matija
20-05-2009, 10:14 AM
evo odma drito u glavu: Da li se isplati uzimat monitore za miksanje i reproduciranje glazbe (Alesis m1 active) u akustički nesređenoj prostoriji.(uselio se u novi stan, kraj zgrade prolazi zaobilaznica i soba ima prozor koji je u banani,.Soba je zlo i naopako ?ta se tiče snimanja ali ne mogu to promijenit trenutno,i ne da mi se tro?it na izolaciju,nove prozore,jer je ovo privremeno rije?enje) Do sad sam miksao pomoću solidnih slu?alica.Meni taj lo-fi zvuk neće smetati i postoji neki poseban filing kad čujem glas i akustaru,a negdje u pozadini ?um kamiona,ali opet hoću da i to zvuči kako treba.
Dakle...
Pitam zato jer nemam iskustva rada sa monitorima i zato me interesira kako će rad na njima funkcionirat u takvim uvjetima..oću reć j,?tedim već du?e vremena za njih,tako da će to tretiranje sobe morat pričekati,a mislim i da ću se selit za koju godinicu iz stana pa se ne isplati ni ulagati u izolaciju.
<!-- / message --> <!-- sig --> ________
Dakle...
Pitam zato jer nemam iskustva rada sa monitorima i zato me interesira kako će rad na njima funkcionirat u takvim uvjetima..oću reć j,?tedim već du?e vremena za njih,tako da će to tretiranje sobe morat pričekati,a mislim i da ću se selit za koju godinicu iz stana pa se ne isplati ni ulagati u izolaciju.
<!-- / message --> <!-- sig --> ________