View Full Version : Trazim pomoc ili savijet
professor69ebm
06-07-2009, 11:37 PM
kako prebaciti i cime u synth/klavijature melodiju napravljenu u piano rollu u FL Studiu 8? Znaci, nasao sam VSTi koji mi odgovara i zvuk, i odsvirao melodiju/arpeggiator/sta vec u piano rollu u FL8 i sad kako da to prebacim u synth da svira isto taj zvik Vsti-a i melodiju tj. stisnem npr C5 i piči čitava seekvenca dok drzim tipku i mijenja se ovisno o tipki koju drzim? Hvala
TekTonic
08-02-2010, 08:24 AM
??? kupi sempler?
Everbeatz
08-02-2010, 08:50 AM
jbte, izvini ali jedno 2-3 puta citah post i ne mogu da ukapiram sta je u stvari pitanje:D aj malo jednostavnije
Meni ovo pitanje uopce nije jasno...:confused:
SumAnuT
08-02-2010, 01:28 PM
Liku sint svira arpedjo, a on bi da mu to ne svira sint, nego da on notu po notu to ima u piano rollu.
Znaci on drzi c3 a sint svira c3c4c3c5 ... e on oce da mu sad neko ili nesto te note prebaci u note lane ... sumnjam da ima takvo nesto ...
edit: ili hoce obrnuto od ovoga :rolleyes:
Everbeatz
08-02-2010, 01:55 PM
isklj. arp u vst sintu onda
balthazaar
08-02-2010, 06:05 PM
Ja kapiram da čovjek hoće da napravi sempl arpedja koji je već programirao...tj sekvencirao...tj. da sint svira taj arpedjo kad pritisne odrđenu dirku...e sad...u ovom trenutku mi na pada ništa na pamet već da se odradi jedan malo kompleksniji sempling...tj da se eksportuje isti arpeđo u različitim tonalitetima i da se onda napravi banka za sempler koja bi svirala to što je već urađeno...jedino mi je problematično kako bi se napravile mol-dur varijacije..jer bi za svaki ton iz kojeg želi da ima arpeđo valjalo da ima i drugu varijantu...
Everbeatz
08-02-2010, 06:56 PM
sad mi u stvari jasno, ali ne razumem potrebu:D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.