View Full Version : Rezanje frekvencija
loverboydex
23-05-2009, 07:05 AM
Da li bi mo?da netko imao volje/?ivaca i objasnio kojim plug-inom srezati frekvenciju nekog instrumenta. I da li se mo?e to uraditi u samom Sonaru 8 ili je potrebno exportirati traku u recimo Sound Forge?
Mo?da sa ponekom sličicom....:ups:
InsaneEyes
23-05-2009, 10:25 AM
imas u sonaru stravican ultrafunk nekvilajzer, znaci ne treba ti nikakav drugi plugin. kliknes na njega i rezes. ne znam da li sam odgovorio na pitanje
loverboydex
24-05-2009, 11:25 AM
imas u sonaru stravican ultrafunk nekvilajzer, znaci ne treba ti nikakav drugi plugin. kliknes na njega i rezes. ne znam da li sam odgovorio na pitanje
Istini za volju,ja ga ne vidim....:(
InsaneEyes
24-05-2009, 01:57 PM
http://img41.imageshack.us/img41/1764/nekvi.jpg
skroz gore u stripu, desnoklik na mali frekventni prikaz pa enable, pa dvoklik i rezes rezes dok se ne onesvestis :)
ne znam da li sam odgovorio na pitanje:)
awacs
24-05-2009, 04:13 PM
He, samo da te podsetim na nešto što si jednom prethodnom prilikom lično napisao:
http://rumski.com/forum/showpost.php?p=243173&postcount=22
InsaneEyes
24-05-2009, 04:41 PM
taj rad, samo ja reko da pomognem coveku i malo da nakupim dobre karme, ponestalo mi :D
awacs
24-05-2009, 04:46 PM
taj rad, samo ja reko da pomognem coveku i malo da nakupim dobre karme, ponestalo mi :D
Jašta, razumem, nego ima ona matora kineska poslovica: "daj gladnom čoveku ribu i nahranićeš ga za taj dan. Nauči ga da lovi ribu i nahranićeš ga za ceo život." :D
Možda i ja maločas preterah sa cinizmom, ali ne kapiram zašto neki ljudi toliko omalovažavaju likove koji pišu manuale i tutorijale.
silicon science
25-05-2009, 08:19 PM
Možda i ja maločas preterah sa cinizmom, ali ne kapiram zašto neki ljudi toliko omalovažavaju likove koji pišu manuale i tutorijale.
O.T. Heh, sad si me podsetio na jednu foru koju mi je provalio kolega grafichar a tiche se skidanja nekog noisea na fotografijama u Lab color modu... Fora brutalna i svi smo zinuli i uuuaaaaauuuu brate do jaja. Pa kako si provalio to, ma nikad nam ne bi palo na pamet... On nas pogledao ko majmune i rekao: pishe vam sve u Help-u..:banghead::banghead::rotfl::rotfl::wink::wink:: )
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.