Log in

View Full Version : Koliko ima koga/cega na forumu?

disco violence
18-05-2009, 02:15 PM
Posto u razlicitim postovima vidim da se ljudi ''zale/hvale'' da rade sami muziku i da nemogu da sastave bend kao ni ja sam.Mozda ne bi bilo lose napraviti anketu koliko ima gitarista,basista,bubnjara,klavijaturista,pevaca,t rubaca,harmonikasa, na forumu, a koliko ljudi koji ne sviraju ni jedan instrument.Koliko ima ljudi koji se profesionalno bavi produkcijom i muzikom uopste,a koliko amatera.
Ideja nije nista revolucionarno,a mozda se iz nje izrodi poneka saradnja, sto ne bi uopste bilo lose jer na forumu ima veoma talentovanih ljudi.Toliko.
P.S. Tipujem da ima najvise gitarista.........

disco violence
18-05-2009, 02:16 PM
Jel ima doktor na forumu...
Doktore kako ti se svidja Rumski.

roginator
19-05-2009, 08:56 PM
Jel ima doktor na forumu...
Doktore kako ti se svidja Rumski.

koliko ja znam imam doktor na forumu i brine za stopala moga mladjeg sina :wink: pozzz dr.bojic

Braca
19-05-2009, 10:10 PM
Nije ti losa ideja, ajde da vidimo na sta ce da ispadne:wink:

dejankuki
19-05-2009, 10:43 PM
Gitarista... malo snimam i produciram....

kulturan i lepih manira... voljan za saradnju.... sifra: ***** ... slobodno se javljajte !!! :wink:

malo sale, a ima i zbilje...

sinisake
20-05-2009, 12:41 AM
Dejane, samo si zaboravio da dodas: "Pederi stop!" :)

silicon science
20-05-2009, 12:59 PM
Ja sam grafichki dizajner (profesionalno)... a u slobodno vreme drndam po klavijaturama i pokusavam da se afirmishem u Progressive trance vodama...:):):rolleyes::rolleyes:
Klavijaturu sviram kao DaBear (sa dva prsta :rotfl:8-)) ali sam vest u midi programiranju i sekvenciranju..:rolleyes::ups::ups:

disco violence
20-05-2009, 01:11 PM
Da li moderatori mogu da naprave anketu/grafik koja bi visila gore na pocetku strane(nesto kao polu tajno glasanje)pa u okviru nje/njega,gitarista,basista,choban,bubnjar,bravar itd..Bilo bi preglednije.
Ja zaboravio da kazem da sam naivni gitarista,kog muci produkcija,1000 zasto,1000 zato,ali svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem.Taman kad skontam produkciju kako treba muzika vise nece postojati.

lesha
20-05-2009, 03:15 PM
Da li moderatori mogu da naprave anketu/grafik koja bi visila gore na pocetku strane(nesto kao polu tajno glasanje)pa u okviru nje/njega,gitarista,basista,choban,bubnjar,bravar itd..Bilo bi preglednije.
Ja zaboravio da kazem da sam naivni gitarista,kog muci produkcija,1000 zasto,1000 zato,ali svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem.Taman kad skontam produkciju kako treba muzika vise nece postojati.
trebalo bi da svako moze da napravi poll, mada nisam siguran.. probajte

disco violence
20-05-2009, 04:36 PM
trebalo bi da svako moze da napravi poll, mada nisam siguran.. probajte
Ma pokush'o bi ja odma' da napravim poll,al' bojim se pokidacu forum....

DaBear
20-05-2009, 06:35 PM
Klavijaturu sviram kao DaBear (sa dva prsta :rotfl:8-)) ali sam vest u midi programiranju i sekvenciranju..:rolleyes::ups::ups:

kakvo je ovo vredjanje !!????
Ja sam presao na 4 prsta jos odavno !! (3 na desnoj, ukljucujuci palac i 1 na levoj!!) ajte molim vas.......!

LACKY
21-05-2009, 04:57 AM
Bojim se da ce krajnji rezultat biti: 5000 doktora, a amateri, takvih na forumu nema!

Maiv
21-05-2009, 07:57 AM
Bojim se da ce krajnji rezultat biti: 5000 doktora, a amateri, takvih na forumu nema!
:rotfl::rotfl::rotfl:

Postoji li mogucnost da pise ispod avatara?

Ak nist drugo mozemo dogovorit pravilo da to stoji u potpisu.

Color
21-05-2009, 09:27 AM
:rotfl::rotfl::rotfl:

Postoji li mogucnost da pise ispod avatara?

Ak nist drugo mozemo dogovorit pravilo da to stoji u potpisu.

