PDA

View Full Version : M-Audio Mobile Pre USB

Ngino
14-05-2009, 02:16 AM
Ima li je neko da prenese iskustva? znam da je fasttrack pro bolji izbor ali i ovo bi mi bilo rastezanje kinte!
Dakle, za i protiv pls!

kVu
14-05-2009, 03:40 AM
a zasto ne uzmes obican fast track? to ja koristim na laptopu i odlicno radi... jedino sto mozes imati ponekad je krckanje zvuka i sl. ako ti je procesor nesto slabiji, ali se to jako brzo i elegantno resi i nastavis rad najnormalnije... software mixing jbg

lesha
14-05-2009, 10:18 AM
mozda coveku treba fantomsko napajanje..

Ngino
14-05-2009, 06:45 PM
Da,da Lesha upravu si, valjao bi mi fantom, to sam zaboravio pomenuti! MADA, imam preamp Behr. koji radi pos`o, tako da ovo mozda i nije los prijedlog?
I bitan mi je izlaz za sluske kada snimam vokale npr. u nuendu radi monitoringa u usima!

Da li je razlika izmedju FT i FT Pro ustvari samo u broju I/O i fantomskom napajanju ili sam nesto propustio? Izuzme li se ta cinjenica u pitanju je ista klasa, zar ne?

Procesor mi je Core2Duo E7300, znaci trebalo bi da sljaka OK!
I kakva je situacija sa driverima za Fast Track USB, koliko su stabilni?

Sta je sa Mobile Pre?

lesha
14-05-2009, 06:59 PM
nedostatak kod mobile pre je maksimalno 44.1/16

Ngino
17-05-2009, 09:33 PM
eee, pa da to sam i mislio, tako da je definitivno za sada u opticaju "obican" fast track!
Hvala na pomoci ljudi!

kVu
31-05-2009, 02:52 AM
Da,da Lesha upravu si, valjao bi mi fantom, to sam zaboravio pomenuti! MADA, imam preamp Behr. koji radi pos`o, tako da ovo mozda i nije los prijedlog?
I bitan mi je izlaz za sluske kada snimam vokale npr. u nuendu radi monitoringa u usima!

Da li je razlika izmedju FT i FT Pro ustvari samo u broju I/O i fantomskom napajanju ili sam nesto propustio? Izuzme li se ta cinjenica u pitanju je ista klasa, zar ne?

Procesor mi je Core2Duo E7300, znaci trebalo bi da sljaka OK!
I kakva je situacija sa driverima za Fast Track USB, koliko su stabilni?

Sta je sa Mobile Pre?
ma ubijace sa tvojim proc... ja radim (skoro) sasvim komotno na athlon64 2800... ima izlaz za sluske