View Full Version : moj hit nedelje...
DaBear
01-07-2009, 06:41 PM
ovo mi MEGA radi ovih zadnjih par nedelja..
freemasons ft Sophie Eliss Bextor - Dancer
http://www.youtube.com/watch?v=L1wnAaIVvcs
sablon do sablona, ali radi do jaja!! To volim..kad je prosto, dobar groove i refren razvaljuje kako je zarazan!!..
awacs
01-07-2009, 07:32 PM
sablon do sablona, ali radi do jaja!! To volim..kad je prosto, dobar groove i refren razvaljuje kako je zarazan!!..
Sve je to tačno, ali prosto mi se organizam buni protiv eurodance/megaducked/ultrashabanized L2 produkcije. Pesma ko pesma - radi, nije da ne radi. Groove, tempo, trashy refren, simpatičan onaj gitarski ukras (potpuno neočekivan u takvoj matrici) sve na svom mestu, ali brate slatki - oni padovi i celokupan zvuk :banghead: Kao da me je neko bacio u ?ivo testo :shock:
Ja sve to zato ?to otkako se Mihajlo D?epson preselio u ahiret nisam bio lenj pa sam se podsetio lektire. I jb?mu kevu, Billie Jean ima sličan tempo kao ovo (onako napamet, nisam poredio), ni groove nije mnogo daleko, broj instrumenata - skoro pa isti, ali ni?ta me ne gu?i. Čujem tačno ono ?to treba - ritam i pesmu. Ovde stalno čujem te?ku borbu za RMS. Prosto mi lakne kada se zavr?i pesma, pa mogu natenane da pevu?im refren.
Pozdrav,
Vasa
Cuo vec, radi odlicno... oni "tvoji" Englezi bas onako pozrtvovano djipaju po Grckoj uz ovo:D
P.s. Da ne znas mozda o kojoj se pesmi radi...??? cuo sam je na nekom engleskom radiju ali osim "you've got me feelin' so good..." koje ponavlja u refrenu ne znam vise nista... stvar je dance, popic... pade mi na pamet sad kad sam video ovo, pa rekoh da pitam da slucajno ne znas:)
Slavko
02-07-2009, 11:25 PM
Prvi put cujem ovu stvar, super je :)
SumAnuT
03-07-2009, 06:07 PM
Odlično.
P.s. Da ne znas mozda o kojoj se pesmi radi...??? cuo sam je na nekom engleskom radiju ali osim "you've got me feelin' so good..." koje ponavlja u refrenu ne znam vise nista... stvar je dance, popic... pade mi na pamet sad kad sam video ovo, pa rekoh da pitam da slucajno ne znas:)
DaBearrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???:confused:
awacs
04-07-2009, 01:25 PM
Sve je to tačno, ali prosto mi se organizam buni protiv eurodance/megaducked/ultrashabanized L2 produkcije.
Evo sad čuh pesmu na radiju i mnogo "humanije" zvuči :D
@DaBear:
Ovaj link koji si postavio valjda ne?to preduvan tokom konverzije. Ne mo?' muzika da se slu?a na YouTubetu :banghead: Ali pesma - odlična. Ima neki fazon k'o Pet Shop Boys.
InsaneEyes
18-08-2009, 12:25 AM
DRAGONETTE | i go around [MIDNIGHT JUGGERNAUTS RMX]
http://www.youtube.com/watch?v=6_t7LQkPQNw
zasto ova pesma nije razvalila chartove nikad mi nece biti jasno
zaraza, hit melodija, sve ima :mase::2kiss:
DaBear
18-08-2009, 10:05 PM
DRAGONETTE | i go around [MIDNIGHT JUGGERNAUTS RMX]
http://www.youtube.com/watch?v=6_t7LQkPQNw
zasto ova pesma nije razvalila chartove nikad mi nece biti jasno
zaraza, hit melodija, sve ima :mase::2kiss:
nema sta da bude jasno - nije UOPSTE chart materijal !
Ima toga na kilo bato...nije cak ni konfekcija....nema "ono" da bude hit !
LACKY
18-08-2009, 10:20 PM
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
Danny Lou
19-08-2009, 09:25 AM
nema sta da bude jasno - nije UOPSTE chart materijal !
Ima toga na kilo bato...nije cak ni konfekcija....nema "ono" da bude hit !
daj jebem ga ja vise objasni sta je to "chart" materijal, sta je to "ono"??? vjerovatno znas cim mozes da prepoznas da ga nema!?!?
HeatMan
19-08-2009, 01:23 PM
e ovde se moram sloziti sa vrachem.. iako mi je chak i zanimljiva pesma, nema neku pevljivu liniju.. i klasichne i pitke rechi i harme..
eto i ja da se nekad slozim..
roginator
19-08-2009, 02:56 PM
dobar electronic clash trash ali spica nije ..slazem se s daBear-om ..
cool stvar za klub prije pocetka spice ..onako za slusat..nije nesto plesna
06-falty_dl_-_the_shape_has_come
preporuchujem svima da preslushaju ceo album "love is a liability"
zoolander
21-08-2009, 03:25 AM
Pjesmuljak, koji je prije depresivan nego zanimljiv, pjesmica stvarno ne nudi ni?ta novo...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.