PDA

View Full Version : moj hit nedelje...

DaBear
01-07-2009, 06:41 PM
ovo mi MEGA radi ovih zadnjih par nedelja..

freemasons ft Sophie Eliss Bextor - Dancer
http://www.youtube.com/watch?v=L1wnAaIVvcs

sablon do sablona, ali radi do jaja!! To volim..kad je prosto, dobar groove i refren razvaljuje kako je zarazan!!..

awacs
01-07-2009, 07:32 PM
sablon do sablona, ali radi do jaja!! To volim..kad je prosto, dobar groove i refren razvaljuje kako je zarazan!!..

Sve je to tačno, ali prosto mi se organizam buni protiv eurodance/megaducked/ultrashabanized L2 produkcije. Pesma ko pesma - radi, nije da ne radi. Groove, tempo, trashy refren, simpatičan onaj gitarski ukras (potpuno neočekivan u takvoj matrici) sve na svom mestu, ali brate slatki - oni padovi i celokupan zvuk :banghead: Kao da me je neko bacio u ?ivo testo :shock:

Ja sve to zato ?to otkako se Mihajlo D?epson preselio u ahiret nisam bio lenj pa sam se podsetio lektire. I jb?mu kevu, Billie Jean ima sličan tempo kao ovo (onako napamet, nisam poredio), ni groove nije mnogo daleko, broj instrumenata - skoro pa isti, ali ni?ta me ne gu?i. Čujem tačno ono ?to treba - ritam i pesmu. Ovde stalno čujem te?ku borbu za RMS. Prosto mi lakne kada se zavr?i pesma, pa mogu natenane da pevu?im refren.

Pozdrav,

Vasa

zmaj
02-07-2009, 12:11 PM
Cuo vec, radi odlicno... oni "tvoji" Englezi bas onako pozrtvovano djipaju po Grckoj uz ovo:D
P.s. Da ne znas mozda o kojoj se pesmi radi...??? cuo sam je na nekom engleskom radiju ali osim "you've got me feelin' so good..." koje ponavlja u refrenu ne znam vise nista... stvar je dance, popic... pade mi na pamet sad kad sam video ovo, pa rekoh da pitam da slucajno ne znas:)

Slavko
02-07-2009, 11:25 PM
Prvi put cujem ovu stvar, super je :)

SumAnuT
03-07-2009, 06:07 PM
Odlično.

zmaj
04-07-2009, 12:43 PM
P.s. Da ne znas mozda o kojoj se pesmi radi...??? cuo sam je na nekom engleskom radiju ali osim "you've got me feelin' so good..." koje ponavlja u refrenu ne znam vise nista... stvar je dance, popic... pade mi na pamet sad kad sam video ovo, pa rekoh da pitam da slucajno ne znas:)
DaBearrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???:confused:

awacs
04-07-2009, 01:25 PM
Sve je to tačno, ali prosto mi se organizam buni protiv eurodance/megaducked/ultrashabanized L2 produkcije.

Evo sad čuh pesmu na radiju i mnogo "humanije" zvuči :D

@DaBear:
Ovaj link koji si postavio valjda ne?to preduvan tokom konverzije. Ne mo?' muzika da se slu?a na YouTubetu :banghead: Ali pesma - odlična. Ima neki fazon k'o Pet Shop Boys.

InsaneEyes
18-08-2009, 12:25 AM
DRAGONETTE | i go around [MIDNIGHT JUGGERNAUTS RMX]

http://www.youtube.com/watch?v=6_t7LQkPQNw

zasto ova pesma nije razvalila chartove nikad mi nece biti jasno

zaraza, hit melodija, sve ima :mase::2kiss:

DaBear
18-08-2009, 10:05 PM
DRAGONETTE | i go around [MIDNIGHT JUGGERNAUTS RMX]

http://www.youtube.com/watch?v=6_t7LQkPQNw

zasto ova pesma nije razvalila chartove nikad mi nece biti jasno

zaraza, hit melodija, sve ima :mase::2kiss:

nema sta da bude jasno - nije UOPSTE chart materijal !
Ima toga na kilo bato...nije cak ni konfekcija....nema "ono" da bude hit !

LACKY
18-08-2009, 10:20 PM
This video is not available in your country due to copyright restrictions.

Danny Lou
19-08-2009, 09:25 AM
nema sta da bude jasno - nije UOPSTE chart materijal !
Ima toga na kilo bato...nije cak ni konfekcija....nema "ono" da bude hit !

daj jebem ga ja vise objasni sta je to "chart" materijal, sta je to "ono"??? vjerovatno znas cim mozes da prepoznas da ga nema!?!?

HeatMan
19-08-2009, 01:23 PM
e ovde se moram sloziti sa vrachem.. iako mi je chak i zanimljiva pesma, nema neku pevljivu liniju.. i klasichne i pitke rechi i harme..

eto i ja da se nekad slozim..

roginator
19-08-2009, 02:56 PM
dobar electronic clash trash ali spica nije ..slazem se s daBear-om ..

cool stvar za klub prije pocetka spice ..onako za slusat..nije nesto plesna

Lag
20-08-2009, 08:38 PM
06-falty_dl_-_the_shape_has_come
preporuchujem svima da preslushaju ceo album "love is a liability"

zoolander
21-08-2009, 03:25 AM
Pjesmuljak, koji je prije depresivan nego zanimljiv, pjesmica stvarno ne nudi ni?ta novo...