Najpametnije! :-)

zeleni
21-05-2009, 11:17 AM

Evo ja cu da priznam ja sam amater :D a i radioamater :D

Insomnia Studios
21-05-2009, 12:52 PM
ja sam fizios, ali od toga nema leba ovde, pa sam se upustio u produkciju... mada i od toga ne moz' da se najedes leba jer se zna ko ovde drzi monopol...:banghead:

DaBear
21-05-2009, 12:54 PM
Posto u razlicitim postovima vidim da se ljudi ''zale/hvale'' da rade sami muziku i da nemogu da sastave bend kao ni ja sam.Mozda ne bi bilo lose napraviti anketu koliko ima gitarista,basista,bubnjara,klavijaturista,pevaca,t rubaca,harmonikasa, na forumu, a koliko ljudi koji ne sviraju ni jedan instrument.Koliko ima ljudi koji se profesionalno bavi produkcijom i muzikom uopste,a koliko amatera.
Ideja nije nista revolucionarno,a mozda se iz nje izrodi poneka saradnja, sto ne bi uopste bilo lose jer na forumu ima veoma talentovanih ljudi.Toliko.
P.S. Tipujem da ima najvise gitarista.........

ovo moze da bude interesantno i korisno, a moze da bude i totalni promasaj i gubljenje vremena!!

ako neko stavi da svira gitaru, ko zna koliko je dobar / objektivan / nabada / nadobudan / talentovan..itd..
svi su ovde neki "producenti"!!..... losi / dobri / sa iskustvom / bez...

E sad, ja znam par ljudi koji nemaju veze sa programiranjem / produkcijom / sviranjem - ali imaju SUPER IDEJE! radio sam sa dvojicom ovde, i njima su padale na pamet stvari koje meni nikad ne bi pale na pamet...ili bi pomislio da to nemoze ili nesme da se radi...a ispalo super na kraju!

Drugo - koliko ko ima vremena / volje da radi kolaboraciju...i kako znati da li se samo gubi vreme...

ko sto rekoh...moze da bude korisno, a i ne mora....

darkstar
21-05-2009, 01:58 PM
da se prekrstimo dva puta popijemo jednu ljutu i da probamo

redwater
21-05-2009, 03:04 PM
bubnjar...produkcijom se bavim koliko umem i stignem...:confused::ups:

alfom
21-05-2009, 05:51 PM
bubnjar...
A-ha!
Znači, jedan od onih ?to se najče?će dru?e sa muzičarima :)

silicon science
21-05-2009, 07:23 PM
kakvo je ovo vredjanje !!????
Ja sam presao na 4 prsta jos odavno !! (3 na desnoj, ukljucujuci palac i 1 na levoj!!) ajte molim vas.......!

:rotfl::rotfl::rotfl: LOL
E pa sad, rekli smo da nema vezbanja..:rotfl::rotfl::rotfl:

brokenrhythm
21-05-2009, 08:51 PM
ja sam ludi (wona bi) mikrobiolog...

bavim se produkcijom nekih 10 meseci... da budem precizniji, amater golemi:wink:

jos ucim sto se toga tice :banghead::banghead::banghead:

ovo mi dodje kao hobi... (:

ELEKTROIVO
24-05-2009, 09:26 AM
elektroničar, završio Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu, nisam studirao..... bavim se elektronikom od osnovne škole.... profesionalnom audio opremom se bavim zadnje tri godine..... sakupio sam već podužu listu sređenih aparata.

svirao sam tambure (brač i bisernicu) 7 godina.... postigao sam solidne rezultate na tom polju

Reinhardt
24-05-2009, 10:24 AM
Ivo, ja počeo na bugariji u osnovnjaku,
ajmo nać jo? koga, pa u tambura?e!!!

Maiv
24-05-2009, 11:14 AM
Saksofonist, predajem na glazbenoj skoli, produkcija (ak smijem to tak nazvat) mi je hobi, oprema mi je minimalna ali bit ce valjda bolje kroz neko vrijeme. :)

Ak nekom treba neka sax linija mogu pokusat snimit...:wink:

ELEKTROIVO
24-05-2009, 01:03 PM
Ivo, ja počeo na bugariji u osnovnjaku,
ajmo nać jo? koga, pa u tambura?e!!!

nebi bilo lo?e....makar sam sad u takvoj gu?vi da neznam di mi je glava i di mi je rep...... ali ideja nije nimalo lo?a :-)

DADDY Z
25-05-2009, 10:10 AM
DJ (skoro pa bivši),semplujem,programiram,aranžiram,zavrćem gumbe,overdrive-ujem inpute,i tako svašta nešto po homestudio-u od neke 1993.
Po struci sam montažer (diplomirani uskoro) na RTV