PDA

View Full Version : rad u studiu

zion
19-07-2009, 02:44 PM
Prije nekog vremena sam mailom kontaktirao jednog producenta u beogradu, koji drzi casove produkcije, zanimalo me da li je izdao knjigu koju mogu kupiti jer nisam u stanju da idem u bg na te casove. Odgovorio mi je da knjigu nije izdao i da mi je najpametnije da se zaposlim u nekom studiu kao pomocnik jer je i on tako poceo i da je to najbolji nacin da naucim vise o produkciji.

Sad me zanima, postoji li u Sarajevu studio u kojem se moze raditi kao segrt/pomocnik/water boy samo da naucim

hvala

Bockie
19-07-2009, 03:02 PM
Covek je u pravu. To je najbolji nacin.
Ja sam u studiju M u Novom Sadu poceo sa 17god.
Jan Sas mi je rekao da cutim i radim sta mi se kaze i normalno da ne pravim neke gluposti,da gledam i ucim... Moralo se brzo pamtiti,nije niko pet puta hteo da ponavlja sta je sta kad trazi da mu se doda neki komad opreme ili vrsta kabla... Isao sam i po sendvice i pivo i motao kablove...

...sad samo pijem pivo....hik...

zion
19-07-2009, 09:15 PM
Covek je u pravu. To je najbolji nacin.
Ja sam u studiju M u Novom Sadu poceo sa 17god.
Jan Sas mi je rekao da cutim i radim sta mi se kaze i normalno da ne pravim neke gluposti,da gledam i ucim... Moralo se brzo pamtiti,nije niko pet puta hteo da ponavlja sta je sta kad trazi da mu se doda neki komad opreme ili vrsta kabla... Isao sam i po sendvice i pivo i motao kablove...

...sad samo pijem pivo....hik...

ma jarane briga me i da vodu nosim svako 5 minuta samo da naucim...

zna li iko za neki studio u SA?