View Full Version : Evo nekih hiphop instrumentala...
Evo nekih hiphop instrumentala sto smo ortak i ja radili na sledecoj stranici...
http://www.istandardproducers.com/members/129/
Vec je bilo nekih razgovora sa nekim poznatim A&R-ovima ali za sad nista...
DaBear
17-06-2009, 09:28 AM
Evo nekih hiphop instrumentala sto smo ortak i ja radili na sledecoj stranici...
http://www.istandardproducers.com/members/129/
Vec je bilo nekih razgovora sa nekim poznatim A&R-ovima ali za sad nista...
mrka kapa od razgovora (kao i sto sam vidis)..ja sam sa nekim likom imao 6 meseci pesmu "on hold" za Ushera (od njegovog labela).kao rezervisali, i nista nije bilo na kraju..100 puta pricali. loznjava itd..
matrice su ok..nista specijalno, nista revolucionarno, sve radi lepo (za mene malo previse reverba na momente)
ali ko sto znas - u hip hopu je rap najvazniji ...i rapper!
ovakvih matrica ima na kilo u svakom gradu na svetu i JEDINI nacin da uradis nesto sa njim je da TI otkrijes novu zvezdu, TI je potpises, TI izfinansiras pesme/ promociju / i onda (kad pocne "otimanje") da je PRODAS nekom labelu..
samo tako
good luck!
Everbeatz
17-06-2009, 01:12 PM
Jan, bice nesto, stay positive..samo gurajte
Pozdrav!!:)
mrka kapa od razgovora (kao i sto sam vidis)..ja sam sa nekim likom imao 6 meseci pesmu "on hold" za Ushera (od njegovog labela).kao rezervisali, i nista nije bilo na kraju..100 puta pricali. loznjava itd..
matrice su ok..nista specijalno, nista revolucionarno, sve radi lepo (za mene malo previse reverba na momente)
ali ko sto znas - u hip hopu je rap najvazniji ...i rapper!
ovakvih matrica ima na kilo u svakom gradu na svetu i JEDINI nacin da uradis nesto sa njim je da TI otkrijes novu zvezdu, TI je potpises, TI izfinansiras pesme/ promociju / i onda (kad pocne "otimanje") da je PRODAS nekom labelu..
samo tako
good luck!
Hvala, a jes da ima reverba, ali to je do banki recimo strings i to, uvek imaju neki reverb na sebi, i uvek se pitam da li da gate-ujem to, ali ak gate-ujem onda ako stavim neki svoj manji reverb preko toga napravicu neku pizdariju od reverba koji je tu iz banke, konkretno na spizicatto i pizzicato strings ga uvek ima, a puno ih koristim...
Mene je sam bio kontkatirao Dre McKenzie, prvi A&R 50 Centa, kao jako mu se svidjaju instrumentali blabla, i na kraju "There's still no feedback from the boys"...Ali ono, potpisali su recimo onog Apex-a ciji su beatovi blago receno krsh, sve je lutrija:) Jos da je stvar teza , ipak se moras videti face to face sa tim ljudima, muvati se po onim showcase-ovima i to...Sreca sad imam deal sa jednim crnjom iz NY sto sam mu pomagao oko muzike, covek je advokat, a oce da se bavi menadzerstvom, pa ce da jurca tamo za mene...
I slazem se da u svakom gradu ima takvih na kilo, ja znam puno ljudi i u Srbiji koji su tu negde
Jan, bice nesto, stay positive..samo gurajte
Pozdrav!!:)
Hvala, trudimo se, jer ovde u Srbiji sto repa tice, sam uradio sve sto sam mogo, vise ne znam sta cu hahaha
A i Mr Ever, jako mi se svidja kako je izasla pesma od tebe ono sto smo radili Alavuku
alavuk
17-06-2009, 02:14 PM
shut up bitch !!!!! :]]]]]]]]]]]
DaBear
17-06-2009, 03:34 PM
shut up bitch !!!!! :]]]]]]]]]]]
bacas se i ti na hip hop ? a? :wink:
bacas se i ti na hip hop ? a? :wink:
Pa Alavuk je stari hiphop vuk, doticnu pesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=PCtCei1h2vQ
od pre 9 godina je Alavuk radio, bio je veliki rep hit u Srbiji i dan danas je lektira
Al to sto smo radili nije hiphop
yanprawda
18-06-2009, 12:15 AM
Al to sto smo radili nije hiphop
izvini moram da se umjesam(ne bih da se svadjam ali stvarno ne bi da se svadjam, fino pitam). za?to to nije hiphop?
alavuk
18-06-2009, 12:36 AM
ma misli na pesmu gde smo bili umesani ja jan i everbeatz ... neki totalni krosover :]]]]
DaBear
18-06-2009, 09:09 AM
ma misli na pesmu gde smo bili umesani ja jan i everbeatz ... neki totalni krosover :]]]]
To ! Crossover ! Hit ! Komercijala ! Top liste !
Pa daj da cujemo......!!!
kejkz
18-06-2009, 11:07 AM
To ! Crossover ! Hit ! Komercijala ! Top liste !
Pa daj da cujemo......!!!
e ajd i to da vidim, pa mogu da 'mrem kao srecan co'ek!
alavuk
18-06-2009, 11:30 AM
ne zalecite se ;0 hahahahahahaa cek da odradimo vidoje ...
Everbeatz
18-06-2009, 02:03 PM
Ghetto Crossover :D
alavuk
18-06-2009, 02:15 PM
3 ljute crnchuge sa foruma rumskog coming at 'ya :]]]]
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.