PDA

View Full Version : "usporavanje" audia (ali ne automobila)

milanCHE
10-07-2009, 12:24 AM
dakle,poslao mi prijatelj neki mp3 fajlić(kan-kan je u pitanju).pesmica je onako nekih 125-130 BPM-a...e,sad,fora je što bi on hteo da pesma lagano ubrzava sa tempom kako vremenski odmiče i da se pred kraj ponovo uspori....jel ima varijanta da mu to u Cubase(Nuendu) elegantno odradim a da nema nekih zvučnih artefakata,anomalija i sl.....dakle-narodski rečeno da se odradi jedan "accelerando" a potom i jedan "rallentando" nad audio-fajlom od nekih 2:30 min trajanja...
poz....

loverboydex
20-07-2009, 07:50 PM
dakle,poslao mi prijatelj neki mp3 fajlić(kan-kan je u pitanju).pesmica je onako nekih 125-130 BPM-a...e,sad,fora je ?to bi on hteo da pesma lagano ubrzava sa tempom kako vremenski odmiče i da se pred kraj ponovo uspori....jel ima varijanta da mu to u Cubase(Nuendu) elegantno odradim a da nema nekih zvučnih artefakata,anomalija i sl.....dakle-narodski rečeno da se odradi jedan "accelerando" a potom i jedan "rallentando" nad audio-fajlom od nekih 2:30 min trajanja...
poz....

Mislim da bi to najelegantnije bilo izvesti u Virtual DJ-u. Ubrzava? i usporava? do mile volje.

quake
20-07-2009, 08:33 PM
Logic pro 8 to radi bez problema i za cas posla.

loverboydex
20-07-2009, 10:04 PM
Logic pro 8 to radi bez problema i za cas posla.

Da,ali mora? imati Mac...

milanCHE
20-07-2009, 11:26 PM
he,he....hvala momci!..jbg,ja se zakucao samo za cubendo,kao da ništa van njega ne postoji:wink:....elem-skapirao sam da će mi definitivno virtual dj,traktor ili neki od srodnih DJ programčića pre pomoći nego bilo šta iz Steinberg-ovog paketa:)

poz...

"7"
21-07-2009, 07:50 AM
he,he....hvala momci!..jbg,ja se zakucao samo za cubendo,kao da ni?ta van njega ne postoji:wink:....elem-skapirao sam da će mi definitivno virtual dj,traktor ili neki od srodnih DJ programčića pre pomoći nego bilo ?ta iz Steinberg-ovog paketa:)

poz...

... ili u Cubendu odes na Help/HTML Help pa potrazis "tempo track" i izbacice ti sve sto moze da te interesuje u vezi toga... osim ako imas problem sa engleskim /?/...

Pozz