PDA

View Full Version : midi usb kabal : pomoć

brufen
04-08-2009, 01:53 AM
Pozdrav veliki svima!
Imam problem sa usb midi kablom, kada ga ustekam u komp komp javlja USB Device Not Recognized.
Kabal radi na recimo na drugom kompjuteru dok na ovom novom nema sanse da proradi.

Do cega moze da bude ? ovaj kabal nema nikakve drajvere.
Kako da rijesim problem?

Hvala unaprijed!!!!

Tribal_kg
04-08-2009, 02:21 AM
Proveri da li ti rade usb portovi. Da li radi kada ubacis flash ili neki drugi uredjaj?

brufen
04-08-2009, 11:52 PM
Proveri da li ti rade usb portovi. Da li radi kada ubacis flash ili neki drugi uredjaj?

rade portovi,cak sam probavao kabal na druge komjutere i radi normalno sve,prepozna ga odmah,dok na mom novom komjuteru nema sanse da ga prepozna!

ne znam do cega moze bit :mad:

"7"
05-08-2009, 12:39 AM
ako ga kacis na prednjoj strani kucista i to hoce da pravi problem...

Pozz

lesha
05-08-2009, 12:46 AM
rade portovi,cak sam probavao kabal na druge komjutere i radi normalno sve,prepozna ga odmah,dok na mom novom komjuteru nema sanse da ga prepozna!

ne znam do cega moze bit :mad:

koji service pack imas?

brufen
08-08-2009, 03:47 PM
Pozdrav veliki svima!
Imam problem sa usb midi kablom, kada ga ustekam u komp komp javlja USB Device Not Recognized.
Kabal radi na recimo na drugom kompjuteru dok na ovom novom nema sanse da proradi.

Do cega moze da bude ? ovaj kabal nema nikakve drajvere.
Kako da rijesim problem?

Hvala unaprijed!!!!

Ljudi rijesio sam problem :)

ovako midi usb cabal nije htio radit na intel procesoru probavao sam na vise racunara i nije htio ni na jednom!!
dok na amd procesoru radi!!

cudna pojava :) eto ako neko bude imao problem sa midi usb,moze znaci i ovo bit problem procesor i ploca!!

lesha
09-08-2009, 12:15 PM
probaj da nadjes najnoviji usb driver za tvoj chipset, mozda ces resiti problem.

brufen
09-08-2009, 07:25 PM
probaj da nadjes najnoviji usb driver za tvoj chipset, mozda ces resiti problem.

probao sam i to skinuo instalirao ali nije moglo.
obzirom da sam uzeo nov racunar samo sam zamijenio za drugi racunar i sada radi kako treba kabal.