PDA

View Full Version : Trideset godina je pro?lo

dejankuki
08-07-2009, 08:00 PM
Jul 1979 - Jul 2009..*

Trideset godina je prošlo kada je Sony izbacio na tržište proizvod koji nosi ime Walkman i tako uveo mobilnost muzike.**

celi tekst procitajte ovde... http://www.rumski.com/index.php?categoryid=18&p2_articleid=434

Era
09-07-2009, 10:58 PM
:):) Evo jedne intersantne anegdote ,od dobrog drugara sam tada dobio iz Londona Sony walkman.Naravno da se nisam odvajao od njega i potrosio brdo novca za baterije...Krenem u posetu kod nekih drugara u Tuzlu busom i naravno slusam muziku,u Zvorniku ulaze panduri i odmah me sprovedu u stanicu milicije zbog tog cuda na glavi.Sta si ti strani spijun,znamo mi kako da postupamo sa vama ,jedva sam ih ubedio i ponudio da probaju ,skocili su dva metra unazad kao da je atomska bomba,mi to necemo staviti na glavu pa makar dobili otkaz...Na kraju me jedva pustili ,pa sam izgubio bus i morao da prespavam na stanici,naravno walkman je bio u kesi,nisam smeo da se zezam sa kolegama iz unutrasnjih organa!!!:rotfl::rotfl:

OFF
09-07-2009, 11:40 PM
:):) Evo jedne intersantne anegdote ,od dobrog drugara sam tada dobio iz Londona Sony walkman.Naravno da se nisam odvajao od njega i potrosio brdo novca za baterije...Krenem u posetu kod nekih drugara u Tuzlu busom i naravno slusam muziku,u Zvorniku ulaze panduri i odmah me sprovedu u stanicu milicije zbog tog cuda na glavi.Sta si ti strani spijun,znamo mi kako da postupamo sa vama ,jedva sam ih ubedio i ponudio da probaju ,skocili su dva metra unazad kao da je atomska bomba,mi to necemo staviti na glavu pa makar dobili otkaz...Na kraju me jedva pustili ,pa sam izgubio bus i morao da prespavam na stanici,naravno walkman je bio u kesi,nisam smeo da se zezam sa kolegama iz unutrasnjih organa!!!:rotfl::rotfl:

al' si ti mator:rotfl::D

supersonic
10-07-2009, 01:21 PM
je li moguće ? hahaha

Kao da je juče bilo, kada sam od strine iz USA dobio walkmen.Bio sam četvrti razred i prva kaseta je bila the fat of the land od prodidžija.ludilo.Sjećam se ludovanja na ROG BMX-u sa vokmenom na ušima :)))

psionic
10-07-2009, 02:01 PM
Rog BMX i prodigy - the fat of the land nikako nisu iz istog perioda - bar ne ovde u beogradu...

The Fat of The Land = 1997
BMX = 1987 ili tako nekako - meni su ga maznuli sa terase negde 1990

Mozda si mislio na album Experience (1992) ?

http://base.googlehosted.com/base_image?size=2&q=music/image/0/0qzqVWbEKNZH.jpg

dejankuki
10-07-2009, 02:09 PM
al' si ti mator:rotfl::D

Nemoj tako... kaze se: "Al' ti imas zivotnog iskustvaaaaa..."

:da:

supersonic
12-07-2009, 04:56 PM
ma jok bre. TAj ROG BMX je bio stari, naravno.

:)