Log in

View Full Version : Besh studio koji maskotu nema (:

dawid
01-06-2009, 09:24 PM
Meni moja sinoc upala u dvoriste :D
MIslim na ovu levo :D

lesha
01-06-2009, 09:54 PM
najbolje je da je vratis majci, ali ako to nije moguce hrani je glodarima ili bar nekim seckanim mesom..

dawid
01-06-2009, 09:57 PM
najbolje je da je vratis majci, ali ako to nije moguce hrani je glodarima ili bar nekim seckanim mesom..
Mnogo je visoko gnezdo a majke nema. Ma klopa dzigericu iz ruke ko blesava :D
Samo, nadam se da voli gitare :rotfl:

InsaneEyes
01-06-2009, 10:16 PM
to je losh predznak, znaci ne vracaj je majci, hrani je, ekstra je :)

dawid
01-06-2009, 10:34 PM
to je losh predznak, znaci ne vracaj je majci, hrani je, ekstra je :)
Nasao sam negde podatak da pojedu dnevno dve trecine svoje tezine. Otkazao sam sva snimanja - odo u lov na miseve :D

milos
01-06-2009, 10:49 PM
Vidi, objasnicu ti jednu stvar - bio sam u identicnoj situaciji(cak ima i negde thread na forumu) e sada slusaj pazljivo, VRATI MALU SOVU TAMO GDE SI JE NASAO!!!.
Male sove u odredjenom uzrastu bivaju izbacene iz gnezda i vezbaju pentranje po drvecu. Majka ih nocu motri non-stop i baca im polu-svarene miseve i ostale glodare(pogledaj i sam u tom regionu gde si je nasao naci ces ostatke svega i svacega). Na taj nacin ona ubacuje odredjene enzime koji omogucuju da mala sova vari hranu. Ona koju sam nasao je uginula posle dva dana, isto je jela dzigericu...Najveci fazon je sto sam ja uradio research odmah a moji su bili zapeli " Pa jadna, kako ce sama, pojesce je neki pas...":(

dawid
01-06-2009, 11:02 PM
Vidi, objasnicu ti jednu stvar - bio sam u identicnoj situaciji(cak ima i negde thread na forumu) e sada slusaj pazljivo, VRATI MALU SOVU TAMO GDE SI JE NASAO!!!.
Male sove u odredjenom uzrastu bivaju izbacene iz gnezda i vezbaju pentranje po drvecu. Majka ih nocu motri non-stop i baca im polu-svarene miseve i ostale glodare(pogledaj i sam u tom regionu gde si je nasao naci ces ostatke svega i svacega). Na taj nacin ona ubacuje odredjene enzime koji omogucuju da mala sova vari hranu. Ona koju sam nasao je uginula posle dva dana, isto je jela dzigericu...Najveci fazon je sto sam ja uradio research odmah a moji su bili zapeli " Pa jadna, kako ce sama, pojesce je neki pas...":(
Fora je sto je gomila dece napala sa metlom na ulici u nameri da je ubiju a pre toga ju je napala macka. Sad ti budi pametan..... :confused:

InsaneEyes
01-06-2009, 11:25 PM
listen to your heart!

:)

InsaneEyes
01-06-2009, 11:32 PM
mozes da odustanes i da je vratis gde je bila i da zaboravis, a mozes i da se boris ko ludak da je sacuvas, i onda na kraju imas ortaka sovu na ramenu u svako doba dana :)

ko sto rekoh, listen to your heart, tj - chase the dream :mase:

dawid
01-06-2009, 11:37 PM
mozes da odustanes i da je vratis gde je bila i da zaboravis, a mozes i da se boris ko ludak da je sacuvas, i onda na kraju imas ortaka sovu na ramenu u svako doba dana :)

ko sto rekoh, listen to your heart, tj - chase the dream :mase:
Samo tako...drugacije ne bi valjalo :wink:

Everbeatz
01-06-2009, 11:41 PM
ali sova je bas FACA:D very cute..

InsaneEyes
01-06-2009, 11:43 PM
jeste da ti je sansa za uspeh nula posto, mozda te pogresno savetujem ali brate borba do smrti za ispravnu stvar!:vitez::-D:-D:-D

player
02-06-2009, 12:40 AM
...a da je odmah preparirash:D pa da ne brines?
sorry.... nisam izdrzao:ups:

InsaneEyes
02-06-2009, 02:07 PM
jel ziva? jadnica kako na fotkama deluje izgubljeno :rolleyes:

sta bi sa sovom?

dawid
02-06-2009, 03:47 PM
jel ziva? jadnica kako na fotkama deluje izgubljeno :rolleyes:

sta bi sa sovom?
Ma odneo sam je gde sam je nasao i cekao da se popne na drvo. I popela se :D
Sad smo malo tuzni al' proci ce :wink:

Maiv
02-06-2009, 06:07 PM
Hahha, koja weird situacija, fotkao sam jednu takvu u parku 15 minuta nakon sto sam procitao tvoj post. Jako su simpaticne ali nisam htio dolazit u kontakt jer bi ju vjerovatno odnesao doma.

disco violence
02-06-2009, 07:33 PM
Studio ''VASO''

Everbeatz
02-06-2009, 07:51 PM
pre Studio "Zalosna Sova":D

disco violence
02-06-2009, 08:05 PM
Ili ''Nazalost Vaso''
P.S. Al' je Blaf bio kvaran....