaje noga treba firma napolju da prodam i cipele?

Sta hoces da kazes? Da ce on da proda samo dva sampla???:confused:

Ti dve noge, on dva sampla.....a? Nije smesno..? a? Ok..:ups:

awacs
28-08-2009, 03:13 PM
Sta hoces da kazes? Da ce on da proda samo dva sampla???:confused:

Ti dve noge, on dva sampla.....a? Nije smesno..? a? Ok..:ups:

Pa... Dve noge - malo li je? To su SVE noge kojima čovek raspola?e. Osim ako nema neki safety copy...

silicon science
28-08-2009, 03:18 PM
Pa... Dve noge - malo li je? To su SVE noge kojima čovek raspolaže. Osim ako nema neki safety copy...

Takozvanu "Trecu nogu", koja moze svachemu da posluzi :wink::rotfl:

darkstar
02-09-2009, 12:05 AM
Jaoj bre od svega napravite zajebanciju,magnupi jedni...

ajd sto pusite i pijete

AL STO SEDITE NA LADAN BETON...

on Lord
07-09-2009, 09:30 AM
Postoji fora preko sms-a u dogovoru sa nekim od mobilnih provajdera u nasoj zemlji, naravno, koji uzimaju procenat od svakog sms-a. Burazer je vodio neki sajt za odrasle jedno vreme :) pa je naplacivao clanarine na taj nacin, pitacu ga za detalje, pa javljam!

silicon science
07-09-2009, 01:49 PM
Postoji fora preko sms-a u dogovoru sa nekim od mobilnih provajdera u nasoj zemlji, naravno, koji uzimaju procenat od svakog sms-a. Burazer je vodio neki sajt za odrasle jedno vreme :) pa je naplacivao clanarine na taj nacin, pitacu ga za detalje, pa javljam!

Heh sad si me podsetio da drugar jos uvek vodi sajt za "odrasle" haha... I sva klijentela je iz EU, Shavbe mahom. Zvacu ga da ga pitam :):wink:

darkstar
08-09-2009, 09:27 AM
eto,prodavacu semplove,i po koju komsinicu,ako budem srecne ruke ... :)

darkstar
12-10-2009, 05:45 PM
I,jel neko skapirao kako i sta ?