View Full Version : Uad 1
Boombass
12-06-2009, 01:24 AM
Kupio sam Uad-1 express pack registrirao i kupio plugin.Planiram kupiti jo? jedan (polovan) sa pluginima.Sada me zanima da li ti plugini sa (polovne) kartice mogu raditi i na ovoj ?to sam registrirao na svoje ime.Ako mogu kako da to napravim?
Boombass
15-06-2009, 11:41 PM
Izgleda da nitko ne zna!:confused:
RetroMan
16-06-2009, 08:04 AM
da li ti plugini sa (polovne) kartice mogu raditi i na ovoj što sam registrirao na svoje ime.Ako mogu kako da to napravim?
Ne mogu automatski, vec onaj od koga kupis karticu mora da izvrsi transfer kartice + plugina sa njegovog naloga na tvoj. To traje nekoliko dana, dok ti ljudi iz UA rucno ne prebace tu karticu i te plugove na tvoj nalog. Nakon toga skines autorizaciju, koja sad vazi za obe kartice.
RM
Boombass
16-06-2009, 09:37 AM
Ako sam dobro razumio , taj od koga kupim karticu ako ih ima vi?e na svome nalogu on mo?e bilo koju od tih kartica prebaciti na moj nalog i sve plugine koji su na njoj.To zna?i da sve kartice koje su na mome nalogu mogu koristiti te plugine.:)
RetroMan
16-06-2009, 09:54 AM
ako ih ima vi?e na svome nalogu on mo?e bilo koju od tih kartica prebaciti na moj nalog i sve plugine koji su na njoj.
Da, s tim sto plugovi nisu na kartici, vec na nalogu, tako da ih on gubi, kad ih prebaci tebi.
To zna?i da sve kartice koje su na mome nalogu mogu koristiti te plugine.:)
Da.
RM
Boombass
16-06-2009, 11:24 AM
Ok.Hvala na detaljnom odgovoru.:grin:
mozart554
17-06-2009, 07:23 PM
Izgleda da nitko ne zna!:confused:
znam ja moze ali...
moraju biti na uad.com registrovane u JEDNIM systemu znaci zajedno..onda 100% Moze
naprimer imas 1 kartu sa nista Plug ina i jednu sa 10 ubacis ovu praznu u taj system gde imas vise i automatski ima i ona SVE kao i druga ..znaci do 3 karte (prazne) moze da se guraju uz jednu
i nemoraju da budu u jednu Mashinu 4 karte 4 mashine naprimer
Boombass
17-06-2009, 08:21 PM
znam ja moze ali...
moraju biti na uad.com registrovane u JEDNIM systemu znaci zajedno..onda 100% Moze
naprimer imas 1 kartu sa nista Plug ina i jednu sa 10 ubacis ovu praznu u taj system gde imas vise i automatski ima i ona SVE kao i druga ..znaci do 3 karte (prazne) moze da se guraju uz jednu
i nemoraju da budu u jednu Mashinu 4 karte 4 mashine naprimer
Ti govori? kada je u pitanju dodavanje kartica na postoje?i nalog koje nisu registrirane a ja sam pitao za opciju kada su dva Uad-a sa razlli?itih naloga.
quake
17-06-2009, 11:07 PM
Ma zaboravi na tu varijantu,nece ti niko ko ti prodaje polovnu karticu prebaciti i sve svoje plug inove.Trebao si sacekati sa registracijom prve kartice i uleteti na slobodan nalog kod nekoga ko ima dosta plug inova ili naci jos par ljudi pa da kupite zajedno par uad-a.
RetroMan
18-06-2009, 06:24 AM
Trebao si sacekati sa registracijom prve kartice i uleteti na slobodan nalog kod nekoga.
Pa, moze i sada da napravi transfer svoje kartice na neciji nalog.
RM
Boombass
18-06-2009, 01:04 PM
Trebao si sacekati sa registracijom prve kartice i uleteti na slobodan nalog kod nekoga ko ima dosta plug inova
Onda bi imao te plugine samo imao na jednoj kartici a drugo da ?u za koju godinu kupiti i Uad 2 pa bi ?elio imati svoj nalog.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.