Log in

View Full Version : Korn-Exit

sasaristic
13-07-2009, 09:13 PM
http://www.youtube.com/watch?v=bkNI9PWSiiw

Ko nije bio mnooogo je propustio....jedan od boljih koncerata koje sam ikad gledao.

roginator
13-07-2009, 09:21 PM
bio jucer tamo i gledao koncert...VRH!!!!!

a posle pio pored tamburaskog stagea.. nakon alkohola i provjere svih stageova ....

sasaristic
13-07-2009, 09:29 PM
To veche je svirao i Elemental ...i oni su stvarno razvalili , shteta samo sto je gitara bila preslaba.

meka
14-07-2009, 08:29 AM
Iskreno, ovaj snimak je mnogo lo?iji od onoga kako se čulo u?ivo. Dodu?e, tamo gde sam ja stajao (a trudio sam se da se uvučem ispred mixete), malo se samo slabije čuo dobo? i pokoja činela (ko će sad znati pored toliko dranja i skakanja). Ostalo ko CD. Inače, zna li iko ko je gitarista? Naravno, ne "majmun".

Shot
14-07-2009, 07:49 PM
To veche je svirao i Elemental ...i oni su stvarno razvalili , shteta samo sto je gitara bila preslaba.

A jeb* ga... Imali smo samo line check prije svirke, doslovno 20 minuta prije. Nije bilo moguce da idemo tweak-at zvuk. Dobro je da se uopce ista culo. Prethodno vece sam slusao Partibreakerse na toj istoj bini i zgrozio sam se kako je to zvucalo. Kazu da je na nama bio bolji zvuk nego na Partibreakersima pa me to na neki nacin tjesi... Al publika je bila fenomenalna a to je ono najnajnajbitnije!!

Korn sam htio gledati al me kisa totalno omela. Kako je krenulo padati tako smo svi zbrisali u nas backstage i utapali se u pivama tamo. Poslje sam odvalio na Andy C-a na mainu...

Sve u svemu... super je bilo!

sasaristic
14-07-2009, 09:06 PM
Ma gitara je falila ali je bubanj bio daleko bolji od prethodnih bendova, a i onaj lik sto lupa je extra.... ima i udarac i groove.Sve u svemu ...cestitke.A Korn nisi trebao propustati ,mada je kisha napravila zesce sranje....ali to nije bio dovaoljan razlog da masa ne poludi vec na prve rifove.
Nisam imao pojma gde zivim dok nisam cuo 30000 (valjda je toliko bilo) klinaca koji znaju textove Korna od reci do reci....izgleda da ipak dolaze neka bolja vremena8-)

Jan
15-07-2009, 04:53 AM
Ljudi bre hahaha..."Dobos je mogo za 2 db jace, i cinela je mogla da ima mali boost na 10 khz", ja sam mislio da se ja previse tripujem na koncertima al ovo hahaha...O cemu vi pricate hahahaha...Pre 2 godine na wu Tangu na exitu pola mikrofona im se pogasilo dok su bili na bini, pola se nisu culi, pa su krenuli da se dodaju i dobacuju mikrofonima (9 repera odjednom su u pitanju ko ne zna), al me je bas bilo briga, pevao sam sve pesme u glas sa njima i da se nisu uopste culi opet bih bio odusevljen, i da su im dali genius kompjuterske mikrofone da na njima repuju opet bih bio odusevljen :)