View Full Version : pomoc oko knobova
giry_becar
22-06-2009, 12:07 AM
jel zna neko kako da knobove (na berindzeru umx49) dodelim kanalima na mixeru u nuendu (volume,pan...) ?
nadam se da sam se dobro izrazio ...
jel zna neko kako da knobove (na berindzeru umx49) dodelim kanalima na mixeru u nuendu (volume,pan...) ?
nadam se da sam se dobro izrazio ...
Ja ne znam! :) imam te klavijature vec duze vreme nisam ih nesto provalio mada se nesto znam nisam ni trudio jedino sto radi s nekim instrumentima a s nekim ne a za upravljanje mixetom sam mislio da kupim isto beringer 2000 control tako nesto se zove povezuje se preko usb-a!
kejkz
30-06-2010, 03:21 PM
Otvori podesavanja i ucitaj modul Generic Remote... u njemu podesavas sve vezano za MIDI kontrolu... Neko ko koristi Nuendo ce ti vec reci preciznije kako se to radi, a imas i na forumu, procesljaj...
I trudi se da ne otvaras stare tredove... Ako nije preko potrebno
Cubase Midi Control via Quick Controls
http://www.youtube.com/watch?v=hFkjVJdmYFE
spartakus
11-11-2012, 08:37 AM
da li je neko uspeo da napravi preset za npr neki midi udredjaj i da mu taj preset radi nakon restarta machine.jednostavno kada se ucita u cubase ne reaguje probao i na fl studiu(radi),ableton takodje,ali na cu basu nece.da imam placenu verziju poslao bih 1000mejlova al ajde..jel ima neko slican problem..da neotvaram novu temu..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.