Log in

View Full Version : Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :)

Ilija Ilic
06-07-2009, 03:38 PM
Ja sam autor teksta i muzike aranzman i sve ostalo je uradio Ognjen Cvekic. Pesmu sam objavio 28.06.2009. i nisam zeleo da idem na festivale, od jeseni krecem na tv emisije a do tad koncerti i lagano promocija:) pa moze malo i kritike koje su konstruktivne... link je na mom sajtu www.ilijailic.rs na sekciji mp3 download

StevanKaranac
09-07-2009, 04:55 AM
me ni ovo skroz ok zvuci,samo bih predlozio,da pokusas varijaciju na " kad gubim najbolje" - na zadnjem slogu ti je ova varijacija " na dole", a cela pesma j enekako " na dole" pa bih ja to uradio kontra, a na ove delove posle refrena koje pevas bih skroz stavio neki veci eho i jos koji efekat.

iskreno,svidja mi se sto je aranzman ovako odradjen,ja se uvek zagubim u 328 instrumenata i to mi se nimalo ne svidja,po meni je ovo dokaz da sto manje instrumenata moze da zvuci super...

sad,ja prokomentarisah "suze su iste vere", neznam da nisi mislio na "hajde,hajde".... a ja sam bacio comm na onu koja mi se vise svidja ;)

samo se malo primecuje razlika u aranzhmanu izmedju ove trece koju ne navedoh,zaboravio sam ime...

Ilija Ilic
09-07-2009, 06:21 PM
:wink: nema frke stari moj, dobre su kritike, hvala.

StevanKaranac
10-07-2009, 02:56 AM
e,moram da ti kazem da mi danas nesto doslo da pevusim ovu "suze su iste vere" ,ali naravno nisam mogao lepo da se setim kako ide :D hahaha

znaci,dobra promocija,pod hitno,da svi to cujemo vise puta,lako ce se zapamtiti,izgleda da je pogodak i vise nego sto se cini na prvo slusanje.

Ilija Ilic
10-07-2009, 10:15 AM
Slobodno mozes da me preporucis:wink: Ja i snimim nesto kad imam nesto novo da kazem i opusteno eto nekom se i svidi...

StevanKaranac
14-07-2009, 06:45 PM
pa dobro,sto tako "nekom se i svidi"....mozda ovde ima manje ljudi koji se bave ovakvom muzikom ,pa ne mogu bas da pohvale,ali oni koji slusaju to,verovatno nebi imali lose komentare....

Ilija Ilic
17-07-2009, 07:11 PM
pa dobro,sto tako "nekom se i svidi"....mozda ovde ima manje ljudi koji se bave ovakvom muzikom ,pa ne mogu bas da pohvale,ali oni koji slusaju to,verovatno nebi imali lose komentare....

Drago mi je na tome :) opusteno, pozdrav matori:wink: